jbte jedno 5 linkova ovog gola je postavljeno na prethodne dvije stranice...
Printable View
jbte jedno 5 linkova ovog gola je postavljeno na prethodne dvije stranice...
gol za televizijske spice sto bi rekli oni sa rtcg 2
sto bi radio tek da smrsa jos koje kilo :DQuote:
Prošao sam pripreme, maksimalno sam spreman, a ako vam kažem da sam imao 80 kilograma dok sam nosio dres Budućnosti i Zvezde, a da sam sada stao na 76, biće vam jasno zašto "letim" po terenu.
i ovako bi bio maradona za cg ligu..
da ga je gadja' sa te pozicije nikad ga ne bi strefio:devil:
ima li informacija sa žrijeba o terminima odigravanja?
http://www.cafemontenegro.com/index....17&news=112417
zaboravili su da stave kad smo sa Englezima kuci
sa englezima kuci 7.oktobra 2011..no su kiksali na CDM,mada pise u tekstu..
Djasvi mi se raspored.
3. septembar 2010. Crna Gora - Vels
7.septembar 2010. Bugarska - Crna Gora
8. oktobar 2010. Crna Gora - Švajcarska
12. oktobar 2010. Engleska - Crna Gora
4. jun 2011. Crna Gora - Bugarska
2. septembar 2011. Vels - Crna Gora
7. oktobar 2011. Crna Gora - Engleska
11. oktobar 2011. Švajcarska - Crna Gora
Dobar.
Grande Montengro ;)
Bolje nije moglo... Nadam se da cemo uzeti bugarima bar bod u gostima, pa da se osokoljeni krpimo sa shvajcarcima... :) Odlichno je shto poslije negleza imamo dugu pauzu, tako da i eventualni debakl nece puno uticati na susret sa bugarima kuci... Da su me pitali da sastavim povoljniji raspored teshko da bih uspio... :)
Ja slucajno u isto vrijeme citah danasnje Vijesti...pa mi dobismo sve (sem slobodnog termina, zbog mlade reprezentacije) sto je Kranjcar zelio!? :)
Zbilja, BOLJE NIJE MOGLO !!!!
Ajmooooooooooooo ljudi !!!!!!!!!!!!!!!!!
CIIIIICOOOOOOOOOOO POSPREMI BANDU BUGARSKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobro je,dobro nema sto,a mladi neka se nekako izbore za prolaz i bez ove dvojice,ionako su vecinu utakmica igrali bez njih,s tim sto bih im ja ostavio Fatica ako vec nece bit starter u seniore...
pa i nije bas najbolji...7. septembra mladi igraju posljednju utakmicu u kvalifikacijama, isto kada i seniori sa Bugarima...takodje u 5 dana su nam Svajcarci i Englezi (i to 2 puta)...ali dobra stvar je sto pocinjemo doma sa Velsanima, jer bi pobjeda na startu mnogo znacila
Kad se vraca Drincic?
7. oktobar 2011. Crna Gora - Engleska
11. oktobar 2011. Švajcarska - Crna Gora
Ove dvije zadnje će nam vjerovatno pokopati svaku nadu koju budemo imali. Nadam se bar da ćemo skupit dobru zalihu prije toga, pa što bude.
Idealan raspored :) !!!Prvo će bit nekoliko prijateljskih da selektor uspostavi taj napadački stil (makar za poluvrijeme) pa onda na premijeri kući da se napane Vels i uzmu 3 boda!!!Zatim se ide u Bugrasku dje će se eventualne greške odbrane protiv Velsa svest na minimum pa možda zakučimo bod (a što da ne i 3 :) )!!!Sa takvim startom mi smo već kandidati za eventualni baraž jer će to podić samopouzdanje za Švajcarce (mada bih više volio da prvu igramo u goste) i onda sa Englezima bez opterećenja već čisto kao poklon za trud odigrat na Wembley utakmicu života (za sve njih a i nas koji gledamo) :)!!!Samo da nas povrede mimoidju i da Vučinić & Jovetić ne budu u frku oko eventualnih transfera pa dodju sa mislima daleko od reprezentacije al neće valjda :) !!!
Eo slusah sad Cica, ono sto se i moglo pretpostavit, ako mislimo da jurimo to drugo mjesto, iz prve 3 utakmice se moraju uzet 7 bodova... Pobjede kod kuce i remi u Sofiji.
ceka se taj septembar i oktobar :D
AJMO CRNA GORO !!!
zamislite kidanje doma sa englezima ako nam bude trebalo za baraz ili prvo mjesto :D