O ovoj struci znam....nista. Ali mi se cini da je moglo i moralo neko "bolje" rjesenje.
https://twitter.com/predsjednik_SN/s...20311306113024
Printable View
O ovoj struci znam....nista. Ali mi se cini da je moglo i moralo neko "bolje" rjesenje.
https://twitter.com/predsjednik_SN/s...20311306113024
Ja cu vam reci... Katastrofa
Fasada se u ovom sluaju (iako porozna) nikako ne dira, vec se izolacija radi iznutra a za fasadu postoji drugo resenje a da ostane prepoznatljiva i zasticena..
Bravarija je tek posebna prica..
Ovo sve ako je istorijski bitno, i ako se radi o hrvatskom DOJMU u Savniku - sta se moze. Kopita.
Hvala Lepo
Evo i strucnjak za zastitu spomenika i kulture na forumu
Oni su ladno oburdali ovaj kamen i još su imali obraza da stave uporedne slike prije i poslije. No ovo nema veze sa obrazom koliko li sa tim da oni osjećaja nemaju šta i kako se to radi, klasičan primjer "po dubini"... :)
edit: Sad vidim da se u ovoj zgradi živi, da nije neko kulturno naslijeđe. U tom slučaju jbg, moguće da se nije para imalo za sačuvati spoljni izgled, svakako da je prioritetnije stanarima obezbijediti što prije rekonstrukciju.
Ekonomija, Pravo i Istorija su mi blizi, al Kultura prva.
Ali srecom ni dana u drzavnoj sluzbi.. Ne moze se od organizovanih klanova i pay-triota ni prici. Sve "strucni" tajni srednjoskolci sa tapeta - diplomama partija i NVO.;)
Samo vi organizovano i jako*..
Citamo se..:*
Hvala Lepo
Išlo se na jeftinije rješenje (pretpostavljam da je problem prokišnjavanja i izolacije) jer se mora djelovati na spoljnu stranu (fasada i krov). Da, postoje rješenja da se očuva kamena (originalna) fasada i krov (čeramida), ali su puno skuplja.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
ne znam kako iđe ikad smiju biti tas na vagi, da ti odma rečem. ja navijam da cenzus ne pređu više
eo ima šansu na televiziju i medij koja brani URU. fora bi bila da sve kaže :D i to redom. al šanse da to uradi su 0%
dobar dio njih je tamo neiživljen. vidiš ti njima po ponašanju uživo. još gore je što su mislili da će moći da jašu sad ko zna koliko i da ih niko neće dirat. jbg, ako je iđe dokazano da je vazda malo para to je u CG
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Neznalice se pravdaju jos vecim neznanjem.. Znanje je skupo a materijal i rad su jeftiniji od ove budalastine koja je sklepana ...No dobro je, da se vidi sta se cijeni.;)
OjDo:*
Hvala Lepo
Ko je ovaj sad?
https://volimpodgoricu.me/novosti/uz...ihoda-i-carina
Ocigledno je ljudima svejedno kad neko iz DPS slaze, jos kad je na odgovornoj funkciji. I to bas masno slaze. Jer smo se valjda navikli na to, pa ne smeta nikome.
Reagovanje na izjavu Guvrenera CBCG i ponovnog pretendenta na isto mjesto.
Slazes da nemas Nikakve veze sa AbuDabi fondom iako nema papira koji nisi potpisao. Ali ne smeta....
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...mantuju-zugica
Smeta ljudima, zato se glasalo za opoziciju, da ne kažem Uru, u avgustu 2020.
Sad i oni lažu i kradu i mute uz argument "a nije vam smetalo kad je dps to radio no sad nama zamjerate, jer ste dps-ovci" i pišaju na svaku nadu da će bolje i normalnije bit.
Iz ovoga svega će se izroditi još veće s*anje, neki autoritarni crnogorski Vučićoid, jer ovo nije demokratija nego borba mafija za prevlast.
Ne bih da zvucim kao kontras, ne kazem da Odbor IRF-a nije u pravu, ali recimo taj odbor nidje veze sa strukom. Da je bilo nesto kompleksnije znas li kad bi se mogli oglasiti? Nikad.
