vazda neka caka postoji... ne moze od 11 do 20i nekog aprila i ne moze u julu i avgustu... pas mater :)
Printable View
vazda neka caka postoji... ne moze od 11 do 20i nekog aprila i ne moze u julu i avgustu... pas mater :)
Nije ni to loša ponuda...
ne kazem da nije ali bas kad mi treba onda neeeeema :)
Makar su stavili rok do 31dec... Zamisli akciju naseg avio prevoznika kakva bi bila- popust 14e da se kupe karte odma a da se iskoriste do ponedeljka... :)
Sent from my iPad using Tapatalk
od danas se moze rezervisati Ryanair do Londona. Fine cijene ako ne putujete krajem avgusta. U julu po 60-70e
Aj pa dako se podje na koju utakmicu Liverpoola :)
i taj san da se ostvarni preko neke low cost company..
NEVER WALK ALONE ! :)
ne zamjerite
Ja zbilja nisam vidio ni najavu da se uopšte razmatra i mogućnost da nam te vize ukinu-ako neko ima kakve drugačije informacije volio bih :)
sta ovo tacno znaci
a standard fee applies to the refund of airport taxis
sa sajta smart wingsa kada se bira vrsta karte, to je za economy restricted
niko ne zna?
super, tnx
Kako najeftinije kupiti avio kartu od BG do PG od 5 do 15 aprila..
Koliko se placa drugi checkiran prtljag sa Montenegro Airlines i Air Serbia(Jat) od Beograda to PG ?
Ima li kakve sanse da ne platim drugi prtljag sa Delta Airline, tj 75E, mozda imaju neki trial program ?
jel isao neko za njemacku skoro?za koliko se moze naci povratna karta do frankfurta?
pomenu mi drug iz pg sa airserbia nesto jefitno. (mislim da ima presijedanje u pg) ne znam cijenu
vidim na sajt MA neka zimska akcija 185eura povratna iz podgorice,nije losa cijena
Preporuka za WizzAir, pozitivno iskustvo
ima li admina ljudi ovdje da mice ove padobrance
radujmo se ryanair u koji dolazi :D
Gledao sam na pogresnom mjestu, ocigledno.
Uglavnom, hvala.
Karte na easy jet iz Dubrovnika za Rim vec od 30e, jul avgust
Evo iz Minhena za Havanu povratnih karata po 460 € izobilno - to je stvarno vrlo vrlo povoljno. Krštena kompanija AIR FRANCE (KLM) između letova je po sat i po bilo da se ide preko Pariza ili Amsterdama a karata ima u junu,avgustu novembru,baš su ih dosta pustili po tim cijenama.
Ekipa od 4 čovjeka može se svojim kolima prebaciti za max 300 € do Minhena i nazad i 4 karte da uzmu za 1840 € i pride smještaj apartman kakav oće da biraju za recimo max 100 € za četvoro i eto 4 čovjeka dvije nedelje na Kubi da provedu za ukupno 3.500 € iliti za manje od 900€ po čovjeku.
A parking u Minhenu nisi racunao za te 2 nedelje. Drugo, ti kao turista u Kubi imas druge cijene za razliku od mjestana, trece pogledaj koliko kostaju karte u decembru, janauaru, februaru.
edit: i kazes 900e po covjeku, onda ti se isplati preko agencije koja ti nadje smjestaj all inclusive i avionsku kartu odavde za 1200e. Zbog te razlike necu da se maltretiram do Minhena i posle odmora opet da se maltretiram iz Minhena nazad.
Parking u Minhenu je za dvije nedelje oko 60-ak eura pa nisam spomenuo tu stavku ali recimo računao sam smještaj 100 € na dan a može se naći vrlo dobar i za 60 a ako su ljudi avanturističkog duha lagano mogu i za 10 € po čovjeku .
Nije to filozofija parkirati auto na aerodromu u Minhenu nikakva i u ukupnoj cijeni puta to ne čini ni 2 % troška -bespotrebno plašiš ljude.
A ja evo tebi nudim da pronađeš agenciju koja nudi 2 nedelje all inclusive smještaj i avioprevoz odavde ne za 1200 € nego evo ja ti nudim otvoreno 1500 ću ti platiti to pa zaradi ti 300 € po svakom od putnika.(period biraj koji oćeš sve prihvaam iako koliko znam agencije najviše vode u oktobru i novembru kad je doba monsuna pa su i karte i smještaj najjeftiniji)
Kako ljudi oće da prepadaju narod i ubjeđuju ljude kako je preko agencija bolje ljepše i jeftinije -to me podsjeća na ono da vjeruješ više sopstvenim očima nego meni?
P.S. Ovđe je tema jeftine avio karte i ja obavijestih sve da postoje karte iz Minhena po 460 € sa svim taksama za Havanu a ima čini mi se tema samostalno ili preko agencije
http://travelboutique.rs/destinacije...FQcTwwodAbMALA
Uzecu ovaj aranzman. Quotovao sam da ne bi posle bilo brisanja posta i "ja to nisam rekao". Ali evo, opet, necu da zaradim, mozes mi uplatiti 1200e na racunu.
eeee, ali to nije 2 nedelje :D
Evo sam ja caskom nasao, 18 dana, 1550e http://jungletribe.com/putovanja/kuba/
Kurogane, i ja ocekujem da mi se uplati ovo ljetovanje :lol:
http://jungletribe.com/putovanja/kuba/
U sred sezone 18 dana 1550e, jos je ovo agencija sa kojom bi preporucio svima da idu. Omladina ide, zurka dan noc, vodici su ludilo.
Momci, polakoTE. Covjek se meni obratio, i izvinjavam se, poslacu vam razglednicu iz Kube.
Dakle ovo što ti pišeš nije dvije nedelje all inclusive nego 10 dana a let je sa ruskim aeroflotom što znači 10 sati ukupno više u vazduhu i jedno minimum 15-ak sati blejanja po aerodromima u Moskvi (ukupno)
Dakle to nije za upoređivanje i ja čekam ponudu za 2 nedelje all inclusive za 1200 € ovo što si napisao to nije.
Ali kad je u pitanju moj predlog zajedljivo si primijetio da nije iskazan parking u Minhenu,zanimljivo.
Samom sebi ne vidiš 4 dana kraće,let aeroflotom ekonomi putovanje to sve je ok -simpatično.
P.S. Ko je ikad iđe putovao zna da kad agencija napiše već od 1.272 € to u praksi znači po pravilu koju stotinu € još a i put do Beograda je vjerovatno besplatan ?
I ti mrtav ladan kažeš da uplatim-ljudi su stvarno nevjerovatni!