A vjerovatno zato sto je Djalovic dao onaj prelijep gol. Greota ga je bilo micat poslije :)
Printable View
Kad smo već kod Hrvatske, Dujmović razbija otkako igra za nacionalni tim.
Bili bismo nesavladivi da imamo još njega na sredini, no mislim da nije bilo nikakve šanse da prihvati naš poziv, iako je sad čak i Kranjčar tu.
Bio je voljan da sačeka poziv Bilića, i isplatilo mu se itekako.
Ne cudi mene sto ste u prvi sesir. Hrvatska je vec godinama ozbiljna reprezentacija i standarno dobro igra. Uz to, rijetko koja ekipa igra s toliko volje za nacionalni grb i za to im svaka cast. Respect
Off ali moram odgovorit. Mučili smo se s Gruzijom zato što je Gruzija odigrala tešku bunkerčinu. U zadnje vrijeme svi protiv nas igraju bunker što je pokazatelj da nas se boje. U dvije utakmice Gruzija je ukupno dva puta zapucala na naš gol i dala dva gola. S druge strane mi smo u Splitu imali preko 65% vremena loptu u našim nogama, pucali 15 puta na gol, pogodili tri stative i eto uspjeli ugurat dva gola. Uz malo sreće moglo je biti 3-4 razlike za nas. U zadnje vrijeme nam igra nije nešto, ali protiv Gruzije smo igrali bez Kranjčara i Rakitića. Bit će to bolje kad budemo kompletni (čeka se i Olić). Zadnje četiri godine mi imamo sve skupa 5 poraza. Omjer naših pobjeda, neriješenih i poraza je 32:10:5 što nas i dovodi do prvog šešira. Zar je to malo i loše :D
Isprika na off topicu.
E vala cemo otic' na to Evropsko da 'ebe oca.
DIDI brzo je septembar i oktobar pravi ta putovanja da odemo i u wels i swicu u welikom broju :)
Bogomi se bojim da nama sudija u baraz ne EBE oca!!!
Koga interesuje, postavljena je repriza utakmice na youtube. ukucajte ovo na search i pojavice se: Crna Gora - Bugarska 1:1
ima li slika sa utakmice? :D klipova?
Ljudi, imamo sest bodova viska tri kola prije kraja, alo! Ova pobjeda nam je najvise znacila zbog tog najboljeg drugog mjesta (a i dalje smo najbolji drugi!). Sto se tice baraza, mislim da bas cudo mora da se desi pa da ga ne izborimo. Pod vecim pritiskom je Svajcarska koja mora svaku utakmicu do kraja da dobije, a poslije vodjstva od 2:0 i izgubljena tri boda, mislim da su oni u jednom velikom psiholoskom kurcu. Jbt, Englezi pricaju da ce utakmica u Podgorici odlucivati o prvom mjestu, nemamo poraza, citava Evropa nas vidi na EP-u, kladionice nas favorizuju, sve ide kako treba... Jedino smo se mi usrali! Previse dobro da bi bilo stvarno?! Vama je realno da Svajcarci dobiju sve, a mi u sve da se po*****o? Okanite se naucne fantastike, da vas zamolim!
Evo jednog prorocanstva - Dobijamo Vels, Engleska nam i matematicki izbaca Bugare, a Bugari kidaju Svajcarce iz zajebancije. Aj sad da vidimo sto bit'...
Nijesam imao dobar osjecaj prije utakmice, ali sad ga imam za citave kvalifikacije. Poslije onakvog zalaganja sinoc, ja samo mogu da kazem da sam ponosan. Naravno, malo me je sjebao onaj gol, ali je najvaznije da nijesmo izgubili.
Iducu igramo kompletni (ako se ko ne povrijedi), ostrvski fudbal nam lezi, tako da se ne sjekiram mnogo oko te utakmice. Jedino o cemu razmisljam je da li da idem u to lijevo mudo Engleske ili zajedno sa ekipom da uzivam u carima usporenih snimaka i Niksickog piva.
Samo jos jedna stvar...
