I meni isto tako ...
Niko nam nije kriw sto jailbrejkujemo iphonowe i ne uzimamo sim free mobilne :P
Mada sad se ocekuje nowi jailbrejk za swe iphonowe na 4.2.1 tako da ce swe bito ok (20 decembar)
Printable View
I meni isto tako ...
Niko nam nije kriw sto jailbrejkujemo iphonowe i ne uzimamo sim free mobilne :P
Mada sad se ocekuje nowi jailbrejk za swe iphonowe na 4.2.1 tako da ce swe bito ok (20 decembar)
Realno daleko su od savršenih. Svako novi softver kad izađe na iSrbija prvo vidim što mu ne radi, to je prvo pitanje "a što trenutno ne radi na novi softver" i onda moraš da imaš 143208 aplikacija koje će da ispravljaju njihove greške.
Treba mi neko ko bi mi mogao postawiti nowi sistem na iPhone poshto sam ja neshto sam pobrkao...kontakt i cijena na broj telefona 069-249-999
Apple disabled jailbreak detection API in iOS 4.2
http://bit.ly/fSKnVL
dje ima u pg car mount za iphone 4 da se kupi?
dopunih danas 5e na mtel i sad dobih jos 5e za pozive unutar 068 mreze i 5e za internet gprs pa me zanima ima li ko parametre za gprs internet za iphone 3g?
Je li ko radio jailbreak na cetvorki 4.2.1 ? Ima li rasta dizati sa 4.1 na 4.2.1 ?
taj rad :) Hvala!
A o čemu ti druže , da nema cydie i foruma raznoraznih funkcionalnija bi bila nokia 3310 od bilo kojeg iPhona.
nemam komentar, odusevio si me!
Livera ,sumnjam da iko voli iphone vishe nego ja,ali je jole u pravu... Morash instalirati za sve po neki program...Chak ti se ne ocrtavaju imena ljudi koje imash u imeniku kad te zovu ili shalju sms,ne mozhesh bez itunesa da ubacish pjesmu,a ne shto drugo,nema bluetooth...Ali postoji samo jedan tel. za koji bih zamiijenio ovaj moj 3GS,a to je iPhone 4 :)
Upravo tako. Prvi put kad sam kupio iPhone rekao sam da drugi telefoni za mene više ne postoje, tako mislim i danas. Isto je i za bmw, što jelte dokazuje moj avatar :). Kao ribomax, jedini telefon kojim bi zamijenio moj je četvrka.
ALI "stock" telefon koji nema:
-bluetooth
-nema caller ID
-nema mogućnost promjene ringtona osim 10 koji su došli uz telefon
-nema browser koji ti omogućava download podataka na telefon
-ne čita word, exel i power point dokumenta
-ne može da mu se uđe u sistem tipa foldere da pravi
-message delivery report ne postoji
-suport NIKAKAV ali NIKAKAV, na apple support sam našao topic đe liku koji ima BUG na telefonu kad se baterija skroz istroši neće da se upali (meni se 1809230 puta već desilo), savjetuju ga da pođe u appstore i kupi novu bateriju, a problem se rešava prikopčavanjem na komp.
-bagova toliko ima da bi mi bilo malo 10 strana da ih ispišem
Nokia 3310 koja se pojavila 1998 godine znači 12 godina
-ima bluetooth i infrared
-ima caller id
-može da mijenja ringtone
Ima infrared. Ima screensaver, IPhone ga nema :)
Aj sad pogledaj opet što sma napisao. Rekao sam "STOCK" telefon to nema, znači bez jailbreka ne možeš da mu mijenjaš ringtones,nema caller ID, nema bluetooth ali možeš da ga kupiš - WTF ?!
To je kao da ja kupim novi auto, dođem da ga podignem a prodavac mi reče "a viđi zadnjih siceva nema, to nije dio standardne opreme, ali možemo da ti ih poručimo za 500 eura".
Izguglaj,znam da ima neka zajebancija oko bb,prikazuje greshku 1015,koliko mi se chini...
Trebalo bi da mozhesh sa ireb da ga instalirash,ali pogledaj prije toga neko uputstvo...
ja sam samo hteo da te ispravim jer grijesis :D Iphone ko sto ti kazes Stock je takav kakav jeste i u tom pogledu oni nemaju gresaka :) niti nuzde ispravljati te iste greske :D zato ne vidim u cemu je fora?! druga je prica JB telefon naravno da ce imati gresaka :D
usput i bez JB mozes imati milion RingT :D
To takodje ne moze biti kao tvoj auto jer kada uzimas iphone znas cemu moze da te sluzi bez JB :)
sa ili bez ``JB`` to je iPhone, sve ostalo su telefoni hahaha :D
evo ako kome treba za 4-vorku dock :D
https://forum.cdm.me/showthread.php?...60#post1995260
Dje i koliko kosta da se odradi onaj 4.1 u iphone 3gs 32 gb,
i jeli to taj najbolji "tiganj" za njega trenutno?
