Moguce... HeheQuote:
Pa to i kažem. Za sladoled je normalno da zabrane i za neku drugu vrstu hrane, ali zbog bočice vode da ti neko zabrani ulaz u kino???
Printable View
Moguce... HeheQuote:
Pa to i kažem. Za sladoled je normalno da zabrane i za neku drugu vrstu hrane, ali zbog bočice vode da ti neko zabrani ulaz u kino???
welt, ketering ne postoji dzabe u okviru bioskopa
ako malo bolje razmislis, posle nekog vremena bi bilo vrlo tesko razluciti sta je ok unositi, a sta nije, koja vrsta hrane se smatra prikladnom, a koja ne, tako da...neka pravila 'piju vodu'
Od prvog dana je zabranjeno unošenje hrane i pića koje nije kupljeno u bioskopu i na nekoliko mjesta, počevši od mjesta gdje se kupuju karte, pa do ulaza u sale, vidno je istaknuto obavještenje o tome.
Sumnjam da bi te pustili da udješ u neki restoran, sa torbom punom hrane koju si pripremio kući... ili uveče kad izađeš u kafić da uneseš pivo od dva litra, jer te od nik golda vata žgaravica ujutro... :D
Slažem se da nema ništa džabe. Samo napominjem da mi je Rosa najgora moguća voda na svijetu. Da je neka naša voda u prodaju kod njih sve je ok ali ta nikako.
Nemam običaj da unosim svašta ni u kino ni u pozorište ali ne znam u čemu je fora da oni sada žele da se prave fini u kulturni a nemaju mnoge stvari koje čine jedan bioskop modernim.
Prvo, ne može kino da bude pored butika i onako na prolazu. Treba poći po Evropi pa vidjeti.
Drugo, nema u holu obilježeno đe su sale. Na primjer ( na lijevoj strani od 1 do 3 itd.)
Treće, nema nikoga da opominje djecu koja viču i smiju se dok ja mirno gledam film nego ja moram da se svađam sa njima.
Četvrto, nema 3D prikazivanja filma, a o 6D mogućnosti možemo samo da sanjamo.
Peto, to je samo dobar pokušaj da se napravi kino a kada će to postati vidjećemo.
Ali ljudi niste shvatili. Ja sam kupio flašicu vode i to je sva priča. Ništa drugo, nikakvu hranu. I nisu mi dali da uđem zbog vode. Ja samo o tome pričam.
Za nase uslove je odlicno... Nemamo mi jos uvijek kulturu za nishta bolje... :)
Incognito,
slažem se sa tobom. Ništa bolje od ovoga nismo ni zaslužili.
Imamo "kino" a ne kino i kad si svjestan toga onda ti je bar lakše.
Didi,
izgleda da Crna Gora nema svoju vodu nego moramo da kupujemo Rosu.
Meni je ona grozna.
Izbor je bio da ne uđem u kino, ne zato što ću baciti bočicu vode nego zbog načina na koji su se ponijeli prema meni.
Grozni su.
Sve se može lijepo i kulturno objasniti a oni su daleko od toga.
A da ja vas pitam nesto... Sto je sa WC-ima? Na jednoj strani samo muski, na drugoj samo zenski? Cutimo, a? :P
sta je sa 50.000 hiljada neprijavljenih kineza? Cutimo? cutimo?
Sto je to odjednom ne valja nista,kako se uzdiste jbt..
ne gledam ti ja to ;) no ako sam lEvo u sale tamo idem u wc :)
sto se tice buke, cesto ulaze redari pa mozete da ga zovnete i da mu objasnite ko se majmunise, inace je vikendom nemoguce gledat filmove, jeidno u neke kasne projekcije, jer ne rpica jedno ili dvoje no po sale
Ovo je najbolji predlog da se lijepe etikete od Rose a u stvari piješ normalnu vodu. To kralju!
Način na koji se nešto sprovodi je uvijek bitan.
Ja samo pričam o onome što sam zapazio. Buka se lako rješava da ima osoblja (a nema ga pošto sigurno igraju igrice umjesto da vode računa da li je sve ok tokom filma). Kada bi se više potrudili bilo bi bolje.
100 puta sam tamo gledao film a već prvi put sam primjetio da nemaju uopše natpise đe su im sale.
A forama da ima samo muški wc na jednu stranu( ne znam tačno koju) tek može da priča.
