Neko ovdje tvrdi da vetel pobjedjuje zato sto je dobar vozac a ne zbog toga sto ima daleko najbrzi i najbolji bolid?!
O majko moja...
Printable View
Neko ovdje tvrdi da vetel pobjedjuje zato sto je dobar vozac a ne zbog toga sto ima daleko najbrzi i najbolji bolid?!
O majko moja...
Vettel i Webber voze identicne bolide. Kakvi su im rezultati?
Nasao si koga ces da uporedjujes...
Isto kao ja tebe da pitam:
Rozberg i sumaher voze iste bolide. Ko je bolji?
Veber je nedvosmisleno drugi vozac u timu i tako i vozi. Indisponirano vecinu trka.
Pitao bih te sto bi sa redbulom radili vozaca kao sto su alonso, hamilton, sumaher...
Fetel je koma od vozaca.
Pun je kompleksa. Cim ne dobije na trku, isplivaju na vidjelo.
Hijerarhija u RB je gora nego u Ferrari, Webber se bukvalno ne smije cut, ali RB prikrije to vjesto.
Dalje, vozi samo dobro kad je prvi i kad je sam na stazi, ja jos ni jedan maestralan potez ne vidjeh od njega, neke borbe i sl...
Sent from my GT-I9300
Ti petronas uglavnom pojma nemas ali ima nesto malo istine u tom tvom postu.
Odgovori covjeku na ovo poredjenje vetel-veber i rozberg-sumaher.
Po meni je Veber bolji vozac od Vetela al u red bulu on nije dovoljno dobar da im osvoji titulu. Vise im odgovara Vetel, oni mogu da ga podrze dobro sa dobrim bolicom i cao. Ovaj drugi je samo da ga brani i da skuplja poene na racun Vetelovih protivnika.
Neobican pit za Hamiltona, promjena guma i volana u tri sekunde.
Edit: Schumacher under investigation. Blokirao Lewisa, bas onoga zbog koga je dobio sut kartu. Slucajnost?
Veceg shita od trke odavno nije bilo...
Zadnjih 4 trke su ******, tesko.
ferari mora da nadje nacin da alonsa smjesti u prvi, eventualno drugi red na startu ako ista misle da urade ove godine...
pihhh
Uhhhh kako je GAZDA ljut... samo izadje iz bolida i ode pozadi, nikome ni rijec.
Kako nece da bude ljut, 8 DNF-a ove sezone.
alonso uradio sve sto je mogao...sa petog na drugo...samo steta sto u prvom krugu nije zajedno obisao batona i hamiltona.... bilo bi dobro preticanje :)
jos tri trke... sve mi se cini da alonsu moze pomoci samo odustajanje fetela..
Steta za Schumachera, u jednom trenutku je bio ispred Vettela.
objasnio je svima kako sa makar kratko naci ispred vetela :)
Alonso se ne šali ove godine ali će mu trebat ogromna sreća da dodje do titule ... Raikonen se i posle pauze od 2 godine vratio na najbolji mogući način jer niko nije vjerovao da može do 3 mjesta u generalnom plasmanu ... doduše ima još 3 trke da se vozi a to je mnogo bodova :D
sad kad se samo vrati belgija i japan, i dva ispadanja ni njegovom greskom ni greskom tima.... tu je otislo makar 30 bodova.... steta....al ima jos dosta bodova u igri...samo ne bih volio da opet definitivno izgubi titulu u zadnjo trci
Ne znam zasto nisu kaznili Rosberga za onaj double move.
A u pm ovaj Shumaher opet odustade
NAJVECI odlican. Rozberg pokazao jos jednom da je obicna kesa. Krenuo 10. imao set sacuvanih guma i zavrsio na 11. mjestu. Vozaci Toro Rosa su idioti, unistise trku NAJVECEM i Perezu.
Ovi iz RB nesto mute.FETELU u jednom krugu nenormalno kaci bolid i varnice o asfalt a u drugom nista.Mislim da ce biti price oko toga.
a bice da ga je dobr obrusio o asfalt...pa je batalio da varnici....
Ma Britni je budala.
NAJVECI imao sasvim korektan tempo. Da nema vise odustajanja nego zavrsenih trka(ne svojom krivicom) imao bi vise bodova od Mase koji vozi u Ferari. Da vozi Red Bul, Meklaren ili Ferari danas bi i matematicki osigurao titulu.