ima domaci samo, domaci leb (na drva pecen) prsuta njeguska i sir njeguski, a ti ako oces cukni koje jaje kuvano, oli joRgut domaci :D
Printable View
Vala da ocete vise izis odavde na bijeli dan ... auh! 8)
@didi ,sve mozhe ako ces me ti usluzhit ..
iz tvoje ruke mi je sochnije :):)
ah zvonche,vjechna ti slava i hvala ! ::D:D:D:D
...Tijana, samo da znash da sam se zhalio Amok-u da me zadijevash, pa chesh vidjet...
sve me straG da ne umije izabrati:D
vidim sinoc ste se malo zaebavali.. lako vam je kad mene nema..
(kad machke nema,mishevi kolo vode)
nisam znao da se vodis pod machka...
:bravo::bravo::bravo:vazda, ocemo li zestinu neku, poshto me ova kisha deprimira:p
aaaaaaaaaaa sto se radi...........lelel:)
Ajde ajde dobro hajde, sta bi da zdrokas od mene?
Pa brate ovo nije vise nego logicno! Sve mi cure padaju ispred noga, a narucito Srpkinje :devil: (Da li vidim tamo ljubomoru brate? Aaaa?)
Mora da me obozavaju. Imam toliko povoljne ponude da vise nisam u stanje normalno da biram.
Ove Srpskinje su zbilja strasne, jedna me cak ponudila da poigram CCCC sa njom... :lolblue: Cini mi se da se ponekad ide pu Srbija goes Montenegrin :mrgreen: Mogu da pliva pomedju njih, toliko ih se vise naklonilo na mene, u stvari vise nego Crnogorka...
Moras, imas bolju g***cu no 70% riba sa foruma. Sad sam se probudila, tako da... Moze CocaCola...
MNT ajde nesto po tvom izboru :)
A nista dobro s ovog sjevera ne dolazi.Danas prvo kisa, pa vjetar, a najgori su mi ovi ljudi.Pozdrav za kolektiv preduzeca KIPS koji nocas ronci u Kuli Karadzica.
Kolega