:Daoooooo...moracu da uvedem "privremene mjere" odje dok se pojedini ne upristojU?!?!?!
Shto ste se pomamili zavodnici pusti?:D
Printable View
:Daoooooo...moracu da uvedem "privremene mjere" odje dok se pojedini ne upristojU?!?!?!
Shto ste se pomamili zavodnici pusti?:D
Zvoncice, ovo je postala glavna kafana u gradu za bechkanje, muvanje i provodadzisanje, moram primijetit!:)
otrijezni li se ti:)
e, da si mi vidio kese ispod ochiju jutros:) Mora se bjezat od Irskog i Tuborga u shirokom luku narednih par dana, e mi propade mladost...:)
eeee, a ja mislio fin decko, uzoran studenAt, poslusan sin...:)
Naravno, sve to, pa chak i u pripitom stanju nema razlike, samo nemam ja zhivota, jedva 5 piva popijem:)
u slaboj sam formi, rana ustajanja me nagrdishe, a i ova promjena vremena:) zimus je moglo 15ak lagano, al makoh 7-8 kila, nemam ni kapaciteta vishe:)
da se pohvalim, da se pohvalim:) barem neka vajda i korist od razloga mog mrsanja:) nego, votka bi fino pala, to vec moze u neogranicenim kolicinama...
:oops: oli po pola da to platimo pa ce malo kod tebe radit (samo mi je nemo' iscrpljiva mnogo:mrgreen:) a malo kod mene!:D
:D
Ako ti (ne daj boze) zatreba da se uVati neka odiva, samo se javi, ja to odma (i besplatno) zavrshavam! Do sad imam jedno 5-6 brakova iz ove kafane (nijesu bash najuspjeshniji, ali nije do mene) a jedini neuspjeh (za sad:mrgreen:) mi je ova mala Senorita i MC esseny! Ali i oni ce se zblizU!!!:D:yipiiii:
sad bi mogli da pijemo malo, a???:dring:
@getaway, voDka i majka Roosija su sigurno bolji izbor od pivE:)
@zvnchy, necemo ovu tvoju dijeliti, pazljivo sam je birao za tebe:)
Roosija majka, Moldavija maceha!:)
Zvoncice, ajde da obrnemo jednu turu Stolicnaje, za kraj radnog popodneva, a kafana primjetno radi sve bolje i bolje, sve vise i vise ljudi prodje kroz ovaj maleni kutak... Bice odiva!:)
Pozdrav za drage mi forumase iz kancelarije SSEF-a.Uvalih se:P
http://www.google.com/search?hl=en&q=SSEF&btnG=Search
Izgleda da pola organizacija iz Skandinavije ima ovu skracenicu:) Ali, cim je skandinavija, znaci da valja:)
a sto ce tebi na pamet da padne majko sveta:)bolje da narucim po jednu da se ugrijemo, opet je zahladilo:)
*mc_esseny odmahuje svojom maramicom i skida prashinu sa ramena..
8) 1 tekilu.
Pizdama pizdastima ne sluzhimo pice...
Izvini,onda...
Nishta izvini,nego put pod noge..