Chunga lunga.
Printable View
Chunga lunga.
Dobro, kad vec niko nije vozio chunga lunga guma da preformulisem pitanje. Mogu da izaberem izmedju laufen i kumho eco wing, je li imao neko iskustva sa pomenuta 2 brenda?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Laufen ispod prosjeka, Kumho prosjek.
Kumho je solidan, od tih nižih brendova bih birao ili njega ili Savu.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Meni iskočile Cont. 7 sa 800e za 450e pa da vidimo.
Evo jos malo o Čunga Lunga gumama. Mada mozda nije sve do guma jbga, nesto je i do loseg puta a ja vozih 50 na sat pa neka bude i da sam se ja malo zanio.
Na povratku iz Trebinja u donjem dijelu pored rijeke, kisa i poznato da je klizav kolovoz, zaplesa zadni kraj. Kocnicu nisam dirao i ode auto u lijevi krivinu, pa desno pa lijevo... Srecom nikoga iz suprotnog pravca te ga uspjeh ispraiviti.
Zadnje gume KENDA čunga lunga ekspert za mokro.[emoji27]
Nudim ih za saksije a boga mi su i za to rizicne
Prednje Uniroyal Rainekspert.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Ko slabo vozi, treba da kupuje najbolje gume...
Neka, ne pravio se niko dobar vozac sa takvim gumama. Bilo je jos plesaca odje.
Ja pazarih kumho, vidjet cemo kakve ce biti
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Razmisljam se koje zimske za primorje i ponekad da se ode do NK/PG sto znaci da moze snijeg da iznenadi. Ove godine u aprilu cini mi se, ljetnjim sam gazio snijeg iznad Grahova.
Trenutno su good year ljetnje i dobre su iskreno ali ne drze dobro u krivinama po mokrom, tj. kad padne kisa i na kruznom toku su mnogo bolje uniroyal. Na suvom je super, tiha, meka i ekonomicna.
Miselin zimska bi vjerovatno bio overkill za primorje...vidjecemo kakva ce situacija biti za par mjeseci, mozda izadje neki novi model ove sezone.
Hankook mozda najbolji odnos ulozeno-dobijeno.
Kako vam se cine Barum quartaris univerzalne gume?
Dosle su mi uz auto kontinental univerzalne, i 2 barum.
Ove konti sam izvozao dobro i red je da ih micem, pa sam mislio ove barum da uzmem jos 2 komada
Pozdrav ljudi.
Preporuka za ljetenje gume, dim 215/60/16. Budžet do 150 eura po gumi. Ako šta znači passat b8, 110 kw.
Hvala vam.
Ja sam 19 uzeo za te pare [emoji23] i to ponajbolje…
Vidji na ananas continental ili michelin pilot sport … nema greske..
Evo ispade skuplja 16 od 19.
https://ananas.me/proizvod/continent...l-cpc7/3344836
Ostvari dodatnih 40 € popusta na X vrednost korpe iznad 200 € na jedan ili vise proizvoda iz cele ponude prodavca ANANAS SHOP!
Potrebno je samo da prilikom placanja u polje "Unesi kod vaucera" ukucas jedinstveni promo kod:
ashop40
Dvije po dvije naruci i ispada 162€ komad…
Mada mi je skupo to, pogledaj jos nedje.
Probelem je što ne vidom dot nidje. Hvala @stefke
Meni je 2025 dot, tako da je sigurno i ona ove
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kumho dosta solidna guma potvrdjujem, bolja od laufena I tih cunga lunga guma a tad kad sam uzimao bila je skuplja od laufena fazon 10 eura po gumi
Ko voli nek izvoli [emoji2]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...eacaad31d9.jpg
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ni Michelin da su uzeli,svaki dan mi iskacu Banjove reklame za Linglong
Ja bih se stidio…
Skoro pa 3 godine i 80,000km ne znam dje sve nijesam isao i ljeti i zimi sa ovim crossclimate2. Necu ubuduce eksperementisat i gatat nego samo uzet CC3. Na 7 i 8 mm su pa vjerovatno do kraja godine. Platis pa si miran tri cetiri godine.
Ja sam na 70.000km.
Za 2 godine.
Gazim ih do 100.000 onda ću kao i ti.
Možda naleti i dobra cijena za CrossClimate 2
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............