Igrajte se vi mlađani... Pustite nas stare matufe da dajemo ovako podršku :D
Printable View
Igrajte se vi mlađani... Pustite nas stare matufe da dajemo ovako podršku :D
aooo Raqi hahahahhahahahahha zamalo da mi zabrane takmičenje zbog mojih mladih godina i nevinih đetinjih naivnih pogleda na život:D
Ovako stoje stvari na tabeli
@Vasko ima 22 poena (ništa posebno)
Zvoncica je PRVA iza pobjednika, sa 15 poena
a trece mjesto, neprimjetno da vam pravo rečem, dijele @Ben Dover i @Ssaajjkkoo sa po 12 poena
Čestitamo Vasku na pobjedi još tri minuta je do kraja teško da će ga neko preteć...zabranjen je saobraćaj izmedju gradova za vikend tako da Pluzine i Rozaje nista...Vasko čestitke evo 23:59
Ćestitke pobEdniku!
Zvončica lagano lista oglase i duma, Nikon ili Canon? [emoji38]
Sent from my Huawei P30
hahahahhaha nećete vi više mene pobjedjivati :D
Vasko, daj novu temu, novo kolo nova nafaka, novi aparat za fotkanje pa eto...:D
Čestitke Vasketu, zasluženo :)
Koja je tema, pobjedniče? :)
Čuš ja te nagovaram. Ti pit'o, ja ti fino rekla. Može i Maksim, Perun... Artemida. No su mi Milena i Nikola nekako crnogorski. Ali opet, ne nagovaram ve ja niš'.
Svaka cast pobjedniku!!!
voda je potpuno ok...
Tema je postavljena pa iz6volite, imajte razumijevanja za druga Vaska pošto stvarno nije lako u ovom kišnom odvratno periodu fotkati išta drugo osim vodu do beskonačno!
Cestitke pobjedniku i Zvoncici na usponu... ;-)
Dakle, tema Mareza mutna...
Kako Vaskozica krade fotografije, plus nije nastala otkako je napravljena tema :)
Zašto narode radite to?
Pa draž svega je da učestvujete i malo se angažujete za fotkicu, je li vam toliko stalo da pobijedite?
https://i.ibb.co/QNHwwYB/download3.png
Da nije njegov instagram profil?
jeste. sara iz virpazara.
E čuješ....
E vala da oprostite s*anje... Baš mi je ovo bzv
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
za iduće takmičenje skinuću ja sa fotku sa tumblra ili pinteresta i eto
Tapatalk
Sto je sa narodom Boze sacuvaj, izgleda da se taj duh prenio i odje, sa bolesnih drustvenih mreza dje je svaki like od zivotne vaznosti :rolleyes: pocevsi od banovanog kolege
Fotografija, gume, kucka korita, sandero, stanje na putevima,... Ista interesovanja kao banovani kolega.
Kojem? Ne mogu sve banovane da ispratim...
Predlog:
Slike da se uploaduju na flickr, kad se udje na link vidi se tacno cime je slikano tj model telefona. Ako nema toga onda ide diskvalifikacija.
Koe ovaj djuka, odjednom se pojavio otkad je ovo takmičenje krenulo?
Biće dupli profil nečiji, provjerite.
Eto, otkrismo čiji je dupli profil.