ne moze se vozit ni sa potvrdom ako nema tablica.eto pustaju ali ako naidje covjek na nekog strucnjaka...
Printable View
ne moze se vozit ni sa potvrdom ako nema tablica.eto pustaju ali ako naidje covjek na nekog strucnjaka...
To ja rekoh, meni su napisali kaznu a nemaju tamo tablice. Samo sto mi nijesu napisali kaznu za tablice (100 inesto pa da ih ne mogu ni podic dok ne platim) no da sam presao ulicu van pjesackog hahahaha a sto je najjace tu je nemoguce jer je ograda na bulevar tako da cu da se zalim :D
Dje da adresiram ili ponesem ovu zalbu?
jeste i jos sam zvao u Mup u PG,rekli su mi da po zakonu ne mogu ali da ne bih trebao imat problema sem ako ne naletim na nekog na putu koji mi ne bi oprostio.A Kum mi je zvao jednog njegovog druga sto je inspektor i saobracajne su danas pocele da se rade,tako da za dan dva ce pocet sa izdavanjem.
Eo jos jednom me kazni, sto mi uradi zena.
Da ne bude spam:
Sto bi sa zakonom da ce smanjivati cijene kazni? I da li je moguce da je to inicijativa vladajuce koalicije?
Prvo se ismijah sta napravise Mimiru, kad onda vidim ovo hahaahahahhaahahahahaha. Dobar pocetak dana :D.
Tema - ja nzm jeste li vi ljudi blesavi ili cisto eto tako volite da vam policija uzima pare iz dzepa, parking serviZ, B(p)auk?? Bojite li se suda i suocavanja sa njima? U vecini slucaja policajci pravi greske, jer samo pisu naloge pa dje prodje-prodje, pa narod masovno dobija sudske sporove (ovi koji se usude da se zale). Saobracaj - Nema toga ko te moze kazniti ako nemas tablice zbog greske koja nije do tebe! parking - Ne moze D.O.O. da ti pise kazne! Pauk- niko ne smije da otudji tvoje vlasnistvo bez tvog znanja, osim u slucaju da si parkirao na punoj liniji! Isto kao da ti ja udjem u kucu, pa ono kao buksovci, skinem bojler i ponesem!
Suprostavite se malo, od kuckanja po forumu slaba je vajda. A i odje nesto napises, a moderator - fljas :D :D
Da podijelim sa vama ako niste znali.
Ljetos 24.06 sam kaznjen od komunalne policije za nepropisno parkiranje (nisam dignut paukom samo su mi ostavili prekrsajni nalog od 60 eur)
Predao sam zalbu na sud, dosao mi poziv da se javim.
Oslobodjen sam jer komunalna do 9.7.2013. nije imala pravo da izrice ove kazne.
Eto, mozda nekome bude od koristi.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Pa si nam sad to rekao kad sam je vec platio :)
Usvojen je zakon sada mogu da naplate.
Tako pazite se.
Neće ni stizati, samo ćeš morati prilikom registracije da platiš... Bar je meni tako bilo...
Ja nemam ništa na svoje ime od prošle godine, tako da neka naplaćuju neđe drugo. Dosta sam im preprošle dao 300€ i dosta im je za narednih 10god. Ove što su mi ove godine napisali će da zastaraju za tri godine (valjda) i prijtno
MUP je dobio tablice ali nemaju saobracajne dozvole , agonija se nastavlja ....:sour:
Prije skoro 2 godine načinio sam prekršaj prekoračenje brzine od 50 km. Oduzeta mi je bila vozačka na 2 mjeseca. Tek je sad stiglo za sud. Koja kazna mi slijedi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
oko 100 eura ce ti kazna biti
uvati mene prije dva dana bijela mecka na 130 a 60 ogranicenje