svi koji imaju total tv ga gledaju cak i moj brat od 15 godina.
bas bi hteo da se ubaci ultra tv ako se ne ubaci moracu pa prekinem i da se vratim na total tv.
Printable View
svi koji imaju total tv ga gledaju cak i moj brat od 15 godina.
bas bi hteo da se ubaci ultra tv ako se ne ubaci moracu pa prekinem i da se vratim na total tv.
Neces ga vidjet' u Extri,jedino ako pljunu ogromne pare,ekskluziva Totala,maltene SBBov kanal...
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:.
steta.
prelazim ja u total tv.
Ima li ko problema sa Arenasport3? Meni ne daje nikakvi signal, dok su ostali ok...
Extra tv ne zatamnjuje B92 kad idu partizanski filmovi, dok Total tv svake subote vece i nedjelje popodne skrembluje pomenuti kanal. Ne zalite se na Extra tv toliko, dobri su:)
Meni crkao i ovaj "novi" risiver :D vrh ludilo
Zasto ne radi opcija gledaj TV kad hocu da izadjem iz snimljenih emisija?
Bice sredjeno u narednom sw update.
pozdrav interesuje me dali extra tv ima funkciju da se preko jednog resivera gleda na dva tv-a ili nesto slicno...htio bih da ga uvedem a nisamsiguran imali ovu funkciju.....?
ne mozes...tj ne mozes razlicite programe...moze da se ubaci drugi risiver, ali onda to automatski uzima "jednu liniju" glavnom stb-u, pa onda ako gledas na drugi neki program, a na glavni(koji ima hdd) gledas opet neki drugi program, onda ne mozes neki treci program da snimas...
ovo na brzinu naposah, valjda si shvatio.
Na prethodnim stranam smo pricali oko dva prijemnika (STB-a). Drugi prijemnik kosta jednokratno 100 eur (moze i na rate) i mjesecna pretplata je 3 eur. Na oba TV-a mozes da gledas razlicite kanale, videoteku, brzo prebacivanje kanala... u sustini imas isti paket.... Pozovi 1500 ili posjeti T-Shop.
Uskoro ce biti omoguceno da drugi STB moze da zakaze snimanje/gleda snimljene emisije.
Mogu li dobiti informaciju o tome šta se događa sa radio B92? Prije dvije nedjelje sam postavio isto pitanje, i ovdje mi je rečenbo da je proslijeđeno nadležnoj sllužbi, ali nema nikakvih promjena.
U subotu uveče je live prenos koncerta Velikog prezira, ali kako stvari stoje, ništa od slušanja :(
Uskoro novi kanal Baby tv, mozda i sjutra;)
Zarad boljih medjuforumskih odnosa za pocetak htio bih da pozdravim Saleta i da mu posaljem poljubac http://www.dogproductshop.co.uk/smile/love/love0074.gif
a sad da nastavim,sto se ono kaze da ga zadam :) Pre neki dan sam listao site ARD-a i naisao na listu kanala za koje Extra tv ima licencu a ocito ih ne emituje,iskreno za pola tih kanala nikad nisam cuo a ne vjerujem ni da bih ih gledao ali sto se ne ubace,ne bi mi nista smetali pa nek stoje !? dosao sam na neku ludu ideju da se mozda ovi kanali samo pustaju "vip korisnicima" tipa ambasadama i stranim drzavljanima ?
i volio bih ako Sale mozes da mi das podatke o jednoj stavci koja se nalazi u dozvoli za rad Extra tv ?
naime radi se o opstim uslovima koristenja,stavka 5.3 Mjesecna naknada a gdje kaze da ste duzni da na mjesecnom nivou dostavljate izvjestaje sa podacima u ukupnom broju pretplatnika,broj pretplatnika po pojedinim paketima,cijenu paketa i obracunate ukupne prihode ARD-u
Vjerujem da mi neces dati podatke o prihodima ali ne vidim zasto nam ne bi rekao podatke o broju pretplatnika po pojedinim paketima,preciznije me zanima koliko ljudi je pretplaceno na arena sport paket i HBO pakete ?
a evo i kanala koje ne dobijamo a za koje Extra tv ima licencu
.....
65. Baby TV
66. NDR
67. WDR
68. BR
69. SWR
70. MDR
71. RBB
72. HR
73. 3Sat
74. KIKA (Childrenchannel)
75. Phoenix
76. ARTE
77. France 2
78. France 3
79. France 5
......
83. RAIEDUCATIONAL 1
84. RAIEDUCATIONAL 2
85. RAINEWS 24
(samo digitalno na satelitu)
86. TVE
87. Canal 24 Horas
......
91. TW1
.......
100. JRTS
101. TRT-INT TV
102. BNT
103. MRTV
104. ERT
105. CT1
106. CT2
107. 1-2-3.tv
108. 9Live
109. Chemnitz Fe
110. Dresden Fer
111. Hamburg 1
112. KABEL EINS
113. Leipzig Fern
114. N24
115. NRW TV
116. n-tv
117. ProSieben
118. Rheinmaintv
119. RNFplus
120. RTL II
121. RTL Televisi
122. SAAR TV
123. Sat.1
124. sonnenklar T
125. Super RTL
126. TELE 5
127. tv Gusto
128. TV.BERLIN
129. VOX
130. vetter.com
http://www.b92.net/tv/najava.php?id=1685
da li ce biti blokiranja kanala B92 za vrijeme trajanja prenosa atp masters serije?
je li ti bio blokiran rts proslih godina,ne da ja znam,mada b92 ima samo zemaljska prava,a paket koji mislim da imaju je jako skroman za sve ljubitelje tenisa
@Brajan992 :oops:
Inace nsparks ti je vec odgovorio oko kanala. Podatke operateri dostavljaju ARD-u (izvjestaj).
Posto je T-com na svom portalu reklamirao arenasport paket, jedna od bitnih stavki te reklame bila je i italijanska liga koje ovo kolo koliko vidim nema na kanalima arenasporta ko ce i na koji nacin da meni kao pretplatniku nadoknadi stetu?
Da ne bi bilo da to nema nikave veze sa T-comom:
http://www.t-com.me/Privatni.aspx?akcija=565&id=1582
ovo je vasa web stranica ne arenina...