Pa i jeste Bozic najradosniji hriscanski praznik.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Printable View
Ima li kakve razrade, ili samo, nije nego?
Kako ce da nagrdi sve,pi.
https://www.cdm.me/drustvo/sahara-st...ricki-pijesak/
A, shvatam. Ti si sa CDM portala. Ok.
Aleluja
Aloe Vera
Sa danasnje sluzbe
GMAZ.
PEDOFIL.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...aff38b25f5.jpg
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Kako Risto ne progovara protiv ove devijacije nego mu smeta abortus....
I smeta mu sto moja materica ne proizvodi bozije sluge..
Smeca bradata...
Realno, odakle znate da se nije bunio.
Jedino znamo da se većina nije bunila, očigledno, čim je još aktivan ovaj tip. Ako se tamo odlučuje demokratski, naravno. Ne znam đe su poslali ovoga i ko mu je poglavica.
Svašta, odakle vam to da u Crkvi vlada demokratija.
Ma pušti, antiteisti imaju dva dana u godini kad im se mozak uzbluti u tikvini.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Ma ne smeta meni, sve dok ne utiče na rasuđivanje. Čak šta više naprotiv.
čak šta više? :upset:
... naprotiv. Tako je.
Ja bih mu grkljan okinuo zubima, ali da sad pođem do lokalnog paroha i njemu uradim to, mene bi strpali u Dobrotu. E kakva je to logika pitam ja vas sad. Što ja da trunem u Kotoru đe sunca nema.
Vidis kako vjernici brane svoje izopacene poglavare...dokle god ovakva gamad u mantijama seksualno iskoriscavaju i uznemiravaju neciju tamo djecu...nijesu opasni...Mi koji pljujemo Boga i one koji su na vezi s njim, smo trn u oku...e, nas se treba bojat'...Kacavende ne...Impotentan je...
Eno i za Mila svašta viču ali ja se ne bih odrekao svega ovđe. No ne pada prašina iz sahare da bi mi prali prozore.
Cek, nijesam ukapirao bas. Da ti lokalnom parohu uradis ono sto je Kacavenda radio.
Pa ne bi te poslali u Dobrotu, nego bi napredovao u SPC, mozda ti pustili da vodis neku liturgiju.
U svakom slucaju bi bio nagradjen dobro
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Ne druže moj, no kapirando. No da njemu otkinem grkljan.
Recimo Milaš je slao ljude na Dubrovnik da ubijaju i pljačkaju itd pa evo ne date da ga niko prstom takne. No bi svi da su mu bliži.
Damo mi, vidim ja ti bi paroha dirao pa bi Mila prstom dirao.
Sumnjivo mi sve to, posebno jer branis SPC (ocigledno) a znamo njihove stavove sa Kacavendom i slicnima kao on.
Evo ja ti ne branim da Mila prstom diras
Pojma ti nemam, nijesam bas sa njim a ni njegovom skupinom u kontaktu da bi ti znao.
A i nemam zelju k neki da ga taknem pa makar to bilo i prstom a ni paroha nekog ne daj boze.
Prosto nemam tih zelja prema muskom rodu kao Kacavenda i razni sveštenici i njima slični
Dobro bi bilo da se otvori posebna tema vezana za ovo! Moj lični stav je, čast Bogu i crkvi kao instituciji, ali sveštenicima ili makar većini njih, u CG pogotovo, ne da ne treba ukazati poštovanje nego ih treba protjerati iz zemlje!
Poslato sa VKY-L09 uz pomoć Tapatoka
A ne, samo ne još jedna tema o tome. Stvari su više nego očigledne, napraviš grupu svi mi koji pljujemo Boga, a onda pominješ sveštenike, SPC, Vladike, politiku itd. Niđe veze, sve je do ljudi, vazda bilo i biće.
No eto, praznici su, pa da se izbaci to iz sebe. ;)
Sad strucnjaci na Rtcg pokazuju uporedne cijene goriva sa zemljama iz okruzenja,ali nisu naveli Bosnu gdje je 40 centi jeftinije gorivo.
Baci pogled ovdje, evo nas uz bok sa Švicom :D
http://srb.globalpetrolprices.com/gasoline_prices/
Možda se iza ovog Rakuna krije glavom i bradom a bogomi i kikicom Slavko Kalezić?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Kako mi je danas fino krenuo dan pa bolje da sam osta u krevet da spavam... Vrhunac svega aj reko sad cu da kupim pivo odmorim uru odgledam nesto iskuliram malo i sve ce bit OK... Kupih bocu, dolazim kuci, popih 2-3 gutljaja vidim nesto mi cudan ukus, ja na rok a ono 11/2017 pa koji sam ja maler to nema nidje...
-Ima li stan kupatilo? (Dala sam oglas za izdavanje za garsonjeru u zgradi- novogradnja)...
Ne, gospodjo, no mi to radimo iza zgrade...ili u prvu sipkovinu...
Da ti je znat' kakva mi pitanja postavljaju...
Da si druga, pa da to zapisujes i izdas knjigu kad podjes u penziju, da se napunis para.
Stvarno se trudim da budem ljubazna i profesionalna, ali s nekima ne mozes, dzaba...
Kad umjesto da zatvorim pop-up zatvorim browser sa 10 tabova :hammer: