Ulazim na fb i prvo sto mi izbaca.
trkaju se dvoIca u nk..
sreca pa im 0-100 trebalo 25sek.
Printable View
Ulazim na fb i prvo sto mi izbaca.
trkaju se dvoIca u nk..
sreca pa im 0-100 trebalo 25sek.
Ko god je vozac, a kaze da je neko vozilo udarilo u bankinu - njemu valja preventivno oduzet vozacku, pa jos jednom da "vozac" kvalitetno prodje auto skolu.
U bankinu se ne moze udariti, i ne primajte se na novinare koji pojma nemaju.
Bankina je ivica puta ili nasip pored puta i obicno sluzi kao pojas za stavljanje saobracajne vertikalne signalizacije. Bankina <> zastitna ograda!
vidji, sto se mene tice zastitnu ogradu mogu da zovu i svemirski brod, kako im volja...to je potpuno nebitno...bitno je da se poznaju pravila saobracaja, koja vecina nema pojma...
inace, ako stanes nekad pored puta....pa nekome objasnajvas, kazes li, evo me na bankinu :)
Čeoni udar nije isto što i prevrtanje, a kavezu je primarna funkcija da štiti od ovog drugog.
Sent from my Motorola 8400
ja mislim da ovaj svijet polako postaje bolje mjesto jer Fabia, Bizbi i jos poneki nisu prokomentarisali da bi prezivio momak da je bio u neko drugo auto a ne alfu....
Ja ovo podrzavam iako garant imam manje iskustva...
Ali mi on odje ne djeluje ko da gubi ista na brzini i ako ostane bez zraka ima pomocnu kocnicu, ima mjenjac, ima gas koji moze da pusti... neka mjenjac kosta 15 iljada ili koliko vec, ali bi ja vazda radije probo isti da skrcma nego da ubijem 15 ljudi...
mada, bjese li da to ne moze kod elektro pneumatskih? :D
svakako, ne vjerujem da je bio bez opcija
Ne znam koja muka je bila na tog vozaca ili na kamion, ali je li isao brzo, jeste i to mnogo brzo za raskrsnicu... Svakako ga treba naci, i kamion i njega i vidjeti sta je. Ako je do njega, trajno mu oduzeti vozacku za voznju kamiona!
Nego, koje su kvote za danas?
nemoj, putujem danas.
Ako znam...zaboravio sam.
Nesto insinuiras da je on nevozac... Mangup si ti neki.
Sent from my iPad using Tapatalk
Za sve su krivi Milo, Momir, Vujica Lazovic i Pipun Knezevic...
Danas sam svjedocio 2 prolaska kroz crveno, radnik Zecanke u sluzbeni auto i neki srbin..Pateticni naslovi, dje je policija, dje su lezeci dajte jos lezecih...A sustina je da je narod stoka, nekulturna, koja ara po magistralama sumanutim brzinama pa je onda policija kriva.
kad bi ti dao gas sa ovoga foruma, da pocinemo ;)
Truja naguzila neko auto na semafore kod Cepuraka.
ovi novi bulevari su klizavi i po suvom a po kiši je tek haos
Ide zena preko krivog sa golf3 i moze slobodno da skrene lijevo ka deljti - kad ni 7 ni 8 naglo zakoci e kad je ovaj iza poceo da koci i nije mogao da je izbjegne pa utece preko trotoara.
Cukanje na Union Bridj.