Steta... Popunjen mi je raspored do 10 januara sa alkoholom, tako da necu stic na premijeru. Tron je film koji se ipak ne bi trebao gledati u alkoholisanom stanju.
Printable View
Steta... Popunjen mi je raspored do 10 januara sa alkoholom, tako da necu stic na premijeru. Tron je film koji se ipak ne bi trebao gledati u alkoholisanom stanju.
Premijera Tron-a, sjutra u ponoć :)
Ne širi dezinformacije, u podne je, Delta a i bioskop rade do 18h danas... :p
ako nista drugo, soundtrack je dobar :)
Megamind se raspada, smorčina teška...
Počeo je Tron: Legacy 3D u novoj Areni u NS. Idem ovih dana. :D Biće i Avatar 3D uskoro, ko je propustio a bude u NS u sljedećih mjesec recimo, neka provjeri www.arenacineplex.com, jer je to i dalje neuporedivo najbolji 3D filmski doživljaj.
Odgledao sam Tron film je dobar ali muzika razbija koliko je moćna sigurno podiže film za dva nivoa kvaliteta.Ipak stvarno je greota kad za gledanje ovakvog film ne postoji 3D sala.
Jesam li ja blesav , ili su pomjerili Montevideo, bog te video, odnosno uklonili ga i iz najave? Kad ce, sto ce , o cemu se radi?
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1244074_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5095660_n.jpg
ja na montevideo idem zbog ove ;)
Ko pogleda Montevideo neka javi utiske, ali NIKAKO da prepricava film :)
odavno ne pogledah bolji film... trkni do bioskopa odgledaj to
odlican je film.
malo je prva polovina spora ali posle se nadoknadi.
dosta lijepih glumaca/glumica, puno forica (neke i prezvakane ali nebitno)
sve u svemu - mnogo dobar !
i da, VALERIJA - uh !
Sjajan film, atmosfera, prica, nova mlada garda glumaca. Obavezno se treba odgledati i to bas ovako, na velikom platnu. Jedan od onih ciji citati postaju kultni :) da je Mokranjac ovde on ne bi pisao Rukoveti, nego, da tako kazem...Nogometi! :mrgreen:
Sto se mene tice 10/10
Sto kaze onaj mali na kraj nesto kao da se tad fudbal igrao iz ljubavi...ako ko na nek napise :)
Rosa je lokum, film ok nista posebno. Dosta forica su totalno pecke, neke scene nepotrebne (kao iz holivudskih filmova), konflikti izmedju glavnih likova (koji su mi i malo nerazradjeni) su usiljeni i nidje veze...ali Rosina grud ftw!
chuh da se jos samo danas prikazuje? mogli bi to produzit jos malo :)
Nije tacno... Ja imam kartu za ponedjeljak...
Film je dobar, bas ddobar. Rosa, uh... :)
Bio sam na premijeri sa glumcima. Pored silnih onih momaka za kojima su cure vristale (na prvom mjestu Milos Bikovic) , najvise aplauza je dobio Mima Karadzic :) i onaj glumac sto igra selektora sto prica sa golubovima :)
Fino je vidjeti da su Srbi uradili film u vezi svoje proslosti a da nije ratna tematika...
koji je broj stera posto im je sajt riknujo!!
Mislim da je: 020-414-424
A mozda je i 020/414 424
Ako zovete sa fixnog telefona samo 414424
A ako zovete iz inostranstva onda: +38220414424
ali sinoc MONTEVIDEO u 19h...
I ima ona scena kad pjevaju Boze pravde,zavrsava se pjevanija,kad počeše aplauzi i skandiranje u salu :)
Kad su projekcije za Bog te video?
19h i 22h
samo sto je sve puno
pa moras dan ranije ako mislis mimo 5 reda gledat
Ja imam 2 karte za nocas u 22h, poslednji red... Nja nja :P
film nista posebno...cim vidjeh da ga marija perovic hvali jasno mi je bilo o cemu se radi...
dilema
bez obaveza
kako da znas
3 komedije u koje nema 5 fora bukvalno, znaci katastrofa!!!
da ne pricam kako su "spori" 2 ure filma a dodje ti da pojedes sam sebe
nemoj ko da se zajebao pa otisao da baci pare i odgleda ovo