Koji cete klub uzet od naredne sezone..VI, treneromajstori......
Printable View
Koji cete klub uzet od naredne sezone..VI, treneromajstori......
fatic ne na beka nego u vezni red, neki trkac prijeko potreban pa makar iz afrike ga nedje dovodili, basa i bojovic sto prije......
vucinic, znate kako ljudi vidi se da on ima volje i trazio je barem 5 puta loptu ali nikako da mu je uspiju dodat, jedina zamjerka je nocas bila kada je nije dao novakovicu pri kraju a ovaj bi dosao sam na golmana. Vucinic nista ne znaci ako nema ko da mu da dobru loptu. Iskreno skoro sve je golove dao iz prekida i onaj petom na klasu protiv estonije kao i odlican gol protiv italije kad mu je neko ubacio odlicnu loptu. Ali nazalost od te utakmice mu se ljudska lopta nije bacila...
što bi ono ljudi....ono nije igra...nijedna krštena akcija, mirko se vuče kao neka baba, više se bore momci što igraju ispred zgrade...
ljudi poleksic da nije imao problema sa glavom i kockom i dan danas bi branio u italiji i mozda u mnogo jacim timovima od lecea. Bozovic jeste radnik ali nije neki talenat a vidjecete i sami dokle ce dogurat....
Stvarno ste smijeshni... Bozovic nikad golman nece bit.. Nikad.
mnogo bi bolje igrali(ja mislim) kad bi vucinic igra lijevo jovetic desno i naprijed delibasic a vratit vukcevica na sredinu
Zhiva ti je to istina...
koliko vas je bilo na stadion strucnjaci?
Ja nisam gleda sam jedan termin kod sutjeske bolji se fudbal igra 3x
Moj glavni utisak sa utakmice. Vishe navijaca velike Albanije nego Crne Gore. Ali shto cemo, Albaniju su priznale sve zemlje
Na ovu statistiku dje sam ja gledao nema toga meca,a 2 dana ranije su izgubili od Svedske 4:1
http://i48.tinypic.com/35a25ms.jpg
Albanija je mnogo starija repr. od nase, uigraniji su, imaju kvaliteta, fizicki su spremniji...
ne mozemo ocekivat jos neke dobre rezultate ali kad se posloze kockice dobijacemo repr. poput Albanije i sl. danas nismo bili kompletni. pola igraca ga ne zaigrava za svoje klubove, vuku se po terenu ka' babe. nama kad ne igraju Mirko, Joveta i Simon veze nemamo. kad njih nema treba nadoknadit' trcanjem, da svi igraju defanzivu ako treba, a prvi medju njima kapiten. a njega nikako ne mogu da zamislim da se toliko zalaze. trci on dosta, pokusava nesto ali moralo bi to mnogo bolje i vise.
nadam se da ce Simon na ljeto da predje u neki klub dje ce bit prva opcija. ovako je nizasta. treba nam i vise tehnike u veznom redu jer nam je odbrana mnogo slabija u odnosu na napad, pa nismo bas za igru na rezultat. mora da se igra na gol vise, a pogotovo kad su Delibasic, Vucinic, Jovetic u timu.
Ne znam za tog Tumbasevica,meni je on uvijek bio nikakav igrac:-?.Ja bi na njegovo mjesto stavio Fatica,a na Faticevo Jovanovica.Drugi centralni bek bi mi bio neko iz mlade,vrijeme je da se pocnu uvodit u A tim.
Takodje treba kazat da neki igraci nisu kvalitet za reprezentaciju.I na njihovo mjesto bih ubacio mlade.Recimo,po kom je kriterijumu Novakovic bolji od Stefana Nikolica ili bilo kojeg drugog veznog iz mlade?
Ali dzabe sve ovo,jer je po meni najbitija atmosfera,koju mi nemamo.
Pazi,Fatic je u primaveru Intera igrao stopera,sad u Djenovu sve vrijeme igra lijevog beka.Ako Gasperiniju u Seria A igra lijevog beka,zasto bi ga ja stavljao u sredinu kad to ne igra u Djenovu...