Too soon? Lel.
Printable View
Too soon? Lel.
nemam ja problem sa djovakom, nego sa ljudima kojo toliko prskaju na njega da je to smijesno.
Idemo bre Stanislave trpaj malenog Djovaka
Kakvih prskotina odje ima, lele...
Udavi se Nole u Vareniku.
Kakav smarando... Gasi forum.
Izbrisah greskom galeriju od 500 slika ns S5 ...nisam imao nalog na Dropbox niti ubacio memorijsku u tel...Umjesto da udjem u galeriju pa da kliknem sliku da obrisem, ja kliknuh na naslovnu sliku galerije i tako mi obrisa sve bukvalno za 2 sek... :(
Jutros oko 9 sati odem ja u T com poslovnicu preko Morace, i dok ja cekam red jedan nervozni ciko pokusava preko onog automata da plati racun i nikako mu ne polazi sa rukom.
I pita curu sto radi i cura mu kaze da trenutno automat ne radi i on i dalje pokusava jedno 5 minuta na silu.
I na kraj kad je odustao od toga i kad je krenuo da izadje iz poslovnice ladno guzva papiric neki i pogodio ovu curu sto radi u glavu.
Ladno cura bez teksta ostala.
Prosto nevjerovatno kakav debil majko mila pa jel ima taj covjek majku , zenu ili cerku pa se tako ponasa prema pripadnicama ljepseg pola.
Pihhhh kako me to iznerivralo.
Zasto ne pise na automat da ne radi nego pustaju ljude da se nerviraju bez potrebe? Inace vecina tih radnika u T-com zasluzuje da ih neko lopatom pogodi u glavu a ne papiricem.
Jes, treba ih zive zapalit, i tako dok gore ih nacerat da ti izvade racun za net. Jes da organski ne podnosim TKom, al oni na saltere su najmanje krivi. Ovi bar u Nk su koliko-toliko uljudni i cak ponesto znaju vezano za svoj posa, vecina su relativno mladi momci.
Дивљаке који дођу картинг да возе па ти врат сломе јер не знају да треба скинути ногу с гаса пред кривину
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Promjenio sam je nakon vise-mjescne torture raskida ugovora kod nesposobnih radnika u toj poslovnici... Ne znaju NISTA a rade tu godinama.
'Lijepo' mu kaze da ne radi nakon sto co'ek izgubi zivce pokusavajuci da plati racun preko istog. Ako ne radi, fino ga oznaci da ne radi.
mene su ona 2 momka uvijek zavrsila posao i sve mi fino objasnili.
Prije toga bijase neka baba i neki stari koji te nijesu kontali sta im pricas...
Ne pricam ja za babu, kad smo vec kod babe (dbr, nije bas baba, bijase neka starija MILF-ara, ako se dobro sjecam) imam i ja neko lose iskustvo. Bijah ja da potpisem ugovor za ADSL na moje ime, veli ona meni 'a sto ti roditelji ne potpisu ugovor, nego ti na tvoje ime', u smislu kao ono da necu placat racune, da cu ih ispalit. Ja joj ga na finjaka zavukoh, rekoh a sto to vas zanima, jeste vi placeni odje da komentarisete, ili da pruzite uslugu musterijama, ona zamuknu. Bio je tada i neki tip sa ćelom po sred glave, bas je smara nenormalno. Al ima otada 4 god., primili su ove neke nove, po meni su ok momci.
izvodi hipotekarne. ima li što grđe!