Dje slusas to molim te? :D Uh zelja mi je da ih gledam i slusam,u najmanju ruku bi barem Dzimi Klifa preskocio zbog njih,a i Vendi mi je mackica,uhhh <3 :* ..:D
Printable View
lokalna radio stanica :D <3 VENDIJA :lolblue:
kako me juce iznevirala neka budala od policajca na raskrnicu kod pumpe na stari.rade semafori a on stao na sred raskrsnice i pistalja koliko god moze(cudi me sto nije bez daha ostao) i vrtelja palicom i svi zbunjeni ,ne znamo kako ili kad da krenemo.poceo da histerise na neke (sto ga kao ja nisu razumijeli),upali mi se zeleno i krenuh 2 metra kad poce covek da mi se derinja ka' mahnit'!iza mene 20 auta ,i nikako da nas pusti.popizdela sam i nazvala ga "majmuncinom" i on mi odgovori bijesno : uhhh kako bi te sad...
ja neznam kako ili gde su ovi saobracajci naucili kako treba da stopiraju auta a da druge puste da prodju.nego vrtelja palicom u krugove i zvizdi ka lud!
mozda si ti debil loma a? mene nerviraju ovakvi ljudi koji ne znaju osnovna pravila saobracaja i postovanja ka saobracajcu u raskrsnici, zato nam je i haos kakav je po gradu
Nedostatak postovanja prema radnicima, i onim drugima.
Mudrovanje od 8h ujutro...
Od devet je već druga stvar.
Xi, xi :) moguće...
Je li ko pominjao likove shto trche u suprotni smjer na trim stazu?E oni,oni..
pms :mad:
nezaobilazne reklame teleshopa ..aaaa grrrrrrrrrrrrr
"This video is not available in your country"
Internet konekcija... Koji joj je matrak?! :mad:
Kiša. Oće, neće, pane, stane. Daj odluči se više!
Bogomi Phenix, da ta "budala" nije izašla na raskrsnicu oni što su išli iz grada ka Staarome bi stigli doma taman kad bi mrak pao!
Kad "vrtelja" palicom ka lud i zviždi, znači da treba da prolaziš što brže kroz raskrsnicu a ne da se misliš dje ćeš i kako ćeš, a posebno NE SMIJEŠ da gledaš na semafore jer je saobraćajac na raskrsnici znak da semafori više ne regulišu saobraćaj nego službeno lice...nije auto-škola pojata:mrgreen:
EDIT-rekoh li da mene nerviraju vozači koji ne znaju pravila saobraćaja jer juče na istoj pomenutoj raskrsnici jedan stručnjak krenu na zeleno iz pravca VOLIJA ka gradu zamalo me udari...ne zanimaše ih što je saobraćajac ispred njih, nijesu valjda znali znali što oće saobraćajac na raskrsnici, njima je zeleno....šta ima on tu da radi:lol:
slusaj svi su se tu zbunili(ne samo ja) a covek se drao histericno na svakoga(mislim da to ne prilici sluzbenom licu).drugo koliko ja znam saobracajac se okrene prema jedne strane(kolona automobila)dize jednu ruku uvis u znaku "stop",okrene se put druge strane i drugom rukom im pokazuje da mogu proci.a i moj brat kad je dosao iz inostranstva jednom naletio na takvog saobracajca(koji vrti palicom i usput se i okrece)pa je stao totalno zbunjen jer nije znao koga ta "budala" pusta.koju stranu.dok mu se nije zaleco put auta i poceo da se dere "KRENI VISE " i pokazuje mu prstom jeli lud.brat mi posle rece: e dje nisam uzeo kameru da snimim ovo da pokazem drustvu:D
Edit: je li bio onaj debeli kad si ti prosla?:D
Danas sam tužna, to me nervira :/
a sto nano ?
Opet su jutros zapalili deponiju na Koniku i opet se dim širi niz Masline i Stari Aerodrom, opet moram da zatvaram sve prozore da se ne bih trovala!
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad:
A svakodnevno me nervira kada vidim da se duž nove tranzitne linije samo obilno i obilno betonira, a niđe drveta. Dobrodošli izduvni gasovi i sive zgrade... :mad:
Ljudi koji nisu u stanju sami da pođu ni do prodavnice, a kamoli do npr. frizera. No, aj sa mnom da ne idem sam/a.
Mozda misle da ne idu pjeske?
Proljece, sunce, cvijece, cvjetanje, ljudi koji setaju, ljudi koji se smiju, mala djeca koja trckaraju naokolo, ljudi koji se cimaju oko kina kulture...
Ima li sto da te ne nervira? :)