kao da je to problem...samo mi reci kad
Mario
<3
kao da je to problem...samo mi reci kad
Mario
<3
dolazi sunshine zna li ko tacno kad ?
Podgorica-Montenegro caffe pub-5. decembar- 9:30-ulaz 7e
cuo sam i da brejkersi treba da dodju vidjecemo.... :D
U sklopu saradnje hrvatske ambasade i KIC Podgorica, u periodu 15 januar - 15 februar, u Podgorici ce gostovati Jinx, Lollobrigida, Natali Dizdar, Let 3, Massimo Savic, Veliki Bijeli Slon i nova hit grupa zagrebackog talasa - Zvonimir, koju opisuju kao urbanu mjesavinu KUD Idijota, Leonarda Cohena i Tupac Shakura.
A najavljuje se i kabare Zeljka Malnara...
jinx sweeet ;)
E dzinksi jbt, od kad njih nisam slusao. Mislim dobri su oni, ali kada GOSPODJA izadje u retro haljini sa casom konjaka na binu, postaju fantasticni.
Dobro sam ja uspio da pokidam ligamente pred taj Sansajn.
Najjaci cu da budem u sutku sa stakama!
Pa se ti ku*ci sa motorom. :lol:
dub-c-e kako uspije to ?
hahaha nije motor kriv. Ipak je kosarka u pitanju. :/
Hustle every day,with droge
lagane,150 iz benca grunem,kada zarepuje,
Sunshine Bane!
Prtee 4 life !
Ludice jedna rasejana :)
I ja jedva cekam, evo vec me leptirici drze po stomaku. A evo sad slusam da je moguce da u sklopu prezentacije savremene hrvatske muzicke scene u Podgoricu dodje i Zvonko Bogdan! Mislim jeste da je to malo zanrovski raznorodno, ali ja bas volim skandinavsku kuhinju i njihove lude mixove!
Načuh na televiziji da dolaze letu štuke, al onda sestra prebaci kanal... zna li neko gdje, kada, koliko? :)
U cetvrtak,uz pobjedu dolazi njihova najnovija plocha besplatno i sa novinama se ide uvece na promociju albuma u Underhill. :)
hvala puno shagy :)
vazda...gledajmo se :)
Da ne otvaram novu temu, dje ima sad internet cafe?
ima cafe copy gemeli internet pc kopiranje i kafa, sutomorska ulica
nocas shopping nigt u deltu, ajmoooo ljudi ajmoooo, ne propustite snizenjaaaaaa clap clap clap clap
Evo sad cuh da je sve otkazano. Ali izgleda da ovi iz hrvatskog kulturnog centra u podgorici su blizu da organizuju neki drugi program kao zamjenu: vece mladih alternativnih pjesnika Istre i Alba Julije, kao i kamerni koncert grupe Gori uši Winnetou. Pored toga, bice predstavljena turisticka ponuda varazdinskog kantona, kao i selekcija najboljih citrusa i agruma Zapadne Slavonije. Ne zvuci lose, iako nije to to