Kako god da su neki odigrali mec sinoc, nije u redu da ikoga prozovete. Poslije Vemblija i prvog mjesta sa 10 bodova, momci imaju neogranicen broj kredita! Proslavili su ovu zemlju vise od ikoga, a mi smo zadnjih pola godine zivjeli od te slave. To treba da se postuje...
Kljucna stvar
*Jedino smo se mi usrali! Previse dobro da bi bilo stvarno?! Vama je realno da Svajcarci dobiju sve, a mi u sve da se po*****o? Okanite se naucne fantastike, da vas zamolim*
Veliki respect za post
Hvala fudbalerima za ono sinoć! Treba svi da budemo zadovoljni i ponosni što smo dio ove velike priče. Mogli smo i da pobijedimo, ali nema veze. Naša desna, tj lijeva bugarska strana je bila previše otvorena za napade. Morali smo primit jedan gol takav i moglo smo i više. Idemo dalje.
Što se navijanja tiče - jedno od gorih koje pamtim (a pamtim skoro sve utakmice, pa i sve one na koje se navijalo u bilo kojoj mjeri). Nikad veći nesklad na sjeveru. Drugo poluvrijeme je skoro cijelo proteklo u jednoj istoj pjesmi. Jbg ljudi se poslije 15 minuta ISTOGA (ooooo Crna Gora-le... ooooo Crna Gora-le... Crna Gora-le ale) smore i neće da pjevaju. Vođama ipak ništa ne zamjeram, jer je nekima trebalo 10 puta reć da se maknu od ograde, da se digne trans za himnu. Da ne spominjem pušače koji s cigarima mlate oko sebe skačući. O tome koliko ljudi je na sjever LEŽALO I PRESPAVALO MEČ da ne pričam. Oko mene je bilo bar 10-ak ljudi koji pa skoro nijesu ni puštili glasa. Ja nijesam neki ljubitelj navijanja, i više volim pogledat meč sa zapada (ili juga, nebitno, samo neđe đe je mirno), ali ako si se "našao" na sjeveru, pa onda navijaj i ne izigravaj skauta.
http://www.youtube.com/watch?v=wzI90RqP7Fk
Premotajte na 10:10 - Mnogo dobro, sto bi rekao veliki Uros Toskovic!!!
Kakvo gubljenje. :)
Sto se tice navijanja, slazem se. I mislim da se pothitno treba osmisliti jos pjesama.
A vidim neke komentare, po kojima nama treba jos 7 bodova za direktan plasman kao drugi?:) Ljudi, vi se ste ludi, treba nam 3 boda ili eto 4. Mi smo grupa sa jednom ekipom manje, a u ostalim grupama mislim da se ekipama oduzimaju bodovi koje su stekli u duelima sa reprezentacijama iz poslednjeg sesira (otprilike svi uzimjau 6 protiv pomenutih). Mozda grijesim, ali mislim da je tako. Za sad smo najbolji drugi (nemamo ni jedan poraz).
Vođe trebaju pod hitno da srede razglase.Onaj okrenut ka istočnom dijelu sjevera je sve vrijeme prekida.Većinom se nije čulo što vođstvo priča nego se čekalo da stigne pjesma do nas.I momak koji vodi navijanje mora maknut mikrofon iz usta i ne drat se u njega jer probija i postaje nerazumljivo.Samo grčanje se čuje.
A i dosadi vrćenje istog ka što reče neko.Smori i gotovo.Sem toga,ne možeš očekivat da se samo navija i da niko ne pogleda utakmicu.To se mora zajedno uskladit ;)
Ja nista cuo nisam, bio sam na ovaj dio sjevera koji Dutch pominje. Na utakmice do ove sam imao srece pa sam bio u B sektor, pa sam sve cuo, ali dok smo mi razumjeli koja pjesma ide, prodje navijanje. I to je bilo bas dosta momaka oko mene koji su iz mozga navijali kad god je trajalo navijanje. Ali brate, NISTA se culo nije od vodja ovamo. NISTA.
hahaha, taman - mnogo dobro!
