Kad neko u filmu za 5 minuta izgoogla ono šta mu treba, makar se radilo o kući u kojoj je Butko živio kad je bio mali
Printable View
Kad neko u filmu za 5 minuta izgoogla ono šta mu treba, makar se radilo o kući u kojoj je Butko živio kad je bio mali
Tate i mame, koji znaju da makanja od tri godine želi da ide na balet, solfeđo, fudbal, klavir, flautu, kreativnu radionicu, fitnes za đecu.
Mrš!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Slažem se. Mada generalno, ođe kod nas više upisuju djecu jer to vide od drugih… Meni se želudav okrene kad čujem da neko potencira kako dijete ide u Helen Doron na engleski… Vjerujem da se taj kurs zove Lovćen, niko ne bi to pomenuo… Ja sam za sada ćerku upisao na ples a sina moram sledeće na neki sport da malo tu energiju prazni u sportu a ne po mojim živcima :)
Ovi ugaseni tviter botovi buahahha
Ja sam mojeg sina upisao na sport tek kad mi je on to trazio. Dok je bio mali povremeno sam ga vodio sa mnom na trening jer je tamo mogao da trci i da skace i prevrce se po tatamiju. Ali trenirao je ono sto je on htio i koliko je htio, nikad nisam pokusao da ga ubijedum u ono sto ja muslim da bi trebalo da trenira. Bitno je da se bavi sportom, da nauci da bude dio tima i da se pravilno razvija.
SvjedokINJA sam, veli, dogadjaja.
Ps: Optimistkinja
Ovo pod hitno mora prestati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moje dijete ne zelim da upisem ni na kakav kurs, sport ili da ga ucim strane jezike dok ne napuni dovoljno godina da sam pokaze afinitete ka necemu (a mislim da se to ne desava prije 5 godine). Posebno sam alergicna na tu potrebu da se dijete od malena salje na kurseve stranih jezika, jer ce kao svi biti diplomate i biznismeni u zivotu. Rano djetinstvo je jedinstvena prilika da covjek bude bezbrizan i neopterecen raznoraznim obavezama i smatram da takvu privilegiju ne treba oduzeti ni jednom djetetu i da se u tom periodu moze nauciti mnogo bitnijim stvarima od engleskog jezika. Sve se u zivotu stigne, ako postoji zelja i ako se radi na tome, ali prvo trebaju roditelji da porade na svojim neostvarenim zeljama, a ne da ih projektuju na svoju djecu.
Slažem se. Svaka čast na komentaru. Jedino za čim žalim jeste što sam podlegao ovom pomodarstvu proslavljanja rođendana u igraonicama. Jednostavno djeca traž, jer svaki mjesec idemo kod drugih u igraionice na proslavu… Doduše nisam potpao pod face/Instagram kompleks pa da dodatno plaćam dekoratera, fotografa I razne gluposti kako bi pokazao da moje dijete ima sa čim da se pokaže pred drtugarima a roditelji da ispoziraju sa istim ciljem.
Ne možeš da ne odeš, sad je to tako ja kažem druga vremena.
Svi zovu tvoje dijete a ti onda da ne zoveš ostale je glupo.
Ja pizdim kad vidim da od rodjendana prave svadbe .
Muzika uživo, dekoratori, klovnovi, animatori torta na tri sprata.
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Djeca danas imaju sve sto pozele i neka je tako, ali roditelji uglavnom uce potomke nakaradnim stvarima, jedna od njih su i te proslave. Restorani, muzika, efekri, katastrofa...
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
Izlazili bi oni napolje, no ne znaju da se igraju
Ne trebaju imati sve što pozele, protivnik sam toga. I sa zenom se baš drvim oko toga.
Hoće trotinet, hoće rolere sve dobiju, a nista ne cijene.
Nego se to sada lijece frustracije iz prošlosti jer mi ništa nismo imali.
Udjes u prodavnicu bez Kinder jajeta ne možeš izaći, uzmu igračku cokoladu i ne probaju.
A mi presrećni sa čokoladom od mlijeka u prahu i kakao.
