Zasto ne moze ignore opcija za moderatore koji na lichno provociraju i vrijedjaju forumashe?Quote:
Sorry intruder is a moderator/admin and you are not allowed to ignore him or her.
Printable View
Zasto ne moze ignore opcija za moderatore koji na lichno provociraju i vrijedjaju forumashe?Quote:
Sorry intruder is a moderator/admin and you are not allowed to ignore him or her.
Zar je dotle doshlo, moja Dejtona? :(
:mrgreen:
sto ste dali ovom itruderu da bude moderator kad se samo provocira i svadja
Kako mogu da se provociram?
lady, a da mi banujemo svakog ko ti ne odgovara???
aj ne preceruj molim te, strasno si osjetljiva postala
Didi da nisi nekog banovao na moje insistiranje? Rekao bi covjek po tome sto pisesh da jesi.
Ko mi ne odgovara koristim ignore i ne zovem vas, ali tvoju moderatorku i ovog moderatora koji koriste poziciju da vrijedjaju i pishu gluposti na moj rachun... ne mogu. Zato te i pitam sta je sa tom opcijom.
p.s. koliko sam ja bila osjetljiva a koliko sam sad, to sigurno ni ti ne znash.:)
samo se ti opusti i bice sve dobro, a to da tebe neko vrijedja mozes macku o rep da okacis, posto sam pogledao sve obrisane postove, i ti si ta koja vrijedja, pa bi te zamolio da od sad pazis sto pises, jer cu tvoje postove koji su obrisani uzimat u obzir!
neko ti pohvali razmisljanje a ti mu svasta napises, kako smije da ti se obraca i slicno, a ti nekome podrugljivo napises , ajde klinac ne obraci mi se, prvo gledaj malo sebe kako se ti obraces ljudima na forumu, pa onda ostale
a niko meni ne moze da insistira da nekog banujem, jer ce neko ban dobiti jedino ako je zasluzio, a ne ako neko insistira!
Pa ochigledno tom klincu nijesi prochitao rechenice upucene meni u redovima. Kao i obichno kompletne rechenice ko je ovakav ko je onakav, slijepa sam itd..a znash da je to jedna od tachki za ban u pravilniku.:)
Drugo, ja mogu nabrojati kome sam se ikad za ovu god. dana obratila, tako da tu ne zalazi please. A to sto su ti moderatori umislili da mogu da vrijedjaju podmuklo i ulicharski bilo koga ovdje pa i mene. To je vec tvoj problem i izbor, jer ja sa takvim likovima nemam posla, nego ti, niti cu im dozvoliti da imaju, pa plakali po pm, i prozivali po forumu nebulozno koliko hoce...
Poz.;)
u redovima???? na sto ti licim ja? na analiticara postova? nisam ti ja kriv sto se ti svudje pronalazis!!!
i sad opet nastavljas da vrijedjas, nisam ti ja kriv sto ti ne umijes da istrpis kad te neko spusti na fin nacin, oces da ti gledaju svi u volju, i nemoj mi price da mozes izbrojat koliko si se kome obracala, da se ja ne prisjecam tvojih rijeci drugima u doba prije referenduma, koje ne da su ulicarske no katastrofa, tako te molim jos jednom, samo malo opustenije i sve ce biti ok
Pronalazim se gdje sam imenovana. Inache takve budalastine ne bih ni chitala. Prisjeti se svih mojih rijechi prie referenduma i znacesh ko je bio u pitanju ... no to je malo teze?;)
Inache, ja sam SAD ovdje, pishem o ovome SAD, i bez analiza o tolikoj proshlosti foruma, jer ima svasta. Opustish se ti kad se tebi neki imbecil obrati s vrijedjanjem na tvoj rachun ali sa banom. Ja tu opciju nemam pa budi zastitnik forumasha i od takvih moderatora koji koriste svoje pozicije da bi se nabacivali forumashu sa provokacijama i nekim lichnim kompleksima koje forumashi ne treba da trpe jer je pravilnik jasan, i valjda je za sve?
Samo toliko.
Uh sta me nadje :( Odje se sve uvrede brisu i ne gleda se ko ih i kome uputio i kakve je namjere imao. Ako je nesto preskoceno dovoljno je stisnuti onaj trougao i sve pedatno zavrsi njezna rucica Zippy ako grubijan Hari zaboravi.
Suvise je to posla Hari, ona opcija ignore je efikasnija, pa nek lupaju koliko hoce sami za sebe. Problem je u tome sto dva moderatora koji trche da prave scene i iskrivljuju svaku temu zbog petljanja u tudje zivote ocjenjivanjem, i uz to vrijedjanjem zloupotrebljavaju poziciju da ne mogu biti stavljeni na ignore. Nisam tu da izigravam policajca niti da prijavljujem ikoga dok ta funkcija postoji za mene je dovoljno, a vasha moderatorska stvar je sta cete sa tim uvredama i skretanjima teme. To nije moje.
niko ti nije kriv sto neces da prijavis kad te neko uvrijedi ili sl, posto ja ne mogu sve stizat a ni hari, tako da nam nesto i promakne, a sve sto vam se ne svidja mozete da prijavite, pa cemo nas dvojica ako ima potrebe reagovati na pravi nacin!
Ajde osevapite se kumim ve bogom i ovome cojeku dajte vishe neku funkciju!od referenduma ga svi redom zaobidjoshe :)
HariQuote:
--------------------------------------------------------------------------------
Milose, ne umijem crtati. Topic vec postoji i to sto ti mislis da treba biti duplo je pogresno misljenje. Nista ti nije ispravljano i na https://forum.cdm.me/show...t=21768&page=2 post #50 vidi se da Milos111111 citira Milosa111111 i jos kaze "naravno da si rekao. U razloge ne ulazim ali simp(to)maticno
mislim da je nepristojno sjeckati postove i spajati ih na nacin kako ti radis,
i onda kao poentirati na osnvou toga
Monitor hvala na reagovanju i objasnjenju
I hvala ti za ban ,nekako nijesam to ocekivao od tebeQuote:
Hari, Milos ne citira samog sebe nego forumasa s nickom Chalenger.
Samo nije precizno ogranicio quote. Ti to mozes lako provjeriti i svakako shvatiti o cemu se radi.
pozdrav,
a koliko tema
Sudovi u CG -uslov napretka
nije zasluzivala da bude posebna pokazuju dogadaji u poslednjih desetak dana,
pozdrav
Milose, nista ti nije sjeckano ni spajano, a nauci da citiras i nece biti zabuna da sam sebe citiras. Vise se nikom nista ne edituje da nema zabune da je nesto samovoljno prepravljano, vec brise dje su uvrede i sve je jasno ka dan i svacije se lako provjeri. Ne moras se zahvaljavati a ovdje skoro svak misli da je njegova rijec najvaznija i najpametnija i to ti pravo niko ne oduzima.
Kako cojek postaje moderatorom na ovom forumu?
Zasto mi je 2 puta obrisan post u okviru foruma Zakon o CG drzavljanstvu, sa pitanjima postavljenim Milovanu?
meni su takodje evo zadnja dva dana postovi nasli na udaru, a mislim da sam jedan od malo brojnih koji nikad ruznu rijec nijesu upotrijebili :confused:
Ja cu sacekati odgovor pa ako ne bude valjan i ne objasne mi zasto su to brisali (a tesko mogu objasnit jer tu nije bilo nista uvredljivo, naprotiv, doprinosilo je diskusiji), i ne budem mogao postaviti taj post, za mene ce svaka dalja prica na ovom sajtu biti zavrsena. Malo sam mator da se moderator(i) zajebavaju sa mnom. Pa onda neka caskaju sa istomisljenicima.
Drzte se teme a ako imate zelje da vam neko nesto privatno objasnjava postoje i privatne poruke
Ne izmisljaj da se argumenti brisu i nemas se potrebe sa mnom dopisivati. Ako hoces da ti neko objasnjava stihove jer ih ne razumijes onda to uradi preko PM jer tesko da bi analiza stihova bila dio teme.