Ne znam ja o tom BR S8888, ali ovaj BRA8888 nije S8.
Printable View
a ima i nastavak...
" Za prekršaj iz stava 1 tač. 2, 7, 9, 14, 15, 17 do 19, 21 do 24, 36, 38 do 50, izuzev tač. 41, 53 i 54 stav 1 ovog člana, vozaču ili vozaču-instruktoru će se uz kaznu izreći i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od 30 dana do tri mjeseca, a za ostale prekršaje iz stava 1 ovog člana, ova mjera se može izreći u istom trajanju."
Citajte ljudi,CITAJTE!
Nisam je izgubio,jer mi je nio ni uzeo policajac.Izvuka sam se na studentsku pricu,i gluposti :p
Preteka sam GL-a koji je isa 40 km/h.Nidje nikoga nije bilo,na pravinu.A kasnio sam na predavanja jer sam odra burek na stanicu prvo :D Sto drugo da radim? da vozim 40 iza njega? :/
pa sto ce coek...mercedes je to...a sto ti si ka moga vise sa w124 na plin??? :D
Kad sam ga ja vozio,bio je iskljucivo na beznin :) roditelji su ga na plin prebacali...
al si mi nedje davno reka da nema razlike..tako da dodje isto :D
to prije no si ga udario,ili poslije?
i prije i posle :)
to je bilo cukanje sa kamionom,tacnije sa gumom od kamiona...nedje 2007 cini mi se.
i ti si vozac,kad si kamion u gumu potrefio///
jel to sa meganom ili hondom ili 124 jer si sva tri sututura
Tacnije kamion mene.Ja sam mu sta da se razminemo u usku ulicu,a on preko mene krenuo :D sa 124 je bilo to.
megana niko nije sutura jos,a i nece dati.a tu pricu seljacku i provokacije ostavi za sebe,zadji put ti zborim.
kako 124 na benzin ide..uh
samo 11.5 do 100 :)
za 2 tone,137 konja i nebo-zemlja menjac nije lose.
ahahahahahahah sto cine ovi dvojica :D
Case,prezivash li se Masanovic? :)
Sto se umiri,a?
Da neces da me bijes?
pa ako ces da me bijes da ti se javim kad dodjem.
Bicu ti kod strika u Opstinu pa ti dodji ako ti basta...moodonjice koji bucas prijave i kazne...
1980kg = 2 tone,ispravi me ako grijesim?
Davno je bilo,to sam procita nedje.
1980 ima pod full utovarom :) Tako i megan ima 1800 :D
onda moja greska...
Kolko onda ima,1500 i kusur?
Ne vjerujem da ima ni blizu.
Ako je 200E onda ima 1380 ili 1390 KG.
ali je u nju osjecaj kao da ima 2 tone :D
ka u tamica maloga
...koja je napravljena za voznju starih pacjenata od kuce do bolnice, od bolnice do mrtvacnice i od mrtvacnice do groblja.
Za ovo zadnje imam i dokaz.
Pa da, da vozis 40 iza njega.
Ja bez problema vozim i 10 km iza njega.
Ti si vec drugi extrem :D
Bogami sam te ja Fabia pratio pud Tuzi jedan dan,i nisam moga korak odrzat (mada se nisam ni trudio).
Jedan jedini Soni D,nema greske.I pretica si podosta ;)
Narucih u Roksped onaj znak sto su mi ukrali. Sestica kosta oko 3.5 eura,a A i 6 oko 9.5 eura.
Je li moguce da neko zbog tolikih para rizikuje da ga neko uhvati?
Nije to zbog para no zbog obijesti.
Nego dobro , nisam ja jedini u kvart kome su skinuli, vidjeh da su i sa jednog range rover sport-a skinuli :)