Nece Uri neko iz Podgorice govoriti ko ce biti predsjednik Niksica ili Mojkovca. Neće ona dati da ljudi takvih shvatanja budu na čelo tih opština ili hoce
Printable View
Nece Uri neko iz Podgorice govoriti ko ce biti predsjednik Niksica ili Mojkovca. Neće ona dati da ljudi takvih shvatanja budu na čelo tih opština ili hoce
ovaj iz URE je bivši član DPSa, čim su mu fotelje spomenuli, odma' mu krenula voda na usta vjerovatno. stara ljubav zaborava nema, splačina klasična. takvi će URU da utule, al bolje znaju oni no ja :) još jedna opština koju uze DF, što bi rekli ođe na forumu gase se polako [emoji23][emoji23]
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Hoćete li vi to da kažete da je URA uštopovana ?
P.A.K.A.O.
@kimmi :)
Dokle god nije DPS na vlasti. Valjda ce imati dovoljno obraza da "ustopuju" prepisivanje drzavne imovine na fizicka lica, sto su prethodni radili. Nedje za dzabe, nedje za smijesne pare.
I dosta
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
90% Valdanosa URA je ukljižila na crkvu srbije.I kudravi se još time hvali.
To se obrati Dusku Markovicu.
Zakon o povratu imovine je on donio. To sto je zakon za neke vazio, a za neke ne, to je vec jedan od specijaliteta DPS kuhinje.
Nije samo MCP jedina cekala da se i na njih zakon primijeni. Bilo je i privatnih vlasnika koje "teren nije prepoznao", pa su konacno sad dobili imovinsko pravo
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Što se tiče URA u Mojkovac....
Mogle su Demokrate, URA, NDMK i Ujedinjena stati iza jednog kandidata.
Imaju zbirno više mandata od DFa.
Al koliko čujem Demokrate neće tako, milije im je da uzmu sekretarijate.
E ako znam što bi bilo najpametnije.
Pravit koaliciju sa Veljovićem stvarno je najgora opcija, a ovo što sad rade je odmah iza toga.
Ako će ovako u PG, da daju podršku nekom sa liste (od 5 ili 6 koliko će ih biti u PG) koja dobije najviše glasova, moj glas definitivno ide onome ko ima najviše šansi da ima više od DFa ili onome ko će garantovati da neće podržati DF gradonačelnika i neće paktirati sa DPSom.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sjećam se tvog prilično nadmoćnog stava da može Mandić da proglašava koga oće za gradonačelnika, ali da se neće pitati.
Vidim ništa se nije pitao za Mojkovac…
Tako da očekuj Pipuna za gradonačelnika u Podgorici, “bolje nego Pośo”, zar ne… ili “bolje nego Đukanović” da zvuči razložnije. Sa sve podrškom URA, ako bude trebala. Ako ne bude trebala Pipun će ih za razliku od Nikšića lepetnut.
I naravno, nije kriva URA što je Pipun gradonačelnik nego glasači DPS i DF. Glasači DPS su uobičajno krivi što ne glasaju Uru.
Interesantna dedukcija[emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Knežević će biti gradonačelnik jer DF ima više glasača no Demokrate i URA zajedno
Viđi, glasaću kako ja oću, za mafiju i DF neću sigurno, a ti ćeš za mafiju. Razlika je ogromna.
Viđećemo istraživanja javnog mnjenja i predizborne strategije.
U MK su posrane Demokrate sve zajebale. Bio je dogovor ove četiri liste, ali su oni u zadnjem momentu pokvarili sve.
Možda neko i da riječ da neće dati podršku DF kandidatu i da neće paktirati sa DPSom, možda se javi i lista građana koja će tražiti manjinsku podršku da depolitizuje lokalnu upravu u slučaju da bude tas na vagi.
Možda bi se na primjeru Podgorice mogao dati primjer kako se može upravljati resursima ako struka bude ispred politike.
Ako ne bude ništa od toga, može se vazda ostati doma ili dat glas Nik Đeljošaju, vala i to prije nego glasati DPS lopovski ili neku drugu opciju koja bi digla ruku za predstavnika retrogradnog DF-a.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
kojim to istraživanjima? DF šije DCG za medalju. Danilović mora uzet nešto kad ga gura Spajić plus Jokić direktor DZa i još poneko
CEDEM od prije 10 dana
"Istraživanje je pokazalo da ako bi naredne nedjelje bili održani parlamentarni izbori za Demokratsku partiju socijalista (DPS) glasalo bi 30,5 odsto građana, za Demokratski front (DF) 20,4 odsto, a povjerenje Demokratama dalo bi 19,3 odsto građana."
U Podgorici ce Demokrate dati gradonacelnika jer su sigurno jaci od DF.
Pa u NK koji je maltene centar DF sa sve SNP jedva od Demokrata bili jaci.
To je vaša rasprava. Ja nikad nisam pričao ni o kakvom štopovanju DF po Mojkovcu. Još bi najbolje bilo da ne smiju imati gradonačelnika u Mojkovcu. Da ja znam još nisu zakonom zabranjeni.
Ako se DPS biračima ne sviđa Delić kao gradonačelnik neka sledeći put glasaju neku od umjerenih partija pa neće biti.
Tema je izbori izmedju ostslog u Mojkovcu. I ulazis u pricu za Berane. Bas bez potrebe.
Ti si pricao o generalnom stopovanju DF. Vidimo da odlicno to ide :)
Prelos pokusaj i za tvoje standarde iskreno brt.
Moze naravno da ima ko oce gradonacelnika. Sami su ga birali.
Odje podsjetih kolegu forumasa sto je bila prica i sto je drugi forumas apostrofirao da ce biti a to je Delic ce biti gradonacelnik. Sretan im bio svakako.
A ti nastavi po svome lagano. Ponesto i preskoci slobodno nema potrebe olza ovakvi. ispadima. Treba se cuvat za SNP i potencijalnu izdaju. Jer to ako bude bice posla.