E`o me,e`o...
Printable View
E`o me,e`o...
@ Mc Esseny, oli se primirit da te zamolim...nemo' mi omiljenim gostima mrazit' ovu kafanu!
Senorita moze da udje kad oce, da pije shto oce i da izadje kad oce, a bogami i da $ede s kim oce...dok je mene odje:hammer::hammer::hammer:
p.s. shto si tako diVaLJ???:mrgreen:
sto ima odje :D ima li nekih promjena od kad nisam dolazio
Dajte jednu votku da se malo opustimo :)
ps. @zvoncice vidim lijepo si renovirala lokal, no imala si od chega, ovo ljeto bilo dosta turista :D pa se ima i moze
aj aj, nego jel casti kuca ili cu ja :)
Pobrate, diraju li mi te ovo???
ne ne, sve je cool . nego da mi popijemo po nesto , evo ja castim kad se ne javlja zvoncy :)
Kad se ne javlja zvoncy???E napices se ti toga pica lol
uzecemo mi sami :) ko cce cekati nju
Cuvaj se brate da se ne poklizas...A mozemo vala...Sto znam, ne znam...Nesto se premisljam.A?Sto mislis, smijem li jedno popit?Ne znam u pi*ku materinu...A?
A vidji molim te.. nemoj ako se kolebash,ako se kolebash nemoj,nemoj ako se kolebash,ako nijesi 100% siguran u to shto zhelish nemoj,ako nijesi siguran odustaj,ako se kolebash i premishljash odustani,nije bitno,ne mora sad to da se desi,znash kako to obichno biva,oli da se do kraja zhivota kajesh,nema tu povratka (eng - there is no turning back) nemoj molim te ako nijesi siguran,razmisli dobro ipak je to pivo,alkohol,laka droga,sa lake se prelazi na tezhu a sa tezhe direkt u smrt,shto ce ti to,ti si josh mlad,jes da te ona unishtila,ali vjeruj mi da ima nade i za tebe,bice bolje,izaci cesh iz tog haosa kad tad.. mislim nemoj ako nijesi raspolozhen da rizikujesh bar malo,ali vjeruj mi nemoj ako nijesi siguran...
pivo ?
koje pivo?
Hofbrauhaus aus Munchen!?
Ja,naturlich !
Ok, gib mir dann eins!Oder doch zwei bier!
TiJaNaaaA weiß,was Du macht?
Keine ahnung, vielleicht komm ich unbestraft davon...
Keine Wahrscheinlichkeit mein Bruder... Sie ist ein Teufel...
zvonchy, kako si zadovoljna sa odmjenom koju sam ti obezbijedio;)
kolega stiviii :) neka ti pice no uchi ;)
zvonciiicee, zvoncice ima li sto da se popije :***
:De gache, jedno oldairportansko!!!
:clap:ja mislim da ne smijesh...odozgo doshla direktiva!!!:mrgreen:
ahahahahahahahahaha kako si ti kvaraaaaan:clap:
:cool:vrlo...samo mi muza napada...na muci se poznaju junaci...sad je moja ljubav na provjeru doshla...sve ili nishta!:cry:
i ja mu velim a on oce da pije silom na sramotu...necete se vi leba najest bez shkole...uchite djeco:joint:
@Rvash i MC
Zamolicu ova dva Njemcova (shvabe, buba-shvabe) da se malo preshaltaju na neki normalniji jezik...recimo... portugalski:blah:
Imate li one iste broshure-NJEMACHKI BEZ MUKE???:lolblue:
pa ko ti je kriv sto si birala muza koji se svakoj svidja:)mada znas kako, sad se pokazi sa svojim kvalitetima, pa kom opanci, kom obojci;)
Mi te prihvatamo objerucke (cuh da drugacije ne moze buahahahah)!!!Cmok cmok cmok...
I´m turning around a tour.Who want´s 2 drink???
Turning a tour !?
Beer turns me round,round baby round round like a record baby,round round...
Heiniken na sHTE srca ovamo ! :)