Posto se ne razumijem mnogo i ne znam ima li kakve veze sa tim,
da kazem i informaciju da je iz T-coma aparat.
Predlozi i preporuke pliz.
Usput da kazem da je fabrichki na njega trenutno i da super radi, bez ikakvih problema itd. samo me ovo interesuje
u sluchaju da cu sa tim nesto znatno da UNAPRIJEDIM iphone.
Dajte mi svoja mishljenja vezano za ove stvari shto da chinim. :)
Hvala unaprijed.
Sad ti je pretpostavljam 3.1.3 soft? da li ti je SimFREE ili zakljucan na T-com? ...
pogledaj ovo
http://jailbreakmatrix.com/iPhone-iT...reak#iPhone3GS
takodje provijeri koji ti je Baseband ....
Brate,ovako...Ako imash sad 4.0,a mislim da imash jer je i moj takodje iz T-Coma,necesh ga osjetno unaprijediti,a ako ti je bash merak da imash 4.1,donesi,da ti to zavrshim,da ne dajesh pare za relativno jednostavnu rabotu...
Pa kupish fino klincima po paketic i reci "poslao vam je onaj glavonja sa pravim MOTOROM,a ne ovo shto vam tata vozi" :D
Fala vi ljudi zdravo bili i veseli! :D
A recite mi ovo da znam oca mu, predlazete li mi vi uopste da ja ista mijenjam,
mislim jeli to bash onako osjetno modernizovano kad se uporedi sa ovim sad shto je na njega
kakav je kupljen u T-com?
Andro to je taj isti iz T-coma, ne razumijem se ali to je to,
nista mu se nije ni mijenjalo ni dodavalo i odlichno radi sve, bez ikakvih problema.
Greota mi je vec ako ga imam da ga ne unaprijedim ako vec moze, kad je vec to glupost a?
:D
Aj udji na Settings=>General=>About=>Version i reci shto ti pishe?I dolje dje ti pishe modem firmware?
ako je vec na 4.0 ili 4.0.1 nemoj ga upgrade-ovat jer neces nista dobit,samo ce ti bit teze za prodaju posle jer nece se moc lagano otkljucat ;) bar da si hvala rekao sto sam te uputio kod momka da uzmes telefon :p
Ti nisi htio taj tvoj da prodas sto cu ti ja, morah kupit kod drugoga :D
NIKO NIKO Dobar dan :D :D
Kao sto su ti rekli ako ti je 4.0 na njega onda ne diraj nista a ako nije onda je resenje da se ubaci 4.0.1 i otkljuca ili 4.1 Custom
znaci ako je 3.1.3 onda je ogromna razlika a ako je 4.0.1 onda ne diraj nista nego uzivaj ;)
Ljudi,jutros stavih mob iphone na punjenje i napunilo se do 100% ocu da kazem da je punjac radio, i sad da ka konektujem nesto od slika da prebacim ne prepoznaje mi komp uredjaj.Probam na drugi USB slot nece ni tu.Probam na punjac da preko USB-a povezem mob nece da se puni. Restarotovao sam par puta telefon nece opet.Sto moze bit nije valjda crkao punjac ili nedje da se prekinuo kabal...ili NE DAJ BOZE nesto do iPhona? :(
a vjerovatno kabal kad nece ni kompjuter ni punjac ... mada...
Manita me fata...najvjerovatnije cu poc u GSM house da mi vide ovo. :/
Ubacio sam app iblacklist 4.2 i radi sasvim dobro samo imam jednu zamjerku, br koji mi je blokiran samo izlazi kao odbijen poziv i onda ide redial... Moze li se kako podesit da bude kao van dometa ili nesto slicno...
Valjda koristi neko ovo, mada sumnjam da ima ta opcija, hvala.
U kom formatu je najbolje upisivati brojeve kontakata?
Sve sam preturio u npr.: +382 6x 123456 i kada neko zovne s' Telenora - nekad izađe propisno ime, a nekad samo broj: 069 123456.
Onda sam prebacio sve u: 06X 123456 - i ista stvar se događa. Neke kontakte pronađe u adresaru - a neke ne.
Ne shvatam ga nimalo. :?
Moja ex-Nokia raspoznaje sve bez obzira bili u formatu: +382 69... ili sa zagradama: (069) ... ili samo sa nulom u zagradi (0)69 ...
Neko me zovne sa broja: 069 ... i njegovo ime mi se ispiše na ekranu, a ako mi ISTI TAJ pošalje poruku - njegovo ime mi ne izađe, već samo broj: +382 69...
Kakvo razočaranje ... Najosnovnije funkcije telefona ne rade kako treba... :?
Nista, fino svakom kontaktu stavi broj i sa 06X i sa +382 6X, i nema zime :D
trazi nazad , postavio sam ja fajl i resenje toga problema . treba samo preko SHH da se ubaci tj. zamijeni jedan fajl