Kakav raspored Denver ima do kraja bice dobro ako se direktno plasira u razigravanje.
Printable View
Kakav raspored Denver ima do kraja bice dobro ako se direktno plasira u razigravanje.
mislim da svi sa zapada imaju slican raspored jer igraju medjusobno poprilicno. u zadnjih 10 utakmica, samo jedna playoff ekipa sa zapada ima 7-3 (mislim clippersi), ostali 6-4, 5-5 ili 4-6. bice krljanja.
Stvarno 10 ekipa sa Zapada se mogu naci u finalu konferencije a da to nikakvo spektakularno iznenadjenje ne bude.
Evo deseti Portland moze izbaciti bilo koga.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jokasu, jes da je ova sezona gotova ali dako bude spreman za pocetak iduce. Neka izraslina na koljenu.
Jazz's Jaren Jackson Jr. to have season-ending surgery
mislim da mu je proverbijalna izraslina i na jednom drugom organu ispod pojasa.
Užas...
A bio je žestoko krenuo...
Ne boj se, čim se sezona završi biće zdrav ko drijen (i on i ostatak prve petorke koja je postala alergična na igranje u 4. četvrtini).
p.s. ja razumijem tanking, svako hoće što bolje šanse kad predstoji dobar draft, ali početi tankovanje u februaru je već presmiješno.
https://www.youtube.com/watch?v=-idaP062FMU
Џереми Сочан ту тхе Никс. Ни клупа није више за бачит.
taman yabua da zamijeni na 4.
a draft lutrija taman neka bude lutrija. playoff timovi nek dobiju po 1 kuglicu, play-in po 2, ovi koji nisu usli ni u play-in po 3.
nego isto bi se jebavali i za te 3 kao i za ovih 14%.
Ja bi to rijesio sa nekom vrstom turnira - svi timovi koji se nijesu kvalifikovali za plejof nek igraju svoj turnir, plejaut ili kako god vec oce da ga zovu - ali samo jedna utakmica i domacin je bolje rangirana ekipa na tabeli.
Pobjednik dobija prvi pik na draftu, finalista drugi pik itd.
Pa da vidimo kome se onda isplati da tankuje.
p.s. Mene realno zabolje, jer niti pratim niti navijam za ove ekipe, ali za njihove prave fanove, pogotovo one sto trose pare na karte da ih gledaju uzivo, ovo je isto ko da su ih pljunuli.
Milvoki se zahuktava, tempirao formu za PO.
Kad se vrati Đanis ima da pometlaju sve na istoku.
Kevin Porter Džunior na pleju, Kem Tomas na dvojci, Đanis... Kakav problem.
Subota u pristojnom terminu, još su trojke stavili prve, o čemu se radi? Podilaze ostatku svijeta u duhu ovog novog formata?
Lillard iz groba ustao i ušao u finale, forma vječna jer je klasa vječna, kako ide taj novinarizam. Navijam za malog, ipak.
townsu jos kucanja ostala da uzme od ovih propratnih aktivnosti. u ovoj konkurenciji mozda je mogao da proba.
corey maggette 3/3 s jedne noge sa logoa. sjajno za nekoga ko nije bio trojkas.
steta sto ovo zadnje kucanje nije uslo bryantu.
Kakva sprdnja, najgori dunk conquest ever ? Najgori pobjednik ikad, mogu misliti kakvi su bili ostali kad njega nije bilo sramota izaći sa apsolutno svim njegovim kucanjima, na ovom takmičenju.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Jos vele ove podloge se prave posebno za NBA, imaju malo taj efekat opruge.
Das im sve a oni ko simpltoni.
all star utakmica bila vrlo dobra. upalio da pogledam 3 minuta i hejtujem, ostao do kraja.
sto se kucanja tice, sjecate se da se prije 15 godina pricalo kako se nista novo ne moze izmisliti, pa smo dobili lavinea i najbolje finale ikada, hattrick mcclunga i jos par dobrih pobjednika. ovo nije bilo jedno od tih takmicenja, ali teramo dalje.
I ja upalio sa minimalnim očekivanjima, još kad je Kole objasnio da je format "3 tima, 3 poluvremena" kao ono kad su Talijani igrali u predsezoni turnire, zamalo ne ugasih - nego su se pomamili na Wembyja, da ga pospreme od starta, a kako je gusto bilo u prvoj utakmici to se prelilo i na ove poslije. Kawhi je sam svoju četvrtinu dobio, kako je ono dobro bilo. Na kraju je finale bezveze ispalo jer starci ništa nisu mogli da pogode.
Ja sam ugasio jer odmah na startu osjetih da ih boli u suštini dick svakog pojedinačno.
mike conley u stilu svog tate, troskocio preko bullsa i hornetsa natrag u wolvese.
The Nuggets have the league’s toughest remaining schedule in regard to cumulative opponent winning percentage (.551). After they play a road back-to-back against the Clippers and Blazers, 11 of their next 12 games will come against teams currently over .500.
Kao sto rekoh bice teska i velika borba za direktan plasman u doigravanje.
direktan su osigurali, ostaje da se vidi sa koje od prve 3 pozicije.
Mislim da je borba za 1. mjesto između OKC i SAS.
Denver može tu da se umješa jedino ako nekim čudom uspiju da sastave zdravu ekipu ove godine, u protivnom sa Minesotom borba za 3. mjesto.
Hjuston mi je do skoro bio mnogo ozbiljniji rival da se tuče sa Denverom, ali posle ovog dešavanja sa Durantom i njegovim 187. alt nalogom na Twiteru đe je ispljuvao pola sadašnjih i bivših saigrača, mislim da je timski duh u Hjustonu sada na minimumu i da imaju ozbiljne šanse da potonu u plej-in.
Klipersi su se bili ozbiljno zaletjeli, ali trejdovaše Zubca i Hardena, tako da ne znam dokle mogu samo sa Kawhijem.
LAL, PHO i GSW su pristojne ekipe kad su svi zdravi, ali ne očekujem da mogu dalje od 5-8. mjesta i prve runde plejofa.
dobro, zanemarujete da su realno bolji od tih pomenutih timova. 1. male sanse, ali imaju 2 medjusobna susreta ako se ne varam, drugi vrlo moguce, kad spursi krenu malo da odmaraju wembyja pred PO, treci kako stoje stvari trenutno najrealnije, ali cisto sumnjam da ce pasti ispod. houston treba jos vise utakmica da odigra do kraja.