ja sam bio prije 20.dana i auta nemaju potrebe da koce,jer su pjesaci i svi ucesnici u saobracaju jednostavno-kulturni..:star:
Printable View
ja sam bio prije 20.dana i auta nemaju potrebe da koce,jer su pjesaci i svi ucesnici u saobracaju jednostavno-kulturni..:star:
https://www.facebook.com/p.vremeplov...0716159743060/
pa pretici na punu u krivinu
A snimak od ljeta 2016. Ove uniforme evo 4-5 mjeseci ne koriste, no su kao vatrogasci ;)
moze bit...i vrijeme je lijepo...
ova budva je top,sunce vazda grije,a u tivat kisa ljulja:star:
Niko ne troluje, ne kazem da je vozac nevin u udesu sa biciklom, niti iz situacije koje ti pominjes. Desi se i meni da sviram da ne bi izletio da ga idiot iz trake do pokupi.
Ali nije sve ni do vozaca. Evo danas samo kod Vektre kolona mili, a lik od CKB prelazi preko ulice iza autobusa kao da sam duzan da ga vidim. I idem 20 kmh jer nikad ne znas kada ce idiot da iskoci. Isto je Maksim ulica iza Alpe bara.
Ja licno evo godinama cekam kada cu da pokupim nekoga na uslovni semafor sa bulevara u Moskovsku. Hoce li budala da iskoci a ne vidis ga od onog zbunja. Ima ih i da ti stojis, a njih 6 stoji ispred tebe i ceka kada ce da se upali crveno za pravo, i briga ih sto ces ti da stojis tu jos 5 minuta.
Tako da me postedite te pravednosti i moralisanja za pjesacima, jer su ako je ikako moguce gori od CG vozaca
-1 kod ANB-a:
https://s30.postimg.cc/4rg4zelnl/IMG_2349.jpg
Ne bih ni rekao da su se dovatili a kamo da je -1... Ih i da su se pipnuli sto je to za dvicu ?
Tocak unutra tako da je totalka.
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net...12&oe=5945E535
Za 5-6 dana će bit na diler auto u top stanju nikad udarano.
Kupljeno u rokspred redovno servisirana. Vuce mrvu u stranu jer je guma izdusena
Sent from my iPad using Tapatalk
nije ni kapi udaren samo je upredena sasija i podvozje.... :)
Prodjoh tuda. Ne znam, treba mac ove betone glupe.
Jes stvarno zna beton da iskoci na ulicu :)
dje je ovo?
Dječija bolnica koliko odavde vidim, prema Krivom mostu
Sent From My Galaxy S7
nikad ne bih provalio :) a to je to...
Na Stari A ispred Okova (na famozno skretanje ka Okovu (tačno treba zatvorit ono skretanje) 3 auta lančani.
a citav onaj bulevar od kruznoga na stari do kruznoga kod rokspeda je uzasan s koje god strane ides...
x puta sam imao da udarim u narod koji se polukruzno okrece, skrece onamo kod volija, ili se ukljucuje iz nekih sporednih ulicica...bez signalizacije, bez gledanja, samo gaaaas
a jos glatak asfalt, a sav na rupe i neravnine cim malo jace stisnes kocnicu pali abs
U Gornje Kokote udes. Ide se kroz Farmake, put kolko auto može proć (nije za auta no za Divokoze put) rekoše da je neko sa motorom stradao sad što i kako ne znam. Čekamo vijesti ili cdm portal.
Eo se izlomih da dodjem do skretanja za rijeku crnojevica pa put ct.. Zatvoren put
Podgoričanin N.N. (35) poginuo je u teškom udesu u mjestu Kokoti nadomak Podgorice, koji se u 16.55 časova dogodio na magistralnom putu Podgorica - Cetinje u mjestu Kokoti.
"Vijestima" je u policiji rečeno da je N.N. pao dok je vozio motocikl*na pravini iznad stovarišta "Čelebić".*
Uskoro više informacija o nesreći...*
Sent from my Motorola 8400
Je li momak krupnije gradje? Motor ima jednu bijelu masku sa jednim svijetlom/farom?
Koji je motor uopste?