1 CD 4 eura;
Ali recimo ako neko kupi cijelu sezonu onda najrealnija cijena je oko 2.5 eura. Recimo ja bih ti uzeo cijelu sezonu 2004!
Printable View
1 CD 4 eura;
Ali recimo ako neko kupi cijelu sezonu onda najrealnija cijena je oko 2.5 eura. Recimo ja bih ti uzeo cijelu sezonu 2004!
Ne nego 1 cd 6 eura ili 100 eura po sezoni
Diskove mozes nadji u srbiji po 20 centi komad ja mislim. Tako da bi ti jedan CD moga prodavati za 2-3 eura i da zaradis fino :D :devil:
ja sam mislio prodavat ovako..
ako je u pitanju cijela sezona, znaci 16, 17 ili 18 trka, onda 2 eura po komadu +ptt
a ovo po 1 CD se ne isplati nikako..mozda bi minimum bio 5 trka..
ovo za ptt..ja sam sa primorja, tivat..tako da za pg nije problem jer mi je drug svakog petka u pg..ali ako je ko sa sjevera to vec bi morao postom..
Evo je i JORDAN potvrdio ucesce za nrednu sezonu. Vala bi se i oni mogli malo potrudit evo zadnjh nekoliko godina sustizu minardti oooops minardi sustize njih :devil:
Michael, nema problema. Svi koji žele da kupuje CD a koji žive u PG, neka pričaju sa tobom, ti copiraj CD-ove, ja dolazim kod tebe sa Herculesom ili.......i uzmemo discove za cijelu PG.
Hercules, ja jedva čekam ovaj ruski tim, Rossija u Ferrari i početak sezone 2005.
A interesantnije bi bilo bez Jordana, Minardija...nego ovi najbolji, po tri bolida.
ja mislim da mogu nabavit CDe po 0.25 spindle, 0.35 case
Mislim da Rossi ne bi bio los uopste da udje u formulu jedan, a mislim da nas ceka uzbudljiva sezona sa novim stazama ako sam ja dobro upucen :devil:Quote:
Originally Posted by Fabia_Elegance!
Nemam kad od faxa ni procitat sve brooka
Zamisli Rossija kad je vozio Ferrarija i posle nekoliko krugova (upoznanje s komandama.....) ostvario je 4 sec slabije vrijeme od Michaela. Zamisli, a nikad nije sjeo u kokpit Formule.
A Red Bull postaje novi vlasnik Jagga ali nemam pojma odakle dolaze motori, možda iz Toyote!
Kosvortovi motori ce se ugradjivat u bolide Red Bull F1 tima
Znači opet ****** ostaje ******!
A ko je kupio Coswoth?
Vlasnik kompanije Red Bull posto vec nekoliko godina pokusava da udje u Formulu 1, on je kupio i onu stazu u austriju A1 ring cini mi se, ali sad da me ubijete ne mogu se sjetit kako se zove :devil:
Ditrih Matesic-vlasnik kompanije Red Bull
A Kosvort su uzeli Kevin Kalkhoven i Dzerald Forsajt suvlasnici americke serije CART
[quote="Fabia_Elegance!"]Michael, nema problema. Svi koji žele da kupuje CD a koji žive u PG, neka pričaju sa tobom, ti copiraj CD-ove, ja dolazim kod tebe sa Herculesom ili.......i uzmemo discove za cijelu PG.[/qute]
da ja prvo prebacim trke na CD..prvo cu prebacit sezonu 2004 pa onda ostale..ali to ide prilicno sporo..jedna trka oko 6 sati..
za sad imam 2 cd-ea emisija o sezoni 1978 i 1980..jako dobre emisije..potpuno drugaciji izgled bolida, vozaca i stila voznje..odusevio sam se..a od 2004 prebacio sam 6-7 trka..nijesam mogao vise jer mi je bila neka zbrka odje..a i vrijeme je bilo lose tako da nijesam komp ni palio..
Pocela su testiranja bolida F1
Mark Hene novi ferarijev test vozac bio brzi od Luke Badoera
Montoya dobro poceo u McLarenu
Zauber prelazi na Michelin, BAR na Bridgestone
BAR samo da nastavi kao što je bio ove godine i oni mogu da budu "kao" Ferrari i drago mi je što su prešli na Bridge.
E rekose mi da i BAR prelazi na bridge. E ovome se nisam nadao. Znaci jos jedan tim iz vrha uzima bridzstonke. Bridzstoun ce sada imati vise bolida u vrhu onda sa ovom promjenom. Stigli su Michelin definitivno. :respect: :devil:
Ali viđi sad ti ovo:
Bridge troši se brže pd Michela ali bolje drži!
Da ali trosenje je baceno u drugi plan posto je vecinom strategija 3 pit stopa bila ove sezone zato je i bridge bio brzi poslije 2-3 kruga :devil:
Ali pita jedan jodnog:
Koji je bio bolji, Bridgestone ili Michelin?
Odogvor: Bridgestone sa 15 od ukupno 18 trka!
Ne ne ne ne bolje je da pitas na koliko je trka Ferrari pobijedio i na toliko je i Bridgestone :devil: :D
Kultard je potpisao ugovor za novi tim u Formuli 1 za Red Bull. Procitah da je bio odusevljen performansama tog bolida. Da li ce i koliko biti konkurentni za 3,4,5 mjesto sto mislite? :devil:
A Montoya je prebrz u MC Laren!
Daleko su oni od MSH :devil: