e jokac viidis kljucni dio price dobio si poptvrdu da je predato u mup, a ljudi bez toga na samu polisu voze
Printable View
e jokac viidis kljucni dio price dobio si poptvrdu da je predato u mup, a ljudi bez toga na samu polisu voze
Kaznjavaju ko vozi bez tablica sa polisom vidjeh danas.
Danas popodne pauk dizaše auta(tj degenerike) koja su bila zaustavljena ispred T-coma na bulevaru. Kada sam prolazio bjese se smrkavalo pa ne uslikah, samo sam reka "da se prekrstim Bogu fala"
Proizvodit paprike, uvozit ajvar; imat 50 000 nezaposlenih, uvozit radnu snagu; voditi firme sa milionskim gubicima, njihovim direktorima dodjeljivat nagrade za menadžere godine; biti član bilo koje od tri grane vlasti, redovno kršiti zakon; voditi katastrofalnu politiku, dobijati na izborima; imati obradive površine za prehranjivanje 3 miliona ljudi, uvozit hrane za 200 miliona eura; imati grdilo obnovljivih izvora energije, uvoziti struju; ekstremno zarađivat, ne plaćat porez...
A što se tiče fabrike aluminijuma - tablice su najmanji paradoks.
NHM, naravno, sve to stoji, ali mislila sam konkretno na ovu temu :)
Sent from my 9790
A znam, zato i stavih zadnju rečenicu. Čisto da ne budem potpuno van teme.
Da, sem ako ovi nijesu na prevaru pisali ljudima kazne, pa se zalit moze.
znaci ovi u sup kazu da mogu da vozim i daju mi potvrdu,a policija me zaustavi i oce da naplati kaznu?cekaj ja sam svoje izmirio sto drzava trazi,jesmo li mi u istu drzavu?
"SUP" odavno ne postoji. Sto rece kolega, svaka vam cast kad ste takve budale da dajete pare za nista jer vam je muka procitati par strana... Beeeeee!
Ne može da se vozi bez tablica, ali ako produžavaš registraciju i čekaš na saobraćajnu onda može.
Sta je sa saobracajnim dozvolama zadnjih mjesec dana ? Neka muka oko registracija. Cekam za auto vec 10 dana, i ne znaju kad ce biti gotovo (saobracajna + naljepnica). Vazno je da sam platio tehnicki + osiguranje + registraciju = saobracajna kasni komotno. I jos dobronamjerno dusmani kazu = nemojte vozit nidje van opstine ?
Pa da Vam nanicu naninu nesposobnu....
Uopste me ne zanima razlog kasnjenja. Ja sam svoje izmirio, na vrijeme. Ocu tu plastiku i da vozim dje me volja. Ovako, 10 dana ja auto drzim parkiran u garazi, da me ne bi zajebavao koji drot zbog saobracajne. Drzavo, drzavo.
po tome opstine nisu dio drzave.mogu vozit u opstinu u koju zivim,a ne u susjednu,hahaha,e ovo je zemlja cuda.o,Tito vrati se nema nama bez tebe,ovi ajvani nam ebase mamicu.....
Pa podji u MUP da ti daju ovu potvrdu da mozes voziti i ceraj,to je vidis ok sto su dali,samo znam prije mjesec dana isto nije bilo tablica i saobracajnih meni su rekli ti vozi pa kad te policija zaustavi ti na prekrsajni nalog napisi da je saobracajna u postupku izdavanja i posle taj prekrsajni nama doneses i mi to storniramo...al evo sad daju tu potvrdu pa valjda se moze vozit ako oni kazu i ako su saobracajci upoznati a jesu..
ja sjutra idem do Pg pa javljam.
ovo vjerovatno moze i u dgenerike i odje :)
danas mi brat nadje na parkiranom autu kaznu za parking, inace auto parkirano na parkingu u blizini gintasa dje se ne placa parking...cudi se okle kazna, gleda da nisu oznacili parking tu...jer do juce nije bio oznacen :) a auto ne parkira nidje dje se placa...
i uze on kaznu, kad se ono neki strucnjak dosjetio da bjelilom izbrise podatke i upise preko toga podatke tj tip vozila i tablice bratovog mi auta....i to mu okacio ne bi li se primio da to plati... naravno, na uplatnici unutra stoji poziv na broj, i tablice neko degenerika iz Niksica... :D
najbolje od svega je sto taj nije ni uspio da prepise tablice tacno... umjesto PG CA, stavio PG AC :)
Svasta. Stoka.
A jos je bolja fora da sve ostavis isto, a samo stavis svoj br. ziro racuna :)
Meni nije jasno da i dan danas neko placa parking i pauk (osim u slucaju da ostavite auto na punoj liniji). A milion puta su novine pisale o tome kako stoje stvari i uskladjenost sa zakonom, nego da se ne ponavljam... Samo placajte i saljite por za parking, to rade uzorni gradjani. I onda naravno toliko osile da prosto nmz da povjerujes... EKV objasnio.
Ako necete da platite parking,kad se parkirate nedje uzmete kaznu(uplatnicu) sa necijih kola i stavite na svoja i boli vas uvo :)
Ja sam jedan dan volontirao i u redu u kom sam ja bio parkiran skinuo sam 3 kazne i moju cetvrtu ponio kuci za ogrijev ;)
Ako nekome fali kazna parking servisa nek se javi na pm, imam viska pa cu podijeliti :p