Sačekati ovakav račun i zvati inspekciju ;)
Printable View
Ne bi ga on smio nama uvaliti, domaćima.
Ali ljudi vjerujete li mi da ovaj restoran ne postoji pod ovim imenom !
Ovo je registrovano 2003, preduzetnik mozes biti do prometa od 18 000. Posle toga moras da se registrujes kao firma.
Kao sto rekoh ovo je stari pecat, frima se zove drugacije. Vuka karadzica je ova glavna ulica i u njoj ne postoji restoran koji se ovako zove...
Ajmo svi SPAM :D
http://www.budiodgovoran.me/
Zabljak je jedna rupetina obicna, ja sam zimus isto bio sa drustvom i fino smo vecerali u jednom restoranu da bi mi prisjela vecera kad mi je donijela konobarica racun. Bas sam se bio namjerio da se svadjam sa njima jer nisu imali kasu a ja nisam htio papirice ove pa taman da se milo potpise na njega. Na kraju smo joj rekli da kaze gazdi da nam da 20% popust ili ne placamo nista. Imam negdje sken tog papirica jer sam slao inspekciji pa cu okacit
Nema veze, imaš ime čovjeka. Još jače ako koristi takav pečat. Samo kad inspekcija ne bi mogla da se podmaže, što bi on uradio.
firma može da mu se zove ovako, a restoran drugačije. a on je slobodno mogao da ne piše tokom godine do 18 000. zimi ne vjerujem da ima toliko posla, a ljeti trpa u džep i ćao.
a može biti i na potpuno drugoj adresi nego ovoj što je prijavio u crps.
dobro napisa goozica na prethodnu stranu,sto ga ne prijavi ovaj sto su mu ti turisti prijatelji,no stavlja sliku na fb zarad lajkova...ili makar neka napise naziv restorana i vlasnika...
Budiodgovoran je smjehoteka.Vjv svi znate dje je market zvoncica preko puta restorana Pod Volat prakticno u centru PG.Ti ljudi nikad nista ne kucaju imaju dozvolu da rade 24 h.Ljudi su ih prijavljivali na stotine puta a nikad kaznjeni nijesu.Ubise se od keša jer su u mogućnosti.
kako je riječ "prijatelj" izlizana...
pa naravno da jeste,cim ti lajkovi na fejsbuku znace vise od bilo cega u zivotu(izgleda je tako u danasnje vrijeme)a kamoli od "prijatelja"(real life prijatelja,a ne onih na fejsbuku)
Nesposobni (mladi) ljudi!
šofro baxuz
nervira me kad postavim neku vrh fotku ili neki vic i niko mi ne da rep ili napisem nesto ono bas dubokoumno i niko ne reaguje, pa mi se cini da imam posebni humor koji samo ja razumijem :(
Osjecam se zapostavljeno pih. Gadan osjecaj
daću ti ja, mačkice, čim mi se oslobodi :*
a ti mi dajes iz sazaljenja jos gore mi je :(
boš sačuvaj! ja to jer si lijepa.
Dacu ti ja sto ti niko nece uzet :-)
poslato paukom
kad sam gladna a nemam razloga da budem i kad jedem a nijesam gladna toliko da moram da jedem....ako me razumete...:grief::hammer::hammer::hammer::trashco m:
Masa. Svi koji su dio iste i ne umiju da drugačije razmišljaju.
Svakog dana moram da se borim protiv takvih, malicioznih beskičmenjaka.
Ufffffffff [emoji91] [emoji91] [emoji91]
Predpostavljam da te vatra nerevira? [emoji87]
poslato paukom
ne nego oce da zapali nekoga. ili Danilovgrad mozda
Nervira me dosta toga, najvise to sto kad si prema nekome dobar to ne znaju da cijene. Mislim da ce neki ici u pm.