Bi. Bi.
Printable View
Bi. Bi.
Sto mislite da ce se desavati na proljecu u nasoj ligi? Vezano prije svega za funkcionisanje klubova, eventualna pojacanja pojedinih, stanje na tabeli...Samo bez navijackih prepucavanja :)
Budućnost će uzet titulu. U to ne sumnjam ni najmanje, samo zato što oni mogu bit u problemima ali se oni redovno brzo riješe.
Svi ostali klubovi žive od danas do sjutra, a dostinja ih je već dobro vrijeme živi na crtu.
Oba tima iz Nikšića će vjerovatno drugu polusezonu igrat sa prilično slabijim timom, tako da ne vidim neku prijetnju po Budućnost. Rudar jednostavno ne mogu da računam u favorite za titulu, jer s onakvim napadom ne mogu mnogo da urade. A vjerujem da će i ovo što imaju da valja izgubit do marta.
Od donjeg doma, očekujem totalni krah Lovćena, tj. beton zadnje mjesto. Mornar će se izvuć, mislim i iz zone baraža, klaće se za to treće mjesto od pozadi sa Petrovcem. Jedinstvo predzadnje.
Ostali će tranjat ka i do sad, mada najviše očekujem od Grblja u tu sredinu. Zeta, Mogren i Mladost su prilično podjednake prdnjave.
Dosta stvari će zavisit od toga ko ode u Evropu preko kupa (ne računam Budućnost), ko to odradi, vjerovatno će popuštit u ligu.
http://cg-fudbal.com/fudbaleri-celik...pskih-giganta/
Ako je vjerovati ovom clanku...
Miomir Vukovic zvani Pirga iz Decica kao slobodan igrac pojacao Mornar.
Bulatovic iz Zete napustio klub, a tokom sledece nedelje ce biti objavljena lista igraca na koje se ne racuna.
:D
Držali palčeve da Bajern primi gol
Iako jedan od najslabijih, crnogorski fudbalski šampionat ima rekordera Starog kontinenta - vjerovali ili ne, najbolju odbranu u Evropi ima Grbalj.
Tim iz Radanovića na 17 utakmica primio je svega šest golova, najmanje od svih klubova iz 52 zemlje koje imaju nacionalna takmičenja, što je na zvaničom sajtu Uefe vrednovano kao “best defence in Europe”.
Blazo Igumanovic je ocekivano opet izabran za najboljeg igraca nase lige.Momak godinama igra fenomenalno i nikako da napravi neki fin transfer.
Čelik dobija veliko pojačanje ?
Fudbalski klub Čelik mogao bi u zimskom prelaznom roku da pojača nekadašnji fudbalerSutjeske i Budućnosti.
Đorđije Đikanović je blizu potpisivanja ugovora se ekipom Čelika.
Dogovor između stamenog nikšićanina i uprave “metalurga” je na pomolu, pa se potpis očekuje u narednih nekoliko dana.
Uprava Čelika uveliko radi na dovođenju nekolicine novih fudbalera, a ukoliko uspije u svojoj namjeri stvoriće moćan tim za nastavak šampionata.
FK Lovćen
http://i.imgur.com/gUxnK.jpg
Ko je trenutno najbolji igrač ovog cirkusa od lige? Pitam pošto ne pratim...
Po meni igumanovic
Djordje Susnjar, ubjedljivo.
Šušnjar.
Koji je izgleda završio sa Sutjeskom.
Vratio se Sule u Vojvodinu. Slabiji smo bas mnogo.
Dosao Ognjanovic, star dosta, ali moze odradit' na iskustvo to pola sezone koliko mu je ugovor.
Priznati fudbalski trener Mojaš Radonjić pokušaće da donese bolje dane Lovćenu ...Presudila ljubav premu klubu...dnevni list Pobjeda...
http://i.imgur.com/DI8Ti.jpgQuote:
Mojaš Radonjić vratio se u Lovćen, ali umnogo odgovornijoj ulozi. Nekadašnji napadač Cetinjana pokušaće da sredi stvari na nemirnoj „Obilića poljani“ i kao šef stručnog štaba donese boljitak u svim strukturama kluba, koji ove godine slavi sto godina postojanja. Svjestan je bivši igrač i trener Budućnosti da neće biti nimalo lako sustići rivale za opstanak, pošto Zeta bježi sedam bodova, a tek treba početi sa formiranjem tima, čije bi igre trebale da ponište sve loše, što se desilo u jesenjem dijelu sezone. Potreban je mukotrpan rad, a toga će poriječima Radonjića biti na pretek na Cetinju. -Moralna obaveza mi je bila da preuzmem Lovćen, klub u kojem sam ponikao, gdje sam napravio prve fudbalske korake. To je prevagnulo, inače u ovakvim uslovima, sa rezultatima, kojih praktično nije ni bilo, ne bih se odlučio na ovaj potez. Ljudi koji subrinuli o Lovćenu, svjesni su grešaka, koje su počinjene u bliskoj prošlosti. Dotaknuto je dno, a sada se mora temeljno, od početka, stvarati tim, koji će pokušati da spasi što se spasiti može. Treba vjerovati u opstanak, a i ako dođe do ispadanja, nastaviti sa oporavljanjem kluba - kazao je Radonjić prvi utisak, nakon preuzimanja Lovćena. - Prve treninge odradićemo sa mladim igračima Lovćena, koji će biti oslonac. Za sada je tu sedam-osam igrača koji su94, 92. i 90. godište, i uz pojačanja, u svim linijama, moramo se nadati znatno boljim igrama na proljeće. Treba vremena Lovćen ima novog trenera, a trebaće i novi igrači, da bi se ostvario željeni rezultat.To nije tako lako ostvarljivo, zbog čega nekadšanji trener Vlaznije poziva na strpljenje. -Trebaju nam igrači u svim linijama, počev od golmana, štopera, veziste i napadača, koji bi ovim mladim fudbalerima donijeli neophodno iskustvo i znanje. Rekao sam čelnicima Lovćena da za sve to treba vrijeme. Oni kažu da su svjesni toga, tako damoramo zajedno pokušati da doprinesemo da se prevaziđe trenutna kriza - dodaje Radonjić. -Moramo vidjeti da li će samo igrači sa Cetinja predvoditi Lovćen, ili će to biti igrači iz čitave Crne Gore. Kada oformimo tim, biće znatno lakše vidjeti kolike su nam mogućnosti. Bitan je start Raspored ne ide na ruku Cetinjanima na startu proljećne sezone, svaki poraz dodatno bi zakomplikovao situaciju, a posebno brine direktni duel sa konkurentima. - Gostujemo Zeti i Grblju u prva dva kola nastvaka.Ne smijemo ni da pomislimo šta bi eventualni porazi značili za opstanak. Vjerovaćemo do kraja,do kad postoji teoretske šanse da se spasimo - zaključio je Radonjić. -Žestokim radom, trkačkom igrom i velikim požrtvovanjem pokušaćemo da nadomjestimo početne nedostatke, nadam se da će Lovćenu to biti dovoljno da sačuva prvoligaški status.
Sto je ovo svi oce titulu
http://www.vijesti.me/sport/fk-jedin...-clanak-108689
Sve sam vjerovao ali da cu docekat da jedinstvo iz bp ide na pripreme u antaliju e to nisam :) oni ce se izgubit tamo pa po' ekipe se nece vratit :)
Je li ovo Perica Ognjenovic veliki as Reala iz Madrida stigao u SUTJESKU? :)
Izgleda će se uzeti ta titula u prvoj godini prvoligaškog statusa... :D
Nije nego Dejan OgnjAnovic, stoper onaj iz Partizana i Lodja, mislim da je i u Buducnost igrao nedje davno. 34 godine. Momcic.
Ja reko da nije perica :) iz bud ne ide niko za sad a realno dje ce? :) Jedinstvo i mornar u antaliju na pripreme a buducnost ce u bosnu,bolje je tamo svjezi je vazduh :) e tuge..
Jesenji prvak u Meljine.
Ne zna se jos nista za Susnjara, poceo je pripreme sa Vojvodinom ali je tako bilo i prosle godine, da ako ga posude jos po' godine.
Jedinstvo i Petrovac valjda ?
Izgleda da je i sa Stevovicem zavrseno.
Ne vjerujem da ce se Susnjar vratiti. Dao je dva gola za njih, a Bato ga je pohvalio i rekao zasto ne bi igrao za Vojvodinu. Vjerujem da ostaje tamo (jos ako oumaru ode) pa makar na klupu da bude i igra povremeno
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2