Neko me je ovdje redirektovao, hvala mu.
Cijev metalna od hladjenja Pola 1998 sdi, fabricki broj 6N0121065H
Ima li sanse da me neko moye negdje uputiti ili kojim srecnim slucajem je imati? Hvala unaprijed.
Printable View
Neko me je ovdje redirektovao, hvala mu.
Cijev metalna od hladjenja Pola 1998 sdi, fabricki broj 6N0121065H
Ima li sanse da me neko moye negdje uputiti ili kojim srecnim slucajem je imati? Hvala unaprijed.
069698907 aco lukacevic u dalmatinsku nekad su samo golfove trojke rastavljali, neke rijetke stvari sam uspio kod njega da nadjem za audi 80 moj, dosta djelova se šerovalo tad u vag
+38267252143 ovo je kabrio u tolose posalji im taj oem broj isto tako neka crijeva specificna sam uspio zamo, odgovaraju i na viber
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Sviđa mi se ova Jetta 2012, ima li ko da prenese iskustva?
Sent from my OnePlus 8 Pro using Tapatalk
Jetta kao "sija ili vrat" ....to ti je golf sa bosanskom nadprknjacom :D
Cao. Skoro sam postao vlasnik vw golf 7. Gume bih volio da mu stavim nove jer ljetnje koje ima sad mi ne valjaju. Sa primorja sam pa su mi rekli m + s su pozeljne, posto ne planiram cesto ici prema sjeveru. Koje biste preporucili? Moze i skuplja varijanta neka samo da budu nove. 205/55 r16.
Hvala
Sent from my iPhone using Tapatalk
M+s su mud+snow tako da nisu pozeljne u situaciji koju si naveo
Premium contact 6 conti u greenel u pg
Ne..zimska za zimu ljetnja za ljeto
Kupis premium gumu ljetnju i miran si..u bd nema zime
Ako ces allseason onda michelin crossclimate mada patrola ti moze zimske trazit ako je snijeg/led na dzadu
Jedan savjet mi treba. Imam golf 7 i nedavno sam mijenjao po drugi put ulje od kad sam kupio 7-cu.
Oba puta mi majstori sipaju ulje do vrha maksimuma. I ja sjutra kad provjerim, meni ulje ide malo iznad maksimumu.
Ne znam više šta da radim, da ja izvlačim ulje ili gdje mogu naći tačne podatke koliko ulje treba za golfa i da bude na sredini oznake.
A koji motor je u pitanju care? Je li HEMI V8?
5.2 litra ide, 507.00, 0W30.
Savjet, pomoc mi treba. Passat B6 2008 1.9 tdi, potpuno je poludio. Prvo su mu stradali parking senzori a nakon par dana pocinju problemi sa paljenjem.Upali se pa se odmah ugasi, pa eventualno upali poslije 5-6 pokusaja.Ovo je potpuno random. Na tabli su skoro sve lampice popaljene par min poslije paljenja. Kad ga zakljucam auto pisti cudno kao alarm i zmigavci blinkaju,ne mogu da ga zakljucam. (kao na ovom videu: https://www.youtube.com/watch?v=irA0BPsFq0s )
Kome da povezemo auto i sta je za ocekivati ?
Da je Reno to bi ti bio znak da je kompjuter umro, od vode na primjer, s obzirom da je Njemac u pitanju to je neka sitnica.
Meni na scenica poceo da se pali airbag, prestao da radi ventilator kabine, ja nazvao majstora, dok sam dosao na red vrijeme zasusilo i sve se vratilo u normalu hahahahhahaha
Majstor vec sve htio da raskupusa, ja samo ocistio odvode ispod soferke. Reno je zakon, na vw tako ne moze hahhahahaha
Послато са SM-F936B помоћу Тапатока