Dobih toplo toceno u jedro na jaz
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Printable View
Dobih toplo toceno u jedro na jaz
Gledam na vijestima kako se približava početak nove školske godine za đecu sa sve informacijama o cijenama udžbenika po razredima, pa se pitam o čemu se radi, da su cijene u knjižarama 20% veće u odnosu na ove koje oni objavljuju i da niko ništa ne zna o tome... Ova pohlepa nama eba majku. Krvničke marže na dječiju garderobu su tek posebna priča đe komad dječije garderobe košta uglavnom više nego za odrasle, đe su sandale za đecu 50 eura sa popustom a pape 20 eura, dok iste to u inostranstvu 5 eura... Dobra im je fora, čojska
Bas... kupis djetetu stvar 20-30€ koju prersste za pola godine...
Ozeni djevojku koja izasla iz 15ogodisnje veze, posle 2,3 mjeseca izlazenja, i prosipanje ljubavi istih po fb... ljubav, sreca, radost... Zivot veli moj, a dje ti nestade ova 15ogodisnja ljubav u 5 dana ***** ti materina nenormalna. No tu se ne zna ko je gori on ili ona. Mada treba razlikovat brava koji vjeruje u to i coeka kojeg je vrijeme pregazilo pa iz interesa golog i prilike kakva je da je grabi.
A ne velim moze se svakome desit ali cuti barem ne serinjaj, kakva crna ljubav glibava, cist interes i zdrao. To mogu i postovat ali bez ovoga smeca od tobos izliva emocija.
I obavezno sto vecu svadbu napravit jer je to dokaz te velike ljubavi, sto veca svadba i ljubav je veca. Ono vjestacko veselje po svadaba je posebna prica, to necu ni komentarisat, jer treba posebna tema za onu gadost.
Ka da su ostali telad pa ce povjerovat u te bajke. No ne znam sto ce mi ova prica.
Popih kafu a na ovaj kofein sam slabo tolerantan pa se nakupim safre i nervoze i onda moram izdusit.
Prastajte moji dobri ljudi sa 4 ruke.
Dobro zapažanje. Nije samo bitno da li je neka imala dugu vezu, bitan je najviše proračun, a tu je takav profil žene, stari maher. Kako sam stariji tako mi sve teže padaju pozivi na svadbe jer taj šablonski gadluk i paradu kiča i zavijanja narodne i domaće "zabavne" muzike teško podnesem na kraju kako i na početku... Vjeruj mi ne treba trošiti misli na takve široke pojave oko nas. Ima i dalje normalnih stvorenja, drugačijih izbora... Interes je atom pokretač većine današnjih živih bića i to je jednostavno proizašlo iz ove nove religije monetarnog sistema i potrošačkog društva.. Muškarac u njihovim očima vrijedi onoliko koliko je cijenjen na današnjem tržištu personalnosti pa ti viđi kakvi su to kvaliteti. Isto važi i za prijateljstva đe je moto "ko zna za što mi može trebat ovo poznanstvo"
e i ja bih dao rep ali ne mogu. Sve od A do Sh.
U prilog ove price...Kaze jedna klinka za mene "Vozi dobra kola, zavrsila fakultet taj i taj a jede Rumenka- kako je ona skromna" . Nisam mogla da se ne nasmejem. Nisam znala da moram King da uzmem jer je i to u ovom vremenu pokazatelj kako stojis :D arealno sam za Rumenka :D
Moram da te ispravim na konto ove priče, da znaš nije ni King ono baš, nego Milka u kantici [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Eeee kad sam to čuo nije mi dobro bilo, veli "Vidi izbačila je Milku u kantici na instagram"
Rekoh "Što je fora sa kanticom?"
"Ada kosta 5€" ono malo go*no od sladoleda. [emoji853]
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
E kakav ja zajeb u langolo napravih jednom. Rekoh daj sladoled od vanile. Dodje donese neko govance hipstersko odma sam znao ojde neplanirani budEt na jebeni sladoled. Delicija 15m odatle sa najboljim sladoledom na svijet.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5a296b35ac.jpg
E ovako se parkira na nasem najelitnijem mjestu na moru Svetom Stefanu.
Ovako se parkira na 90% ulica po primorju...
Pozivnica za svadbu u kojoj nema moje ljepse polovine. Tacno cu ustedjet novac..
Pa sta ako je nema, htio je covjek da te zovne ali je ogranicen brojem mjesta..
Bas si ti neki kul tip
Nisam ja, no je ova danasnja omladina bas cool, precool. Ja da znam, tako se ne zove na svadbu. Ovoga cu da zovnem sa zenom, ovoga bez zene, ovu cu bez muza da zovem, ovu s muzem.. A bjaaaazi! Pljuc!
Ti si od onih sigurno sto zamjere i kad je hrana losa na svadbu ili nema nista posno..
Ili je muzika glasna hahaha, corba ladna i ta prica ..
