9ka izgleda predobro uzivo!
Printable View
9ka izgleda predobro uzivo!
moze li ovo kroz snijeg da se vozi..
Dobra. Samo se nadam da su poceli da ispravljaju greske trenutnog modela oko kolicine nanesenog laka,zastite od korozije,izolacije od buke i naravno cijene.
puno je to greski onda za te pare,bolje nekog svabu pazarit....
Dobro je to auto ali za te pare moze se kupit ili Auris ili Golf,oba u dizel varijanti.
Corolla 2003+. Nedoder.
CX-5, CX-7? Iskustva?
CX-7 sam vozio kratko je OK je ali uz 2.3 turbo.
Imali su problem sa lancem, zastitom lima i turbinom. Najvise problema je imao 2007 model.
motor 2.5 benz?
u poredjenju sa 2.0?
Taj 2.5 su iskoristili kao osnovu za novi CX9 tako da je sigurno dobar.
Potrosnja mu u odnosu na 2.0 nije mnogo veca a za tu karoseriju je bolji izbor po meni od 2.0. Imate na spritmonitor podatke o potrosnji. Mislim da je vecinom prosjek 8-8.5l dok je za 2.0 nesto malo manji.
Ja sam dva puta vozio CX5 2016 god sa manjim dizelom, auto je mnogo lijep za voznju. Ide dobro, direktna je i ponasa se vise kao limuzina nego kao suv kroz krivine. Skoro da nema turbo laga, jedino sto mi se nije dopalo je mjenjac jer stalno drzi malo vise obrtaje da bi bio u zoni obrtnog momenta. AT mjenjac. Ono sto me najvise odusevilo je tisina u kabini s obzirom na motor. Nema onog gadnog brundanja i groktanja niti na ler niti na 4500 rpm.
Mjesta unutra ima nerealno puno. Posle obije voznje gdje sam bio i vozac i suvozac pa i putnik pozadi, nije mi bilo jasno odakle su izvukli taj komoditet u kabini.
Pregledna, prostrana i svijetla kabina, gepek potpuno ok ali vrata gepeka niska na zalost. Ja sam 186cm visok i bogami moram poviti glavu kad se otvore.
Pozadi je dosta udobna jer se nekako lijepo sjedne, ispravljen si a ne klatis se po krivinama.
Momci, CX5 ili Mazda 6 (2013 godiste)? Jesu li skupa za odrzavanja ova auta, kakva su vasa iskustva? Ciatm da su djelovi problem te da je Honda Acord blja investicija...
Djelovi jesu skupi, zato pazi da te ko ne kucne sto se tice odrzavanja motori su na lanac, ostalo, ulje i filteri kao i kod drugih auta. U sopstvenoj reziji zamjena ulja i filtera oko 50€. U servis 90-100€ tu su njihove rukice + pdv. Ovo je za benzince. Za dizel je oko 30% vise.
Cx-5 ili 6-tica. To su dva razlicita tipa auta, moras sam vidjet sto ti vise odgovara. Inace, oba se bas lijepo voze i sve ti je “na ruku“ prvi put kad sjednes u njih.
Ne znam... Ovako, na prvu loptu, vise mi lezi 6ica ali, osto zivim u podrucju dje sna da pane snijeg, da se stvori ona ruzni led, bojim se da nije preniska... A i ne znam koliko je pogodna za ove nase ruzne puteve sa lezecim policajcima i rupama na svako pet metara... Mozda bi mi adekvatnija bila CX-5 ili CX-7 zbog prethodno spomenutog a i zbog vise prostora
Je li kod nas Mazda 6 2013 all new ili ona stara?
Sto se 6ice tice mislim na 2013 gdiste... Ovi CX-5 ili CX-7 bi bili 2011, 2012... Npr, ne bih odbio nesto ovakvo
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...6&pageNumber=1
Samo mi nije jasno dje mu dodje ekran navigacije/kamere?
Nema ekran, samo glasovno.
CX-7 stara nije nesto.
Ima ekran, iznad prvod (od tri) otvora za ventilaciju
Sent from my iPhone
Kolko je ovo inca? Premali izgleda :)
ovo?jedan inc.:ghost:
Dva palca
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c4736d8d3a.jpg
Eto ga ekran gore.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk