Prodavci sa pricom "ovo mi je zadnji a vec je rezervisan, jedino da ga sad odma uzmes" kao i kupci sa pricom "jedino da mi spustis na xx eura jer mi nude isti/bolji za xx eura"
Sjasi/te.
Printable View
Prodavci sa pricom "ovo mi je zadnji a vec je rezervisan, jedino da ga sad odma uzmes" kao i kupci sa pricom "jedino da mi spustis na xx eura jer mi nude isti/bolji za xx eura"
Sjasi/te.
Malo sta me nervira jer to eliminisem na vrijeme, ali dosta toga ljuti.. Gnjavaza.
Kad neko pokusava da udje u konflikt ... a i prije starta je jasan rezultat u moju korist...
http://2014.clicktrue.biz/wp-content...by-300x191.jpg
Hvala Lepo
zivota mi i mene nervira kad me neko kontrira a znam da sam u pravu. Sjecam se jednom (kad sam bila mala) imala sam jednu drugaricu koja sve zna, a znala je pa me iznerviralo sto joj nemogu odgovorit' pa sam je stipnula pa je zaplakala pa je dosla njena majka pa uh ... ja pobjegla kuci ono u stilu "nisam ja" ili "nisam ja nego ona trazila frku". jbg mi glupi se moramo izvadit' nekako pa kako god. Dobro dosla u klubu Majo :D
^ Sa mnom bi bila rahatna. Ja bih ti odmah rekla - Doooobro, tako je! (bila ti u pravu ili ne)
Sretna ti, sretna ja ;)
ja obozavam ljude kao ti:) :*
Kad izazivaci konflikta dobiju od mene edukativnu setalicu po "nosu", a obzirom da je samo to mogao biti rezultat od samog starta.. Gnjavaza je i gubljenje vremena ... jako brzo im se samo 'repic' vidi na horizontu..
bas.. Ali ok, ne mozemo promijeniti ni ljude ni svijet.. Zato se ne nerviram, ali dopustam sebi ljutnju za "visokooktansku" vrijednost.. ;)
Sa odgovornim zivotnim pozicijama ne moze ni kod mene kao jako tolerantne real osobe ici sa "dobro je, samo se glupirajte", jer posledice pasivnosti i prihvatanja necijih gluposti sa konfliktualnom osnovom, nosi komplikovanje svega buduceg.. Iz tog razloga... samo. Zato u tim slucajevima se nosim onom "bolje sprijeciti nego lijeciti", da ne bi zbog istog precutkivanja-odobravanja naknadno "razboljele" sa posledicama bezobzirno otkaciti...
Hvala Lepo
e..to! i ja isto tako radim! for really! QQ iste smo:*
Room in Rome.
ne smijem se slagat' sa djevojkama/zenama i odmah sam lez, a stvaaaarno ... mada probala sam i bilo je dobro ali nisam lez xD
@Noir
malo je komplikovana, nemoj joj zamjerit.
^ Nisi od sloge, i ne pokušavaj me sa Majom svađat. Na dobrom sam putu da shvatim, i ne miješaj se sad. -.-
Postoje li marketi koji daju svakom x kupcu besplatno sve sto je proslo kroz kasu ?Mislim, to mora da su ovi u koje ja idem , nego nikako da mene to uhvati...Nego se ja zeznem svaki put , pa drzim pare u ruku u trenutku kad treba da platim ,pa nece da me caste .Ovi pametni sacekaju svojih 6-7 artikala da prodju (a dje jadan , ko moze otprilike znat cijenu vise od 1 stvari ), sve sa 300 ljudi u red iza njih , pa tek kad im gospodja za kasom kaze iznos koji treba da plate , onda oni polako stavljaju ruke u svoje torbice i traze novcanik , polako otvaraju , gledaju dal imaju priblizno novca ,pa kroz onaj dio gdje je sitno da pogledaju sto se tamo cini ..i ono lagano .
(Ja sam ispred 1 kompa, tablet, dva lap topa, 4 aktivirana telefona i sve to trazi moju "paznju", a eto bacim pogled i na zabavni CDM...;)).
Pisala sam uopsteno privatni odnosi - poslovni odnosi.. :)
Procitala sam opet tekst koji sam napisala i to je ono sto sam mislila reci.. :)
Hvala Lepo
Ova prica oko mandica ,momak je igrao za mladu srbije ,a sad za cg ... sramota je kakav narod sve zivi i kakve misli ima ,zatucani i ograniceni
Pih ,stidim se ponekad okle sam .uf kako se iznervirah
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
Odrzavanje zgrade 15e mjesecno...
A ne n'o 50e...
ni da je poslovni prostor.
Bozesacuvaj!
E pa ja ne znam.. Evo za laptop sad.. 150e cijena... Posto idem ocu da se trsim njega i dadoh 10% popusta, znaci 135e. I lik kaze 110e.. A reko ne vala nego 130e ili cao. A on: Moze li 125e?
E aj da se nadjemo na 127.5e i da se poubijamo granatama.
20 centi po metru kvadratnom je "odrzavanje" ulaza, po zakonu. Mi smo se u zgradu dogovorili po 5 eura da dajemo, i mi bogati i sirotinja. Naravno, na insistiranje najbogatijih. Cigani.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
20 centi po kvandatnom po zakonu? To zavisi od starosti zgrade, lokacije i drugih faktora tako da ne moze bit' fiksno po zakonu...
Eto ja za moj jednosoban od 51 kvadrat placam 15e mjesecno.
A to sto ti pricas sam prezivio vec, nakon teske muke. Ista stvar... Drugi stan u pitanju... Ispod 50 kvadrata... Odjednom su se 'svi stanari' (citaj ovi 'uticajni') dogovorili da se sve sabere i podjeli i da svi placaju isto kako bi ovi sa velikim stanovima od 100+ kvadarata placali manje a kako bi ja sa manjim stanom placao vise... I dzabe su bili prigovori, opstinska urgiranja i sl. Co'ek zna sto moze i sto oce i to ti je to.. Sjedi i cuti. I plati. Vise nego sto treba.