Ne moraš se krit, uvijek možemo da te zovemo Nik.
Printable View
Ne moraš se krit, uvijek možemo da te zovemo Nik.
Stevko mogu li se pipnut kaziprstom te plocice? [emoji16]
Htjela bih momci samo da vam kazem,a mozda vec i jesam,da mi se povraca kad pretjerate.Skoro me neki lik dodao na instagram,razne popaljenice od Lejdi do Soledad mu pisu ispod slika "lep" "javi se drugar" "kakvo telo" itd i gledam ga,lijep jest al je diskutabilno ima li tu nesto vise od ljepote.Na mahove kad vidim da istice misice bude mi ga i zao.Krene se znaci lagano pa se opteretite i navalite i pretvarate se u gorile a tad ste,izvinite,odvratni!Jer izgubite sebe i ima da padnete u depresiju tesku kako budete starili pa izgubite koji misic.
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
eo ja ću ti odma reć da su 90% tih popaljenica njegovi lažni profili kojima debil podiže sebi cijenu kod onih koji se i sami trpaju u cjenovnik
Telo vreteno...
@NSX moze bit ali i ne mora bit tako.Jer jeste ono tip za kojeg bi se moglo rec da privlaci paznju tj zgodan je nego sam ja druga prica i ne volim to sto vidim.Ne volim generalno sminkeraj i ljude koji pate da se svakom svide.
nabildovani izgled je i tako isprdio kod žena, u modi je sad biti mršav sa niskim procentom masti, tj. ono što se trpa u fitness kategoriju da ti se ističu trbušnjaci vene preko bicepsa i to je to, i obavezna tetovaža
još kad bi to djevojke direktno objasnile momcima ođe da se ne uništavaju steroidima bez potrebe ikakve
Ne znam....
Ja u principu treniram da ne bih bio prasicina totalna.
Prije godinu I par mjeseci sam izasao bio na 137kg.
Sad se drzim tu 112-115 jer sam se vratio treninzima.
Cim sam na proljece prestao (povreda) I iskulirao ljeto popeo sam se bio na 118.
Ono fala bogu imam 194cm pa sa ovih 112-115 sa misicima koje sam nabacio (narocito na nogama) ne izgleda to sasvim lose. Daleko od neke zeljene tezine od cca 100kg, a predaleko od trbusnjaka :-)
Stevann, whey je fermentisana surutka I ta jedna mjerica posle treninga je I vise nego pozeljna, narocito ako nemas pojma sta unosis u sebe u toku dana.
Ako imas trbusnjake onda ti I ne treba da previse pazis sa hranom jer ne treba da mrsas vise. Najprostije, ako zelis jos misicne mase unosi proteina sto vise (piletina, curetina, riba, junetina, whey) I sto jaci trening. Ne treba ni da bjeis od masti.
Ja pored wheya ne koristim nista niti me generalno zanima.....
Rado bih ti dao moje napucane noge I relativno napucane ruke za te trbusnjake :-), pa bi se opet cimao da dizem misicnu masu. Meni to nije problem, al je problem skidanje kg. Kod tebe je ocigledno obrnuto.
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
Cure ispod 22 vole takve kakve si opisao.
Starije od toga uglavnom vole muskarce sa vecom kilazom (ne debele nego da ih ima (velike ruke, grudi itd) za plocice ih zabolje)
Poenta svega je da kako god obrnes djevojke sve manje gledaju izgled, i ako covjek trenira zbog djevojaka i zena neka batali jer ne zna onda sta je trening i kako se trenira. Toliko. :)
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Ako ne umijes sastaviti 2 recenice mozes izgledati najbolje moguce dzaba ti sve sto se zenskog roda tice [emoji1787]
Rekao bih da slabo poznajete materiju. Aaa to sta zene vole...to je individualno. Ali znam da ce se svakoj, bar na prvi pogled svidjet muskarac koji vodi racuna o sebi.
Ja treniram citav zivot.
*ne treniram da bih se slikao za instagram..fb..itd.
*ne treniram da bih se svidio djevojkama
*ne treniram da bih imao vecu ruku, nogu..triceps..biceps..
Treniram jer mi je to postao nacin zivota. Na treningu izbacim negativnu energiju.. Ni za sta ne bih dao osjecaj posle treninga..kad se istusiram i sjednem da odmorim.
Svako ko trenira duze i konstantno, dace vam sasvim sigurno isti/slican odgovor.
Mrsanje je generalno laksi proces nego nabijanje kvalitetne misicne mase,ne vidim problem u mrsanju,samo se treba drzati plana.
Inace za dobijanje misicne mase uopste nije potreban visok unos proteina,vidim da mnogii brkaju to.Dzabe ces unositi i 3-4 grama proteina po kg neces dobiti kg mase ako su ti UH nisko.U sustini i mrsanje i dobijanje misicne mase je igranje sa UH.I na definiciji i na masi proteini se drze nedje konstantno na 2 gr po kg.
Cilj je samo izgledati dobro kao i uvijek,obzirom na moje godine,nishta drugo,nisu ni preteshke ni prelagane vjezbe ako ne ubrojim u to vratilo i razboj,prestao sam doruchkovat davno,prije 3 godine nakon jedne operacije.
E da,voća u CG teshko da ima chovjeka da jede vishe,volim,shto cu.
ne znam đe nađe 22 :) u svakom slučaju to jeste individualno ali za većinu(dakle govorim za djevojke kojima je bitan izgled, da izbacimo rijetke izuzetke) je najbitniji nizak bf, mišićna masa dolazi tek poslije toga (a snaga tek to im je maltene apsolutno nebitno), veliku mišićnu masu čestto povezuju i sa kompleksima (nerijetko opravdano)
što će reći da neko sa 80 kg i 10% bf može da ima mnogo više uspjeha kod takvih djevojaka nego neko sa 110 kg i 20% bf na istu visinu, međutim kompleksi urade svoje i ovaj prvi uzme steroide pa dođe kao ovaj drugi i napravi kontraefekat :)
Da,od tada.
samo pokušavam da budem objektivan :D eo ti prost primjer ronaldo ili eddie hall, 99% djevojaka će se odlučit za ovog prvog :D
Bolji primjer bi bio Ronaldo vs Rock. Eddie ima 180+ kila. Može jedino bit razmatran u okviru nekog zasebnog fetiša.
slažem se, ali i u tom slučaju ronaldo odnosi ubjedljivu pobjedu :)
Slažem se ja sa tobom, ali onaj je tvoj primjer bio tipa Messi vs Hugh Jackman iz x-man filmova. I tu se zna ko ima prednost.
Ali bi ga Mesi osasavio u dva metra sa loptom
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Ljepota! https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cb3a999224.jpg
Ako neko ne uzima steroide, mislim da prirodno ne moze da se "prebilduje" i dostigne tezinu za koju ova djevojka rece da je gadna. A sto se cini od steroida kod nas, to je strasno, ima primjera da i maloljetnici uzimaju. Izgleda dok mladim momcima ne pocnu da se desavaju srcani udari i slicno, niko se nece osvrnuti na nelegalnu trgovinu steroidima. I ovi apotekari bez pitanja daju testosteron depo galenikin, i to za male pare. A u gotovo svakoj teretani moze se naci neki diler koji snabdijeva svoju okolinu.
ako teretana ne zeli na srce da nosi takve neke slucajeve, a bilo je slucajeva da neko umre u teretani, fino svaka recimo 3 mjeseca ljekarski pregled i potvrda da je stanje srca i ostalih organa uredno..