Jes da se ne mogu poredit ali ti se poklopi racunica sto se para tice
Printable View
Jes da se ne mogu poredit ali ti se poklopi racunica sto se para tice
Pozz.. svima. Moze li mi neko objasniti proceduru poslije oduzimanja vozacke dozvole?
Oduzeta je zbog prekrsaja prekoracenja brzine. Vozio sam 36km/h preko dozvoljene.
Policajac je uzeo vozacku i rekao da se javim do oko 10 dana u policiju (dobio sam potvrdu o privremenom oduzimanju vozacke doz.)
Jel kazna od 2 mjeseca bez vozacke vazi od kad se budem javio u policiju ili kako?? :confused:
A i jos nesto.. oce li mi policija praviti veci problem ako me ovih dana zaustave a ja imam samo ovu potvrdu, jer pise da vazi samo do 24 sata od oduzimanja vozacke. Moram sjutra za PG :?
U slucaju da te uhvate bez vozačke, kazne su dvostruke i krecu se od 150 do 300, i oduzimaju ti ili tablice ili auto vode stanicu ako se ne vodi na tebe.
ufff... to mi je i falilo.
...Dako se mogu malo šmugnuti sa vozackom od brata. Lik nam nece provaliti :kamikaza:
gledaj samo da si zadnji u kolonu da je ispred tebe barem 3-4 auta, ja sam tako zna 2 puta kad mi je bila odzeta da prodjem bez zaustavljanja, i pazis se vikendom da ne ides po centru kad su kontrole.
Motor i 1500, minimum.
Jeste viđeli onu bijelu golf dvojku... najjača...
mnogo je dobar lambo ;)
picasso?jel taj
Ovaj Megan nije hatch zato sto mu se gepek otvara kao kupeu tj. ne dize se zadnje staklo sa vratima gepeka kao kod npr. juga..
Dvije i kusur, ako mene pitas uradi to, jes greota ali ako vec neces vozit BMWa glupo je da ti stoji..
kako nece kad je vise vozio bez nje nego s njom :D
kvalitetna auta, nema sta :p F1 bolid bi samo posao da zamijeni gumu :D
vec sam napisao gore, DS4, i nije direktorski
http://i39.servimg.com/u/f39/11/39/54/74/210.jpg
http://www.autotribute.com/wp-conten...-Crossover.jpg
Nexus, ovaj kosta oko 35 000.
kad smo vec kod 35.000, na pjaci auta sad u nedelju lik trazi 35.000 za maseratija 3200 starog 11 godina :mrgreen:
hahahahaha kreten
bice taj opet na pjacu, pa ga pitajte... Mozda i neka test voznja da se organizuje, ili drag race sa empet :D
Kakav m5, kakvi bakraci... da mu mi dovedemo jednog visokoturaznog juga
Grad koji raspolaže sa najviše čudnih ljudi na svijet, Podgorica.
Jutros mi zvoni telefon, javljam se liku koji je juče sinoć gledao auto i hoće kompenzaciju za onaj motor, kaže mi ovim riječim "brate ja sam oduševljen autom ipak neka bude po tvom" reko što po mom, veli cijena koju si reka a ja sam lupio 1500e na šta je on rekao da mi može dodat 1000e i motor, što i napisah sinoć ođe.
Meni bi čudno reko da ne hvali što motoru pa se dogovorimo da se nađemo u 1 ipo kod Grebovića da on pogleda taj motor da nije padano sa njega, hvali li mi što jer se ja razumijem u motore da imaju dva točka i to je to i da mu kaže da je moj auto odličan.
Prvo, nije htio da dođe motorom jer je kiša padala (?) a kad ga nagovorih dođoše on i jedan "stručnjak" koji je ima 3 sedmice sa pričom da motor vrijedi brat bratu 3 000e, posle još jednog kruga vožnje veli stručnjak da auto dimi i da je to veliki kvar.
Goran mu objasni da je sve u redu s autom da ne troši ulje na što ovaj veli da mi može dat motor u kompenzaciji za auto :shock:. Znači jutros me zvao maltene da kupi auto, da je sve definitivno a sad neće ništa da doda para, kad sam ga pitao da podignemo auto na dizalicu da vidimo što mu hvali veli da nema para da plati dizalicu :D.
Je li moguće da postoje toliko dokoni ljudi koji smišljaju priče da bi uhvatili krug autom ?!
Dobro je da nije neke obaveze sa tvojimb bmw-om zavrsio, tipa, aj taman kad ga probamo svrati ovdje, svrati u voli, otvori gepek da potrpam ove kese, meni je kuca tamo, brate iskreno ovaj bmw nije nesto, poz hvala ti...
Ima ih svakakvih, ne mozes racunat da ces nesto prodat dok ne dobijes pare u ruke, a kakvog naroda ima, ni tad nisi siguran sto ce sve bit...