Jesu jos dvije od pisanja post-a. Taman kad sam jednu bacio, druga je ulecela.
Kad sam legao sam imao jos jednu muvu a onda sam bio toliko mrtav od umora da je mogao i slon da mi uleti kroz prozor, ne bi primjetio.
Printable View
Jesu jos dvije od pisanja post-a. Taman kad sam jednu bacio, druga je ulecela.
Kad sam legao sam imao jos jednu muvu a onda sam bio toliko mrtav od umora da je mogao i slon da mi uleti kroz prozor, ne bi primjetio.
skupljaj mi te pcele, poslacu ti neku malu kosnicu pa da imamo meda:courage:
evo kisa na ovu vrucinu, sad ce nam bit jos gore ako bude kratka
Baterija ljigava od laptopa.Ništa mi mrznije na svijet nema nego kad mi iskoči obavještenje sa žutim uzvičnikom da moram priključiti punjač.
Govorim frizeru da mi je jednu stranu osisao malo vise, a on oce pa oce bas tu stranu jos da mi skrati, i na kraju me ubjedjuje to je do svijetla. Dodjem kuci, i na kraju, kao sto sam znao, skratio mi vise jednu stranu, e crkao kako mi je sposoban.
NERVIRA ME STO MORAM EVO 2 NEDJELJE DA RADIM OD 7 DO 5...:hypnotysed:KOLEGINICU MIJENJAM piH pih:nonchalance:
Znojenje.
Nista se ne znoji osim vrat. Aaa ludim od toga.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
uradi par cucnjeva i ne boj se ima da te znoj oblije na ovu vrucinu
Ponovo bez struje.
Od 7 do 14.
Evo skoro svaki dan po 5-6 sati. Banja.
Niksic isto danas bez struje. Zadnje im bilo
Pozdrav za fensere te se brčkaju na Ričardovoj glavi, a to za nas vazda bila govAnara...
Kad mi neko krvnicki zalupi vrata od auta... Ali ono iz sve snage da mi se vilica zatrese... Aloooo rodjace ne zatvaras nuklearno skloniste sekund prije eksplozijeeeeee
nezahvalna *****, kad se namucis oko nekog a on se na sve to popisa
Kad gamad voze lijevom trakom na trecu traku a idu manje od dozvoljenog . Aaaa
To preticanje tih idiota koji kuliraju trecom unutrasnjom trakom sa 50km/h je uzasno opasno preteci desnom. Jednom sam ja isao iza jednog i blicam mu da se skloni, nije na bulevar, i dosadi mi, ja predjem u desnu da ga pretecem a on pocne da se vraca u desnu i ne vidi me, pa ja na kocnicu da ne udari u mene. Kansije dize ruku i izvinjava se. Pozdravio sam ga, malo psovao, ali ajde prodje to tako. Nedavno sam prolazio pored Sozine i isto tako jedna fabija je istjerala mercedes E klase jer je poceo da je pretice desnom a ona pocela da se vraca u nju i ovaj da pobjegne popne se na bankinu. Boje ostati iza njih, blicati trubiti im dok se ne sklone.
ja sam se ispocetka nervirao sto mi zena lupa vratima ali sam prestao kad je pocela da ona vozi,to jest da lupa nasa vrata o drugim kolima tako da su mi sva vrata ulupljena,dosadilo mi da lakiram svaki cas
a što je pomama sa ovim motkama, poludje me to...
http://images.tapatalk-cdn.com/15/08...0266aff6af.jpg
Neka ga ne mari...