Ovo nije bioskop nego samo pokušaj bioskopa.
Welt, pobijedio si!
Zasto ne moze "kino" da bude pored butika i na prolazu ? Bio sam u mnogo bioskopa po evropi, i svuda te vracaju (kulturno) ako krenes da udjes sa necim sto nije kupljeno kod njih, ali bas svuda. Sto se tice buke i redara, to je cisto (ne)kultura naseg naroda(stoke), mada to svako vise zna... O 3D i 6D ne znam zasto bi i pricali, za to su potrebne pare, a ne dobra volja, i mislim da treba da smo zadovoljni i sa ovim sto imamo, makar je bolji od "kulture" :)
p.s. potvrdjujem da je rosa smeće, slazem se sa didijem da je suza najbolja voda! :)
pricao sam im ja da ne uzimaju u sony na akciju PSP :rolleyes:
nema filma da sam gledao a da nije neko od radnika usao najmanje 2 puta, i isto tako kad mi je nesto smetalo zvao sam ih da im skrenem paznju od koga se ne moze gledat film, pa su se ti umirili ili su ispraceni preko vrata
nemoj da ti pricam o bioskopu u londonu, dje su dva hot dog-a 6 radnika pokusalo da napravi 15 min, i dje sam rekao eeee dje mi je ster sad D:
I.R. Baboon,
meni je samo želja da vam prenesem što mi se desilo i da kažem par stvari
o onome što doživljavamo svaki dan.
Oni sigurno neće popraviti ništa od ovog što smo naveli da nije dobro u bioskopu. Ipak čovjek svašta doživljava i puno toga ne može da popravi ako to ispriča nekome.
Ne znam da li imaju neku knjugu primjedbi ta gospoda u "bioskopu" pa da vide i čuju šta ljudi misle o njima. Valjda im je cilj da su ima pune sale a ne prazne?
Otvorio sam ovu temu na forumu u diljelu film i vidim da je moderator obrisao sve živo.
Nije mi bila želja da nikoga vrijeđam i mislim da nema ništa loše u tome da neko iznese svoje mišljenje.
Možda sam prekršio neko pravilo foruma?
Žao mi je što je tema obrisana. Mislim da ljudi treba da iznesu svoje mišljenje o "bioskopu" Ster cinema.
Oli Ren je sad pricao o tome kad je dolazio, zale se mnogi na Ster bioskop i u Strazburu :rolleyes:
ja znam da je tebe zaboljelo sto nisi mogao unijeti svoju omiljenu vodu, al to ne moras da prikazujes tako, da su te zamalo lincovali zbog toga, kao sto rekoh imao si izbor, a ti si izabrao da ne gledas film, nisu ti krivi iz bioskopa nista, isto kao da hoces da izadjes u grad i neki lokal a u trenerku si a pravilo lokala da ne moze niko uc u trenerku i sad treba da pljujes po njima?
ni da si mora bacit 5 sto si kupio a ne 30 centi
ako ne valja rosa popijte kad krenete od kuce ovu s mareze. od gledanja u platno necete dehidrirat.
Problem je što oni imaju samo jednu vrstu vode i to onu najgoru.
Nije meni problem što nisam ušao u kino nego što oni to ne znaju da objasne na kulturan način,a ja sam na nekulturu alergičan.
Nikome ne bi bilo prijatno da ga vrate tako, jos ako su to uradili na ruzan nacin, otuda je tvoje nezadovoljstvo i netrpeljivost prema ster-u, a ne zbog njihovih pravila ;)
ovo za nasu kulturu se slazem , stvarno dostina dodje da se isprica u pioskop a ne da gleda film...
jedne prilike mi se desilo da je neki klinac bio sa ne znam kim - bratom drugom uglavnom bio je stariji dosta , i sad ovaj mali urnebes pravi i bash ono iritira , ja ih opomenem i skrenem ovom starijem krelcu paznju on ok i umiri se , posle dva min ista stvar , ja opet , e treci put kad sa im ustao e onda su se bash umirili a cijela sala me gledala ... kad ne prodje 5 min dodjoshe momci i samo ih ispratise do vrata lagano ...
kd ljudi ukapiraju da ako im je film dosadan mogu da izadju napolje bice dobro.
http://www.youtube.com/watch?v=JXl3THn8gPs
nesto ovako ??? :D
vodeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee