iste smo ti...
Printable View
pratioci lika i recnika takumija sa automobilizma i vlada sa sporta... Mislim ne nerviraju me, ali je proliv ponasanje
Ta influenserka (čoče) koju spominjete je dosadna i iritantna do bola. Kad neko forsira usiljeni humor i istovremeno se samoj sebi cereka, dođe mi da je odvalim od šamaranja. Najgore što sad vodi neku emisiju na radio koji slušam, pa moram da mijenjam navike da ne slušam njeno isprazno kokodakanje i kikotanje između svake pjesme. Koja je ona sebi kraljica, moš mislit :livid:
Koji radio je toliko pao nisko da nju zaposli?
Radio S2
Prvi put cujem.
E kako neduhovita osoba ono je nemoguce..
Na instagram ponekad iznenadi ali se vidi da kopira nekog stranca jer u live programu izlazi samo ****** iz nje
Postoji li GRĐA radio reklama od one za Nisan Tucson đe ga je onaj kupio za 19900, diiizel, i da neće više dolazit na posa' zato? A što je ovo, sve splamćelo...
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Ili ona za remont turbina, sa Gagarinom što leti kroz Kokote. Koliko su para tresnuli u reklamiranje na Elmag, mogli su bar nešto ljudski da smisle.
Ne dozvolite da vas drugi farbaju - Boje i lakovi "Dragović"
Najjača, kratko, jasno i upečatljivo :)
Narod naš. Smeta im Lazar Ilić, pa ga izbiše huligani. Smeta im Vanja Radovanović, pa ga htjedoše objesit zbog loše fore. Ne smeta im ovaj fukarluk s vlasti i cijene goriva. Pi.
a ove za SP u fudbalu su isto loše, odje je kreativnost 0 za takve stvari. jedine dobre reklame rade buksovci
Sent from my iPhone using Tapatalk
Božo Bulatović i njegov "staropodgorički" fazon... Onaj glumac sa kapom što glumi privjezak u spotu kandidata za gradonacelnika podgorice na biciklu...o majko sveta...kakvi šupci
Božo Bulatović je jedno srce i rijetko dobar i opušten voditelj, koji pušta najbolju muziku na svojoj radio stanici!
Mora da joj je bivsi
Ne bih znao je li srce, ali definitivno ima najbolju muziku :smile:
I najbolja radio stanica, od tih mejnstrim.
Kako niču ovi fitnes treneri i trenerke, ka pečurke poslije kiše...
Ove "roll-up" bermude i farmerice... Sto vam je ljudi, ima li sto normalno!?
:facepalm:
Saobraćaj budi najgoru stranu moje ličnosti
Treba se selit' samo zbog toga iz CG :lol:
https://i.imgur.com/8oPJk16.jpg
...i onda kako je ono sitno "leglo" jedno pored drugog, krenes da skupljas jedan po jedan jer ne moze drugacije a okrenes se jedno 5-6 ljudi ceka sa punim korpama i strijelja te pogledom...
Treba sa magnetom da ides u trgovinu... :D
Jesi kupio kad mrvice sa stola?
To se u sekund zavrsava.
A streljackim pogledima uzvratis direkt u zjenicu i onda samo sklopis oci i okrenes se.
Nista ne znas.
:D
Sve se svodi na to da za izbači na instagram, pose*em se u sred njega.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Kad radis nesto bitno i onda ni nestane struja.. Pogledas na CEMI voljeni i vidis da je obavjestenje postavljeno nekih 5 minuta prije nestanka a struja dosla sat vremena nakon planiranog zavrsetka 'radova'.
U medjuvremenu sluzbe k'o sluzbe, samo zauzeto, slusalica 'otvorena' i ebe se njima. Poslije, igrom slucaja, zoves jos neke sluzbe (kao npr. postu) i opet ista prica - slusalica na otvoreno, ko ce se sad pracakat' sa telefonom.
Ukinite telefon onda, nemojte da se folirate i pravite majmune od nas, aman.
Kraljevsko vjencanje. Kao da nema druge vijesti danas osim ove.
Jel' smo to monarhija postali u medjuvremenu?
Ne pratim, sorry.
Vegani i ostali slicni sektasi. Hebote jedi sto god hoces, ali necu da slusam vise kako ste cistih crijeva i bez toksina.
I da oni su izlijecili rak tom ishranom. Aha, vazi... ovamo glava vas boli svaki drugi dan i kljukate se brufenima.
Sent from my SM-J530F using Tapatalk
Vala cu i ja sa vama
On topic: sramotna cijena porcije pomfrita u Nakis-u. 100ge 1.5 e.