Mozda zovu samo po jedno iz kuce. Desava se. Opet neko gleda na rodbinske veze, nije mu svako isto. A mora d ati je zena glavu izotvrala, je li? :) Sa druge strane, niko nije obavezan da dodje na svadbu, liše onih sto su u svatove :) I mladozenja po mogocunosti, a pozeljno i nevjesta :)
Ozbiljan sam. Znam ljude koji zbog finansija nijesu mogli da prave velike svadbe i osim najuze rodbine, zovu po jedno iz kuce. I u takvim situacijama bude svadba od preko stotinak ljudi. ja to ne zamjeram.
Sasvim normalno da se zove po jedno. Nisi se rodio sa tom zenom.
Pogotovo ako nisi u braku s njom, no ti je djevojka.
Necemo im mi zamjerit, samo necemo ici. Kad kazem "mi", mislim na nase drustvo koje je tako lijepo "pozvano", posto smo se culi i vidimo da je svima tako naslovljena pozivnica. Ali gle cuda, sefovima i rukovodiocima na poslu, koje ne poznaje ni pola godine, su uredno pozvane i gospoje. Kakvo šlihtanje, fuuuj. Otici cemo im na cestitku svi zajedno iz drustva i objasniti zasto smo bili "sprijeceni" da uvelicamo taj dogadjaj nasim prisustvom.
Nemoj je pravit onda stari, zamisli taj osjecaj dje pises pozivnicu i stavljas jednu osobu samo, tuga.
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Ti si prvi koji uvidjas koliki je to blam. Ostalima, izgleda, to savrseno normalno..
Sto je blam ne biti parajlija je li? Nema razlike kad zoves 200 ili 400 ljudi na svadbu? A mozda bi bolje bilo da si toga koji te zvao na svadbu, nazvao i pitao ga fino zasto nije zvao tvoju gospodju, no sto ga odje prozivas. Bez obzira sto mu ime ne pominjes.
Ni meni to ne zvuci nesto strasno...
Zove te drug iz osnovne, srednje, faksa... zenu il djevojku ti ne zna... znaci mora i nju da zove? Zasto? Nekoga koga ne poznaje da zove na svadbu? Ti ako ti se ne ide bez nje fino javi da neces doci i zdravo. Il sto kaze mexico fino ga nazovi i pitaj zasto nju nije zvao.
Ja na svadbu nekad ne odem ljudima koje znam, a ne da idem nekome koga ne znam....
Plus sam kad ides prodjes sa 50e, ovako bi trebao 100e [emoji23][emoji23][emoji23]
Pa valjda je bolje samog da te zovnu, mozda bude neka djavolica sa mladine strane a?
Vidim da raspredate o nekim okolnostima koje nemaju veze sa slucajem. Niti je rijec o sirotinji, niti je rijec o ljudima koji nas jedva poznaju. Druzili smo se x puta svi zajedno, cak i rostiljali sa sve zenama itd.. da bi sad zvao famelje svojih šefova s posla, a iz drustva samo po jedno. Maxe..
Eeeee, pa tako kazi, to vec mijenja cijelu pricu mladicu. Da mene pitas, ja bih ja bih ti savjetovao da "zbog unaprijed preuzetih obaveza" tu svadbu zaobisao. Dovoljno ti je rekao koliko ste drugovi. Ali, bolje znas situaciju pa ces odlucit sot je najbolje.
Jedina normalna logika je da ako ti se ide ides a ako mislis da ti je bez devojke neprijatno/ nemoguce se provesti/ nekulturno itd.nemoj. Samo nemoj racunice praviti-ovome je zvao zenu a meni nije a ja sam bolji za njega od njih bla bla...
Rekoh da je vec pao dogovor. Na svadbu niko ne ide, vec cemo svi skupa iz drustva na cestitku odmah posle svadbe. Bice to nezaboravno, kurtoazno vece..
Ja bio drugu na svadbu, nije zva ni moju djevojku ni niciju, bilo nas 30.. banja druze [emoji846]
Bas ste se opteretili a jos vam lakse, zena kuci cuva djecu vi se roknete ka zmajevi i sve zavrseno
Ne kazem za ovaj slucaj... al vidim po drugovima pojedinim..
Kako zena kaze tako bude... ako ona kaze vidji nije mene zvao, neces ga ici... ovaj kao robot u pravu si i posvadja se sa drugom sto mu zenu koja je PREMRZNA svima nije zvao.... :D
Il dok dijete nije dobio nikome na cestitku nije bio, a sad se cudi sto mu ljudi ne dolaze i sto ga niko ne zove da pita za dijete..
Kako ono vele, nisam znao kolko su moji roditelji losi ljudi dok mi zena nije oci otvorila.
A vala Ovizi, nisam ovo od tebe ocekivao.
Samo mi reci, jel ti rekla otvoreno "ne mozes da ides sam" ili ono uvijeno "ne mogu da vjerujem da nas odvaja, ovo bas nema smisla" pa te nahuskala na druga?
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
Danas se zene sve pitaju u braku, ja poludim kad vidim kako neki ljudi sagnu glavu i sve slusaju zenu. Dva sam druga izgubio kao na kartama, ne smiju od zena popit kafu sa starim drugarima
Sent from my iPhone using Tapatalk