Moj predlog s7.. Pobeda je mozda jeftinija malo al su bas rigorozni sto se tice dimenzina prtljaga itd...
Printable View
Pih kompanija, ali bas pih!
Rucni koliko oces kilaza ali dimenzije premale, 33x33x26 tako nesto, u avionu nema servisa, sjedista za ljude.do 1.70 jer sam se sa 190 rasturio, gledaju dlaku u jajetu bez potrebe. Mada opet to je sve manje vise isto, samo budi regularan jer ne prastaju.
@kb8 ja planiram juznu sa curom pa ako imas druzbenicu :)
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Mislim da cu sjutra poceti da planiram to pa da vidimo sta i kako. Prvo moram pitati zenu oce li ona moci ako ne onda idemo dalje sa kandidatima
Kako je ova tema nekako baš kvalitetna, rijetko kvalitetna na forumu. Bez suvišnih rasprava, mnogo korisnih stvari.
A opet vidiš koliko različitih karaktera i koliko ljudi različitih stvari vole.
Čitam ovo, sjećam se i avantura brodomaketara, Mojsija, i razmišljam koliko ja ne bih rizikovala d ami ljudi daju džabe ta neka putovanja. Mene samo pošalji u neke urbane sredine, sa puno spomenika, muzeja, parkova...A sestra, a zajendo smo podignute, ide na putovanja poput patagonije, Australije, ako može tamo d aproba neke najesktremnije sportove, probaće haha, a ja samo me pusti u neki fin lokal uz staklo ili na neki terasu u zelenilu, da posmatram ljude.
Masu puta je pomoglo ovdje ne smao meni, nego i mprijateljima ono što pročitam.
Ne znam zašto sam vam ovo rekla hahahah, ali ne može da škodi.
P.S. Gledam nekkao do Praga na proljeće ali ta destinacija baš nema jeftinih letova ništa
prag ispada najjeftinije do berlina pa od berlina rentacar 3sata. neka mini tura :)
s obzirom da se ide sa Ryanair-om do Berlina zaobisao bih ih ako to ikako moze. Sa njihovim kasnjenjima i otkazivanjem letova ja ne znam kako i dalje rade dobro. Wizzair za klasu bolji i pouzdaniji
otprilike putujem dva puta godisnje na par dana, uglavnom je jako aktivan odmor jer se za sto manje vremena zeli vidjet sto vise..
a san mi je da imam 20 dana slobodnih nedje u septembru, poslije 10 god rada vala mislim da sam zasluzio :D i dovoljno novca da odem nedje da se opustim ka coek :)
Imaš iz Milana sa easy-em po 40e povratne, al se mora noćiti jednu noć u Milanu (oko 40-50e hotel/gostionica blizu Malpense za dvoje, sa uključenim doručkom i transferima od i do aerodroma...
Jedino što je do Milana u krv za prvomajkske praznike, al krajem marta npr je po 20e povratna :)
Sent from Tapatalk
Tema jeste dobra, liše upravo one priče kad su par pustih putnika spopadali mene (i nas) koji radije ne presijedamo i noćimo ako ne moramo. :)
A za Prag bih ja najradije napravio road trip... Jedna etapa do Srbije, a odatle je 800 km autoputevima, sa jako lijepim "stanicama". ;)
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
onda ti je bolje iz Budimpeste :)
Kad vec pominjete milano, kako najbolje doci do centra? U kojem dijelu grada da se uzme hotel, da se moze svudje stic pjeske ako je ikako moguce? [emoji4]
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Ja sam bio u zona buenos aires, pola sata lagane setnje do duoma i svega u sirem centru :)
Prvi dio pitanja ne bi znao, jer sam isao autom
Grazie ljudi [emoji16]
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Stazione centrali uzmes hotel negdje tamo .
Ja sam tamo bio sa hotelom i odlicna pozicija radi metroa najvise.
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Ko je uzimao ono rent a car u budimpestu ? Treba da idem za Bratislavu.Pa mi treba neka agencija sto ne smara sa svim zivim karticama 5000e depozita itd itd
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Po meni odlicna pozicija, pogtovo sto ti je podzemna na 2 minuta od tebe, do duoma bukvalno podzemnom ides nepunih 5 minuta koliko me sjecanje sluzi, a vec od DUoma pjeske mozes dosta toga vidjeti.
A od centralne stanice njihova glavna ulica gdje su im butici i ostalo ako te soping interesuje ti je na 5 minuta pjeske od centralne stanice.
Mada iskreno mene je MIlan smorio.
Barone di sassj malo dalje od centra, ali odlican hotel za smijesne pare,iza hotela tipa 300 metara je metro stanica, tako da boli te uvo sto nije hotel u centar :)
Odlican dorucak svedski sto, malo starije sobe ali i bas bas dobre.
i da dodam preko Agode je bilo jeftinije znatno tada nego preko booking-a.
Imamo jedno 6-7 dana u LA, i 5 dana u San Francisko, pa ako neko ima neku preporuku za nesto sto ne propustit neka javi :)
Koja je najpovoljnija opcija do Kaira u Martu? Red Hot Chili Peppers prave koncert u Gizi pa gledam kako se moze sto povoljnije proc' :)
Vi sto ste clanovi kluba u wizz, kolko bi kod vas kostalo za memingem 1-8 maj 2 karte ?