navijanje - potpuno se slazem. vise novih pjesama. navijaci, mislim, najvise vole 'ti si nasa prva ljubav...', ona je zaista onako laka za usi, i univerzalno lijepa. 'ooooooooo, crna gora ole' je uzas. ako covjek nema 500 ljudi koji su unaprijed dogovorili da ce kao muhe bez glave to ponavljaju u nedogled, nema se sto trazit. ne shvatite me krivo, ja sam recimo stvarno dao sve od sebe. mislim da je pripitomljena i neka od americkih mornarickih pjesmica, sto je takodje uzasan izbor. dakle, nove pjesmice bi bile spas.
dalje, nijesam neki fan sovinizma i diskriminacije, pa neka je navijanje na fudbalskoj utakmici u pitanju. najjaca scena - 'ko ne skace taj je pede*...' se ori, ja naravno ne skacem, a jedan momak me gleda, ne moze se cudu nacudit! ja dizem nogu da mi vidi gips, kad se covjek sav oveseli. lakse mu je bilo :mrgreen:
ahahahahaha, a to si ti bio.. ahahahahaha
Potpis i pecat.I ne samo to,nego i ako dodje do tog meca odluke sa Svajcarskom,odje se pise kao da smo to vec izgubili 3-0.Ne znam samo cime su nasi fudbaleri zasluzili takav odnos.Pristupom i kvalitetom igre koji do sad pokazuju sigurno nisu.
Kad vec pominjes gledanje utakmice-sta je onaj istok,ko da si na teren,ubjedljivo najbolja tribina za gledanje utakmice.
bio sam pravi eksponat :mrgreen:. ali navijaci su me pazili fino od pocetka, bas sam se super osjecao :)
ne radi se o odnosu prema reprezentaciji. emocije su bile prejake sinoc, i ljudi su jednostavno razocarani. ne u reprezentaciju, ne u igrace, vec u rezultat. moglo je biti 13, mirno bi spavali i realno se nadali prvom mjestu, i mislim da tu apsolutno ima sto da se zali. ali mislim da svi razumijemo velicinu dosadasnjeg uspjeha.
svaki put je ocajno ozvucenje.. Po meni nije ni potrebno, neka cuje srednji dio, pa ce se prosirit' do kraja:) Nego da svi cuju krcanje nerazumljivo.. Ali kako me nervira sad ova pauza:) uf.. Tek 6. Septembra igramo :S
Ne bih se ja oslanjao previše na taj baraž tu će se naći velike i moćne reprezentacije sa uticajem u UEFI tako da je veća vjerovatnoća da će se truditi da nas sjebu.Imamo idealnu situaciju za najbolje drugo mjesto ili čak prvo.Da smo sinoć dobili mogli bi već da pakujemo kofere ovako prava utakmica odluke je ta protiv Velsa đe moramo dobiti iz dva razloga:da ovjerimo drugo mjesto i da produžimo nadu da prođemo kao najbolji drugi.Mislim da nam je jedina konkurencija Švedska i oni su u sličnoj situaciji kao mi.
shto se tice navijanja, definitivno je problem nedostatak pjesama, kao i vodjenje. jbt 20 minuta bez prestanka se forsira jedna pjesma, nikakve zivosti tu nema, nego mora da nas cera da navijamo... ja sam glas ostavio i bilo mi je super, ali vidim da je vecini ljudi bilo smor, i lose navijanje... a nekako mi je sve to nerealno, jer znam koliko ljudi napaljeni ulaze tamo, i nije mi jasno dje se sva ta energija gubi...
U Pravu si ti ali ovdje imaš tablicu drugoplasiranih kojima su već oduzeti bodovi protiv najlošijih iz skupine.