I s ovim se nadovezujem na Ticin komentar. Pa nije normalno da uglavljuju na veoma odgovorne pozicije, gdje je potrebna struka, ljude koji bas i nisu dorasli zadatku.
tadašnja vlast u Srbiji je lutala kao ova naša. sa sve istorijskim pomirenjem DSa i SPSa. to je iskoristio Vučić a rezultate toga vidimo. Abazović je naš Vučić. ponašanje, priča, želja da se sve kontroliše. on oće da bude i predsjednik i premijer, predsjednik Parlamenta, VDT, SDT. Abazović najavljuje tešku zimu, vrijeđa narod koji nije glasao za njega (a i onaj koji ga je glasao). oće da gasi medije koji su protiv njega. krši Ustav itd. komplet URA je postala kao SNS. naiđoh prije dan dva na priču Luke Rakčevića. copy/paste Vesić
Zanimljivo da niko od velikih kritičara sadašnjeg stanja, a ujedno i velikih vjernika DPS-a i vrhovnog božanstva Milentija, nije napisao niiedno jedino slovo o ponudi Lazovića u iznosu od tričavih preko mEleon eura kojom želi da oslobodi svog sina. Ono makar "okle ti lova frajeru" ili se podrazumijeva da su DPS milioneri prihvatljiva pojava sa neupitnim materijalnim statusom. Ne vidim vas kolege forumaši?
Ja vječito "zapomažem" oko zakona o porijeklu imovine, zbog toga sam između ostalo i glasao za URU, braO mi ga. Problem kod tog zakona je što bi bili pogođeni lupeži svih boja i nacija, priznatih i nepriznatih, i zato ga nikad neće ni bit.
Director,
Prica je pase. Naravno da svako ko je bio involviran u kriminal treba da odgovara.
Mi ulazimo u veci problem, pa zato pricamo o aktuelnim temama. A aktuelna tema je da ako zacutimo protiv kriminala ce da se bore kriminalci i vrlo brzo nam sleduje guranje bagerima sa ulica i da nas biju momci s kapuljacama po ulicama. Da specijalne jedinice ulijecu u redakcije...
Jer kome nije jasno da ce ovi i da kradu i da budu ideoloski nazadni, taj bas ima intelektualnih problema.
Znaci aktuelna desavanja su trenutno nesto na sto nasim pametnim glasanjem mozemo da uticemo.
Evo da bas budemo direktni.
Sto tebe sprecava da glasas za Demokrate??? Sto??? Oni ce 100% da se bore protiv raznih Lazovica, a bome i da zahvate nove Lazovice...
Ali neeeee, svoj glas ces da das i gorim od DPS-a.
Ako baš poredimo, Dritan najviše podsjeća na Čedu Jovanovića.
I Čeda je u tim godinama, prvo postao potrpredsjednik vlade zadužen za bezbjednosne i vanredne poslove i poput kudravog gaučosa pošao krivudavim putevima kokainskih noći.
I takodje je uvijek s tom wannabe gradjanskom pričom uvijek bio na nekih 5-6 %.
Nije ujedno, mačak, nikako nije ujedno, makar ti bi morao prozrijeti tu jeftinu demagogiju :) O tome pričah par poruka iznad. Ja npr. sam (rezignirani) kritičar lažova i lupeža svih partija i nacija, a trenutno sam ljut na aktuelnu vlast jer su se usrali u nadu da će bit bolje i normalnije.
ni to neće biti, vjeruj mi. Dačić je namazan svim bojama. pomirenje nikad viđeno do tada sa Tadićem pa sad sve bitnije funkcije u Srbiji :) sjutra da se promijeni vlast u Srbiji, opet bi se mirio sa nekim. za bolju Srbiju
Abaz baš probija na to da oće da se pita za sve u državi. veli znam sve a onda ipak nekako u čudu kako to da njegov čoek sa mjesta direktora UPCa radi ovo. Čeda to nije radio na ovaj način. a i pametniji je od Abaza. eo i 20tak godina kasnije je tu neđe
Meni je najjace bilo kad je gostovao kod Drazena Zivkovica (koji evo brani Djeljosaja hahahahha Imam drugove Albance koji sada Djeljosaja smatraju losim covjekom, a Drazen Zivkovic ga brani), kada je ono granao rukama i prica "ja sam korak ispred svih. Sve sam ovo anticipirao. Sve se desava sto sam predvidio da ce da se desava. Vidjecete vi. Svi ce oni doci na red" (parafrazirao) - uvece hapse Rada Milosevica.
Odlican izvjestaj EU, cak je i jovana marovic sokirana
Dražen Živković će za keš biti sve, i braniti svakoga. prva je televizija SNSa, nije ni čudo što premijer najviše zalazi tamo
pazi što kaže ministarka
ima li ovo đe? [emoji23][emoji1782] sad će EU bit krivaQuote:
Marović je kazala kako je imala prilike da vidi preliminarne rezultate koji se tiču Izvještaja EK o napretku Crne Gore, te da je u pitanju "negativniji ton nego što bi trebalo".
Pa nesto je cudno kako EU nije zadovoljna pogotovo ovom borbom protiv kriminala i korupcije?
sto je petar komnenic snimio emisiju, nece biti live. Mora se ucutat rade