Ja imam creed i cdni, razlika MINIMALNA za 95% ljudi :)
Tj garantujem da 90% ljudi ne bi osjetilo razliku
Printable View
Meni je milo što si se javio i podržao mišljenje, ali vrati slobodno da je po tebi CDNI možda i bolji od aventusa :D jer se i ja slažem, zato što mu ovaj više ne može ni primaći performansama :D A košta taman x10
Isto tako mi je i za BR, imam kući i obični, i extract, i arianu grande.. Ariana grande kida, i isti je miris (barem meni) a košta 20 eura...
Ja ne znam kako drugo da ti objasnim.
Ali sto ne bi smo napravili malo druzenje ?
Spreman sam da se dogovorimo i zovnemo jos troje ljudi za koje se slozimo zajedno da su najkompetetniji ljudi za parfeme sa ove teme na rucak. Ja donosim Bakarat i Aventus a ti donesi Arianu Grande i Cdni.
Ako bilo ko od njih troje kaze jednu prednost Ariane Grande i Cdni-a u odnosu na ovaj dvojac osim cijene ja placam rucak i imas parfem po izboru od mene.
A ako bude obrnuto ti plati rucak.
Da spojimo lijepo i korisno. :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije neki premium brend ali ja sam odusevljen sa gentleman givenchy
A brate meni ne trebaju filozofije, ja sam slobodan da iznesem svoje mišljenje, iako znam da ću bit osuđen od strane 10 ljudi kako lupam gluposti i da mi je priča niđe veze, što ću :)
Ali ovo što sam rekao, tako i mislim :)
I ne može me ni 100 ljudi ubijedit da to nije tako, kad je to moj osjećaj i nešto kako ja to doživljavam :)
Vec vidim novu temu: Perfume Blind Bet...
Pa i ja sam na druga pomirisao aventus, slican skroz sa cdni, makar sa moje i njegove ruke... S tim sto je za mene cdni bas bzvz miris :)
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Da se razumijemo, razlike ima, i osjetiće je većina ljudi prilikom "analiziranja" itd. ali za svakodnevnu upotrebu, u prolazu, kratkom mimoilaženju, sa daljine itd... razlike su minimalne.. a po meni je to upotrebljivost parfema, a ne da ga detaljno mirišem i analiziram sa blizine, iako i to volim da radim i uživam i u tome, ali definitivno ga ne kupujem zbog toga :)
Pazi, što se performansi tiče, CDNI je stvarno dobar. Ovdje pričamo o samoj ljepoti parfema. Mnogi ovdje su prošli razvojni put od dizajnera do niche parfema. Nekoliko kolega ovdje su rijetki ljudi ne samo ovdje u CG i u regionu, već i šire, što sve su izabrali za sebe i što su probali. To bogatstvo iskustva je definitivno prelomni momenat. Ja sam imao priliku zahvaljujući Milošu da probam ono što samo mogu čitati, pa čovjek shvati kakve su tu sve razlike, a razlike ali baš postoje. Ne umanjujem ja ničim kopije, sam sam ih imao i imam ali su razlike meni lično nevjerovatne.
Da dolijem još ulja na vatru :D Imam doma i Midnight Oud, i Interlude što sam od Paše uzeo, made in oman, e ako ima tu ima razlike ja crka [emoji1787]
Probao sam i ja Midnight Oud ali je ipak Shaghaf Oud Abyad bolji od Midnighta i možda jedini parfem sličan nekom originalu ali kada pišem sličan, više mislim na samu varku koju čulo ima prilikom nošenja. Jasno je da je Interlude kompleksniji, jači, dugotrajniji, bolje projektuje i naravno taj kvalitet se ne može poređivati. I Jovetić trči za loptom, daje golove, dobar je fudbaler ali je Mesi ipak Mesi...
Ima li neko YSL la nuit de l'homme edt da mu je ostala neka veca mililitraza da proda povoljnije nego u parfimerijama? Inbox
Attachment 170861
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9d8a339da9.jpg
Ne mogu da nadjem slike s pocetka godine kad sam slikao tada trenutnu kolekciju. Da vidim i uporedim razvitak nosa.
Ahh, ta ruza.
Namjerno sam stavio ispred ovu cetvorku. To je ta fantasticna ruza, moje ovogodisnje otkrovljenje.
Portait of a Lady
More than words
Experimentum Crucis
Oud Sapphire
U osnovi ruza, a sva 4 na svoj nacin je predstavljaju.
Toliko sam zaljubljen u POAL da je uz Naxos jedini u kolekciji koji sam opet kupio.
Da vas ne davim vise... Pred nama su praznici, i ovim putem zelim da ih cestitam svima vama, drage kolegenice i kolege.
Cuvajte sebe i vase bliznje, pazite se, volite se i mirisite jos ljepse [emoji3590]
Srecna nova godina!
Lijepo od tebe :)
Hvala na lijepim željama. Uzvraćam na isti način :)
Sto rekosmo za Dior Eau Sauvage?
Bas mi se svidja, klasik, nego vidim da se zale na performanse novijih formulacija?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e9e1d09e01.jpg
Zove me Igor ( Aniza Bellezza ) i veli iskoci brate ispred zgrade sekund.
I ladno covjek donosi poklon za Novu. Nevjerovatno.
Ovim je samo stavio tacku na moje misljenje o njemu prvo kao covjeku a o prodavcu i da ne komentarisemo.
Bas ne pamtim da me neko ovako iznenadio. :)
Đe kupiti ovaj perfem, prijatelj ga je dobio ali se ne može śetit od koga, uglavnom jako mi se dopao, vrlo intezivan miris.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3fc06803cc.jpg
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
Koji je profil na instagramu od one zene iz NK za parfeme, sto ste pominjali...
Mislim da su ovaj pominjali. I Marijan prodaje u NK istohttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...510cde6ccc.jpg
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Dobih danas Van Cleef Neroli AmaraAttachment 170870
Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk
Evo svi danas dobiše neki poklon osim mene. Straašno...
Ali zato ja poklanjam i šakom i kapom. To lutko!
Nisam ni ja dobio nista, ali se nadam da ce biti nesto za rodjendan mi koji je za par dana :p