Ocigledno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Sto je ocigledno?
dvojka je odlican auto, vidis da se I dan danas vozi I sve ti je jasno.
Veceg smeca od dvojke nema,nema ni jednu dobru osobinu auta,za koje bi se covjek vezao,ne razumijem ljude koji to smece od auta mogu da hvale(cvx ti se ovdje ne racunas :P )
Pa naravno kad je staro 30 god. A kad se neki dr auto bude prodao u toliko primjeraka onda se javi.
Nekad i nije bio tako jeftin, a ipak je bio najpopularniji auto. ;) a ja ga licno ne vozim, vozim nst dr, nije cak ni vw, nego sam se ukljucio u raspravu zato sto je bili prica o vw pa sam cisto naveo primjer za golf.
A volio bih znati sto ti vozis pa toliko mrzis vw.
A cekaj, koji je najpopularniji/najprodavaniji auto?
Ne sad trenutno, ali nekad je bio jedan od najpopularnijih i najprodavanijih modela.
U prethodnom postu sam fino napisao JEDAN od najprodavanijih i najpopularnijih. A ako ces vec tacno da ti kazem golf, buba i pasat se nalaze u top 10 najprodavanijih auta svih vremena. Sto dosta govori o vw kao proizvodjacu.
Nego odakle su?
http://www.volkswagenag.com/content/...on_plants.html
Cvikau i Oznabrik, al sve i da se prozivodi i tamo nebitno je to...
koliko sam se ja hleba nahranio od golfa 2ki.3ki.4ki.5ca-6ca i sl sagradio kucu,radnju i kucu nedaleko od mora...
za pasate imas u srbiji celicni trap da kupis komplet 8 ramena i sl. poenta je da mu dizes tezinu samim tim potrosnju...
gubis na udobnosti i elasticnosti i mnogim dr voznim karekteristikama....
dobro su rekli navikli da vozaju golfa da se ne ulaze u njega nista cak se kunu u njega ka u majku svoju...
golf 4 tdi DI izblijedelo pa lakirano lakom za nokte....
kvarovi -
stabilizatori na trap su plasticni,seleni su sa alumin caurom mogu da slikam imam u radnju
brave na skafu redovno zardjaju da kljuc nemeres uturiti i otkljucati
el motoric koji otvara skaf takodje rikavela
sensor esp g200-g202 svakom je crkao na 4ku i sl
mogu da pisem jos samo mi treba vremena i volje....
Ljudi ne znaju da aluminjski trap ne crkava zato sto je od aluminijuma, nego zato sto je kugla i tijelo ramena oko kugle napravljeno od loseg metala.
Tijelo ramena/spona je aluminijum i taj dio nikad nikome nije pukao.
Ovi djelovi su problem:
http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/232...l_arm_ball.jpg
Kao sto se vidi, nijedan dio nije napravljen od aluminijuma.
Kakve dobre osobine moze imat auto star 30 god. Niko ne veli da je to avion, ali je bolji, izdrzljiviji, jaci i vise se vozi od bilo kog auta istog ili slicnog godista i ni jedan auto te generacije ne moze da mu parira. Dovoljan dokaz da je bio najsavrseniji auto svog vremena je taj sto se i dan danas vozi i to uveliko.
Upravo tako, zato sam i naveo golf 4 kao primjer, jer za razliku od pasata, na golfa je mnogo bolje odradjeno i uglavnom je od celika, tako da je rijetko ko imao problem sa trapovima, sto je uspjeh znajuci nase puteve. :D
Prica vam je presmijesna,golf mk2 se proizvodio od 1983 do 1992,i vi se vatate 30 godina staro auto,aj mi dovedi samo jednog golfa kod nas koji je 1983,samo jednog.Ne mozete tako da ne prdite vise sa tih 30godina.A kad vec pitas da ti navedem auto koje je cak i starije od vaseg gnoja kojeg pominjete,auto koje je promijenilo tok relija i quattro pogona,to je Audi Urquatro 2.2T sa 230hp.Taj auto je svijet izmislio za vaseg gnoja i nema sta nije imao od opreme,eh da jedna sitnica, predstavljen je na Geneva motor sport 3 Marta 1980 godine,sto znaci 33godine.Dovidjenja prijatno
Zamisli, o gnoju 2 stranice...
Kraj svijeta!
Bolji je i imao je vise opreme mercedes s500 ili ne znam koja mu je oznaka bila ali nije klasa ni dvojke ni audija. Ne znam samo okle tolka mrznja prema dvojki koja se dosta vozi na nasim prostorima a tih corola i audija ne gledam nesto, mada ne znam ni kako izgledaju niti me previse zanima
Sent from my iPad using Tapatalk