90e ode....
Printable View
Imam snimak presretaca I njegove zrtve od jutros. Zena je vozila reno5, nije mi jasno kako prekoraci toliko sa tim autom.
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
Da li kazna zastarijeva?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Naravno.
Archi, koliko je vozila, i gdje je klip?
Prekršaj je od 2012 i podliježe starom zakonu, a kazna po njemu iznosi od 50-150€.
Interesuje me da li zastarijeva slučaj i kako?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vrlo lako, ako je za djelo predvidjena novcana kazna, nakon dvije godine zastarijeva.
Ne znam koliko je vozila jer sam naisao tek kad su je zaustavili, na sred ulice. Ostala mi je kamerica u auto pa nisam jos prebacio na komp, cim prebacim upload cu i postavit link ovdje. Inace zaustavili su je iz pravca Tuzi ka Pg, posle tv centra djecevic, mislim da tuda love na 40, jos od one pumpe dolje, a to je potpuno neopravdano jer posle toga znaka 40 treba da stoji jos znak 60 jer je istim pravcem sa druge strane znak 60. Znaci po njihovom mozda su je ulovili na 70 i nesto, a po pravilu je morala da ide 90+ za uzimanje vozacke. Da li bi na sud dobila da zna ovu informaciju jer je u onim skicama sigurno tuda predvidjeno 60 u toj deonici e sad sto je neko skinuo znak to je druga stvar.
Kolika je kazna za prekoracenje brzine sad minimal a
Sent from my ME173X using Tapatalk
Imaju imaju ja uzeh tablice i saobracajno prije 4 dana..
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
Ne znam jesi li skoro putovao ka sjeveru ali sigurno znas ono gdje je Dromira tuda je ogranicenje 50, odmah kad prodjes naselje bio je znak 70. Sad zadnji put kad sam isao skinuli su 70 I postavili 50 ogranicenje. Zar mogu to tako da rade a apsolutno nista se na tom putu nije izmijenilo?
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
da se ne svadjate, minimalna je 50 + 20 sudski troskovi.
ako se ne javi neko ko je manje platio.
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Ne znma da li bi sud mogao da presudi u koristi MUP -a ako bi se došlo na suđenje. Ti si svoje platio, to što oni nijesu izdali potvrdu (saobraćajnu) da je sve plaćeno, jer nemaju potvrde (saobraćajne) ne treba mene kao kupca usluga da tangira.
^ Iskuliraj brate, odje ne znaju razliku između kazne i obavještenja a kamoli sta drugo. :)
kakvi smo lakovjernici sve zdravo za otovo uzmemo sto neko lupi , sprdnja
Meni je sad sudjenje za kaznu sto su komunalci ostavili pod brisac, 60 € kod Vektre u portun. Sanse nema da cu to pustiti, jer nema znaka da je zabranjeno parkiranje, ono je prolaz zgrade na ne ulica, plus sto sam bio na 4 zmigavca 10 minuta, pravo je 15 jel tako?
do 5 je zaustavljanje a preko 5 je parkiranje ali ako je znak X onda je oboje zabranjeno..
Nema znaka nikakvoga tu...