kakva je swiss post ide li to brzo kod njih,narucio sam neki resiver ?
Printable View
kakva je swiss post ide li to brzo kod njih,narucio sam neki resiver ?
Aug 15, 2014 Transfer To Credit Card Completed Details Transfer To Credit Card 3YU016483J3506334 -$***.00 USD Aug 15, 2014 Refund From HAPPY TOAST LIMITED Completed Details Refund From HAPPY TOAST LIMITED 5BW85241PF528163B $***.00 USD
oce li mi lijegat ovo na karticu i kad?
treba do 5 radnih dana, znaci nedje u srijedu očekuj.
opet ja sa pitanjem, status ove posiljke na sajtu se nije mijenjao za ovih 7 dana, dobio sam nekoliko brojeva u pošti da se oko ovoga interesujem, interesantno je da je svima prvi odgovor da oni prvi put cuju za ovu kombinaciju dhl-naša pošta,pa onda kao tobož ipak nešto pretražuju i na kraju ništa novo, imate li info kod koga mi je najsigurnije u našoj pošti da podjem da se interesujem oće li mi ovo ikad stizat, u principu mi nije žurba kad god to da bude, ali se radi o trgovini preko ebaya, otvoren je slučaj zbog kašnjenja pošiljke, i prodavac me pritiska da ga zatvorim jer on ima info iz dhl-a da mi je proizvod isporučen?!
na koji šalter da podjem, pravo sa vrata, onaj desno, lijevo ili na sprat? :)
prodavac s ebay-a nece da salje van US. mogu li s mog naloga narucit na US adresu?
ok, nadam se. otvorio jer je ovo trebalo da mi stigne u prvoj polovini jula.
i ja cekam po prvi put paket preko DHL global Mail. Ovakav mi je status pošiljke i ne mijenja se danima... Oce li se pojavljivat vise sto na ovaj DHL tracking ili da cekam u nasu postu?
http://www.igreklik.com/slike/images...7754113388.png
Nece, bar su meni tako rekli kad sam zvao dhl. Ako ti nije muka,ostavi link preko kog pratis posiljku.
samo ođe ubaci tracking number. meni je pošiljka iz USA, tako da ne znam radi li ako nije iz USA
http://webtrack.dhlglobalmail.com/
Mislim da mozes ,ako salje na PO boxes,ima ono preko shipita.Odg ce ti neko ko zna tacno kako cim vidi
Mozes naravno. Adresu shipito ukucaj na ebay kao jednu od adresa, prilikom narucivanja izaberi nju. Simple as that
Sent from my iPad using Tapatalk
Sta shipito?
Shipito- onaj servis sto ti da njihovu adresu tj dobijes tvoju- imas svoje skladiste i sve saljes tamo. Kasnije ti oni to prepakuju- stave drugu cijenu ako oces i salju za pg
ali ne treba meni za pg opcija, nego bas da posaljem na US adresu, da bi se to donijelo avionom ovamo. Jer prebaca carinu bas dosta, pa zato..
Shipito je servis koji ti pruza mogucnost da otvoris svoju virtualnu adresu u US. Dakle paket ti prvo stize u US kod njih, onda je oni prosledjuju kod nas ili dje im god ti reces. Dakle servis namijenjen upravo nama koji bi nesto s bilo koje adrese na internetu a to nesto ne salju u CG. Koristim ovaj servis eo 3 godine, prva liga ;)
znam za shipito. kakve su njihove "provizije" ili ti "procenti"? Oderu li sa slanjem? Ta adresa mi vazi ako narucujem s bilo kojeg sajta jel tako?
Mogu li unaprijed znat shipping za nesto, prije nego ga narucim da mi stigne na tu virtuelnu adresu?
Mozes evo ti calculator :D
http://calculator.shipito.com/en/#/
Lepo, okvirno uneses, dimenzije, cenu, tezinu, sve i izaberes metod kojim bi ti se slalo ;)
vidim sad neki depozit 5$ prilikom registracije. To samo prvi put jel tako?
forwardit.us - sve iz USA. provjereno najbolji...
Poručio sam nešto sa DX.com i sad će za par dana da bude mjesec dana od kako su mi poslali proizvod, ali nisam dobio kod za praćenje pošiljke. Prošla pošiljka mi je stigla za 22 dana ali sam imao tracking.
Od DX.com pošta dolazi sigurno jel? :D
nista ti na ovi svijet nije sigurno :p
A moze li koja info više o tom šipitu? Prvi put čujem sad za to, i malo sam guglao ali ništa posebno ne nadjoh i takođe i mene interesuje ovo za ovaj depozit? I što znači ovo: "One package at a time"?
edit1: Imaju li oni opciju poslije za besplatnu poštarinu? Viđeh neđe na neki roniočki sajt da salju samo preko servisa koji koštaju 50$ i više..
Ljudi na osnovu cega ovi nasi u postu uzimaju 1e? Da li je to legalno ili nas kradu a mi cutimo? Jer ja platim iznos koji platim da mi to stigne NA KUCNU ADRESU (i to ne donose kuci nego moras do poste da ides) bez i jednog centa vise. Prodje citav svijet i niko ne "skenira" to i ne uzima nikakve dodatne provizije bez ovi u nasu postu. Zar to nije malo sumnjivo? Posto nas ima bas mnoogoooo koji narucujemo zar se ne bi trebali pobuniti i istraziti tu kradju?