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Eu...d-placed_teams
Primjetit ćeš da Švedska ima 9 bodova iz 4 utakmice (3 boda protiv najlošijeg iz grupe San Marina su joj već oduzeta). Prekosutra igraju protiv Finaca koji su predzadnji u grupi. Realno je za očekivati da će to Šveđani kao domaćini dobiti. U tom slučaju će imati 12 bodova iz 5 utakmica i preskočit će CG za jedan bod. Šveđani do kraja imaju lagan raspored i mogućih 12 bodova, od čega je vjerojatnih 9, ali 6 ulazi u ovu tablicu pa će imati ukupno 18 bodova na tablici drugoplasiranih. Znači u tom slučaju CG nedostaje 8 bodova jer imate puno lošiju gol razliku od Šveđana. Oni sad bez ove utakmice s Fincima imaju +9, a vi +3. Prouči malo ovaj link koji postavih. Vidit ćeš da i u drugim grupama ima onih koji bi zbog lakšeg rasporeda mogli biti ispred Crne Gore.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...roatia.svg.png Croatiahttp://upload.wikimedia.org/wikipedi...Russia.svg.png Russiahttp://upload.wikimedia.org/wikipedi...Norway.svg.png Norwayhttp://upload.wikimedia.org/wikipedi...Sweden.svg.png Swedenhttp://upload.wikimedia.org/wikipedi...public.svg.png Czech Republichttp://upload.wikimedia.org/wikipedi...vil%29.svg.png Belgiumhttp://upload.wikimedia.org/wikipedi...elarus.svg.png Belarushttp://upload.wikimedia.org/wikipedi...ovenia.svg.png Slovenia
Ovo su ekipe koje nam mogu doci u baraz i cini mi se da ako izbjegnemo Hrvate i Svedjane sa svima mozemo da igramo i da ih prodjemo..
Tesko i sa Rusima mozemo, vrlo su jaki, odlucni da ne propuste jos jedno veliko takmicenje u nizu. Norvezani igraju dobro, ali se mozemo nositi sa njima.
Nek docju lipi Hrvati , ohohoho :) ..
Mada i dalje mislim da mozemo procj kao prvi :)
A ti si bio sa slomljenom nogom, aaaa. Pa ti si tacno iza mene bio, jebote :mrgreen:
Ja znam da se sad pominje baraz kao najrealnija opcija, ali ja i dalje vjerujem da mozemo kao najbolji drugi proc'. Mi sve racunamo "ako mi kiksamo". Ka' da drugi nece kiksat, no ce sve dobijat.
ma mi mozemo i na prvo mjesto da pucamo. pobjeda protiv engleza i sigurno idemo kao prvi! sad, naravno, je li to realno? nije vjerovatno, ali nije skroz nemoguce. gore ekipe su dobijale puno bolje ekipe na svom stadionu. poenta je - tri su utakmice ostale. na svakoj treba ici na pobjedu, pa sto bude. u najgorem slucaju cemo ici u baraz, u najboljem idemo direktno...
Teško možemo kao najbolji drugi jer nam trebaju minimum dvije pobjede i remi dok Šveđani koji su najveći kandidati imaju takvu grupu u kojoj teško da mogu đe prosuti bodove.
Ne vjerujem da ce Belgija biti druga pored Turske. Takodje, ocekujem da ce Portugal i Hrvatska zavrsiti kvalifikacije na prvom mjestu. Svaka cast Norveskoj, ali mislim da su pickin dim od ekipe i da ce zavrsiti iza Danske, koja je malo bolja.
Bilo kako bilo, nijedna reprezentacija nije bauk! Ukoliko dodje do baraza, sanse su nam 50:50, ko god nam bio protivnik. Ono sto razdvaja ove kvalifikacije od proslih je faktor srece, uz svo duzno postovanje Cicu i ekipi. Sjetimo se da je i reprezentacija BiH odlicno odigrala prosle kvalifikacije, ali nije imala srece u dvomecu sa Portugalom. Sekundi i milimetri su nekad dovoljni da potpuno promijene stvari. Pogledajmo sve nase utakmice protiv Bugara - rezultati nidje veze s igrom! Ovaj zadnji je mozda jedini pravedan. A onda mi opet prolazi kroz glavu ona stativa, pa precka, pa ofsajd, koji je mozda i bio, ali da smo neko vece fudbalsko ime, mislim da bi drugacija odluka bila... Mi nijesmo ekipa koja moze da razbije nekoga (i obratno!) i zato mnogo toga zavisi od faktora srece. Vidjecemo kako ce nam se obrnut'...
na rtcg 2 fudbal + i naravno djurkovic :)
Viđi Deja u šorc :D hahahahahaaha!