Cujem da je neki bilde udario klinca nekod kod CNP-a i pobjegao.
Printable View
Cujem da je neki bilde udario klinca nekod kod CNP-a i pobjegao.
Kola nema, tako da ili pobjegao ili ga poveo do hitne. Onaj dio je uzas jer se pjesaci ne vide od onog rastinja na ostrvu
ja ne znam koji mozak je posadio rastinje kod pjesackog dje su 4 trake...
dobro nisu zid stavili...retardi
Nije se naviklo na autoput
Eto tako
On nije vozio...
Mene jeza svaki put uhvati kad vidim da je neko nesto postovao na ovaj topik...
To je jos veci bed, ali nisam znao za njih... :(
Jes, vidji.
Nego, zanima me, kakav je osjecaj ovome liku koji je vozio i snimao? Pristao je na trku i poveo dva zivota u smrt (recimo da je pristao a da nije on izazvao).
Mozda nije kriv za to, mozda je ovaj sa BMWom napravio neku glupost, ili je imao mehanicki kvar i izgubio kontrolu.
ma izgubio je kontrolu na neravninu, ovome je stalno ukljucena kamera pretpostavljam cim je fiksirana, on je isao svojim putem i nicime nije ometao ovoga desno tako da ne vidim kako moze biti kriv a osjecat se kako moze kad neko pogine pored njega...
A da mu je sport bio upaljen, a DSC bio ugašen i da je odmah pustio gas i lupio kontru... Sad bi ispijao koktele nedje i mrsio tange skraj bazena nekoj gospodjici.
Ne znam jel bilo u Vijesti ili na CDM portal al sad kad sam iz Bara dolazio na Vranjinu kod tunela (za voz) iz pravca Bara bješe neko sletio pored šina (taman na ulaz u tunel). Crveno auto mislim da je ford (nisam baš najbolje zapazio u prolazu) iznad gore bjehu 4 momčića nidje policije. Ima li ko više informacija?
u stub je udario..da je u kucu moguce bi prezivjeli jer bi pod kosinom udario
Neki kreten sa crvenom dujom zamalo da pokupi mene i jos jednog Bemvejca pored trim staze, kakvih debila ima ovo je strasno. I onda je prosao kroz crveno.
Pa *****ti, skuplji mi je stop za Daimlera nego on i gnojf zajedno.
Na tom semaforu redovno prolaze kroz crveno. Ali neki dan je tu policija zaustavljala u ulici prema ruskim kulama odmah kad se skrene. Nadam se da cu ih cesce tu gledati.
Litlle crash kod Bonus pumpe. Mercedes i Seat. Po rijecima ocevidaca Seat se kretao iz pravca Draca i pametnjakovic nije mogao pravilno na semafore da ode pa na pumpu nego precicom gdje mu je naletio Mercedes iz suprotne trake. Seat je napravio polukrug po travnjaku i zaustavio se kod znaka. Vozac Seata u shoku, pa ga je Hitna odvela.
Uzas :(
http://www.vijesti.me/vijesti/traged...-clanak-129108
Tragedija u Nikšiću: Maturant poginuo, dvojica prebačena u KC u teškom stanju
Teška saobraćajna nesreća dogodila se oko 17 časova u blizini jezera Krupac kada je automobil u kojem je bilo šest maturanata silovito udario u drvo pored puta u blizini mjesta gdje se održava Lake fest.
Prema prvim podacima iz policije u nesreći je stradao devetnaestogodišnji Danilo Nenezić, dok je Vladan Pejović sa teškim povredama glave i u teškom stanju prebačen u Klinički centar u Podgorici, gdje se ljekari bore za njegov život.
U Klinički centar u Podgorici je prebačen i Miloš Jovović koji je takođe u teškom stanju i u životnoj opasnosti.
Teške tjelesne povrede zadobila su i ostala četvorica mladića koja su se nalazila u "mercedesu".,
Nesreća se dogodila na putu koji od brane vodi ka kanalu, a u toku proslave završetka mature Gimnazije "Stojan Cerović".
Više očevidaca tvrde da je "mercedes" jurio po putu, a tokom uviđaja policaja nije našla tragove kočenja na mjestu nesreće.
Uviđaj je u toku.
katastrofa...
Nevjerovatno... :(
Zna li ko sta je bilo na relaziji Podgorica-kolasin,kad sam bio na zlaticu oko 13.00 je prloecela patrola pod rotacijom a par minuta iza njih hitna pomoc?
Kriva je kafana preko puta skole. Dje je tu zakon? Dijeli ih ulica. I oni su se tu napili i otisli na Krupac. I cao
Sent from my Smart_HD using Forum Runner
Momak koji je poginuo nije vozio ta kola i nemojte tako da lupate!
Rodjeni brat njegovog druga kao i rodjeni brat druga vecine forumasa.
Kad je saucesce, i gdje?
Trebalo bi svi zajedno da se organizujemo i da idemo.
Saucesce je pod Trebjesu koliko ja znam. Brzo cu ti javiti jer cu ja sad da idem
OK. Hvala.
Sahrana sjutra u 2 isto na groblju pod Trebjesom... Uh tuga svega mi moga.