Moja imaju 3 4 velike korpe igračaka, igraju se i ako ih ne vrate na mjesto sve ide u crveni krst.
Smanjili smo dobar dio
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Svojevremeno, dok su mi djeca jos bila mala, rece mi jedna komsinica "nemoj nikad djeci sve da udovoljavas, ostavi da uvjek nesto zele. Nucice da vise cijene. Ako im sve das sto traze, gubice interesovanje i tako ce biti i kad odrastu" Tako i uradih. Ispotavi se da je bila u pravu. Danas umiju da cijene kad nesto dobiju.
Dijelim mišljenje sa tobom u potpunosti. Ja sam svoju djecu do sada uspijevao dovesti u red. Ne kupujem pa neka se igra recimo sa igrackom koju je slomio sin. Tako ce znati za ubuduce da ih pazi. Isto važi I za trgovinu. Naucio sam ih na sitnice I "ne može" veoma često upotrebljavam. Ne znam ni sam koliko sam kesa igračaka dao u vrtić. Djeca moraju da nauče da cijene. Najgore je što kada ih izvedem da se igraju, ima roditelja dosta koji u želji da se pokažu, sve živo djeci kupuju napolju, pa onda ne bude prijatno da gledaš sopstveno dijete kako čežljivo na takve stvari gleda u okruženju… Ja se samo nadam da neću doći u situaciju kao mnogi roditelji da recimo se đaci u školi zadirkuju ako nema iPhone ili neki bijesan model patika. Ođe očigledno ima toliko puno iskompleksiranih ljudi da samo sukobom neke stvari možeš dovesti u red. Podmićivanje nastavnika skupim parfemima I cvijećem svako malo Itd...
Ovo urnisanje svako malo od live narodne muzike sa Donjeg puta.
Pitam se ko im je to dozvolio! Jbte, kao da zivim nedje u sred Serbije a ne u Kotor.
Kad voda za piće, s česme toči bezveze...dok neko oriba i nasapunja glavu, kljove, tepih i sl...
Ugasi je, oca ti j*bem, bahatog!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ja sam (a i dalje) "stedim" vodu ali zapitah se, ako tu vodu dobijamo svakako iz reka koje opet svakako stalno proticu i oticu moze li se zaustaviti potrosnja.
Nervira me kad mi neko auto osakati radi potencijalnih 10e pisljivih...
Ovi ljudi sto $ede sa po guzice svinjske napolje. Ne znam kako neko ne o$eti da su mu farmerice pale do po guzica ili su tolka prasad da ih boli k.
To ze zove insert coin;)
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
On topic:
Srecaaaan diiivaaaan daaan!
Pa sere mi se od ovoga
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
izbaci to iz sebe.
meni fali tema za vristanje od muke.
Nekultura u saobracaju
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Saobracaj takodje, i kad mi neznanci traze cigaretu. Ne fali meni cigareta, ali bas je dzukacki, ko da prose.
1h parkinga, dbk = 6.73€
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
1 dan-sestra kupi pogrijesan sifon za sudoperu
2 dan-"majstor" ode i zamijeni za drugi.Isto pogresni.Namontira pogresno...pa da ja SKUVAM KAFU da posjedi." Radi sve kako treba..."
3 dan-kida,RAZMISLJA,gura,RAZMISLJA...sa POGRESNIM.
Sjutra ce veli da kupi samo jednu cijev i ugura bez one "harmonika" cijevi.Al da sjedne malo,"IMAS LI KOKA KOLE?"...
Aaaaaa NEEEMAAAA MRRRRRS!!!!
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
Ponesi mu sudoperu pa neka namotira, pa nece morat da trazi da sjedi.:lolblue::lolblue::lolblue:
Vidio me dobro,nije progovara no ode preko vrata.Ako sjutra ISPRAVNI dio ne kupi i napravi ubit cu covjeka kunem vam se!
E majku vam ko zna kako vi ovo citate [emoji23]
Kakvi ste vi drugovi,ni jedan od vas da ponudi svoje znalacke vjestine.
Evo opet ovaj mali Olosh cita ovo na svoj nacin. [emoji23]