Ja inače lagano vozim a zadnjih dana sam počeo da milim, kao Fabia otprilike, samo čekam da mi pukne sa neke strane.
Printable View
Ja inače lagano vozim a zadnjih dana sam počeo da milim, kao Fabia otprilike, samo čekam da mi pukne sa neke strane.
Rece Janjusevic da je u toku i identifikacija vozaca slepera.
Onome ako nije otkazala kocnica, onda je kako rece Janjusevic za psihijatrijsko posmatranje.
Izgubio je pritisak u kocnice,ne nasijedajte odma na te price da neko sleperom moze ovo uradit...
Nizbrdo je pa ga povuklo
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
Da se ko ne uvrijedi,ali,koliko znate o svim tim sistemima na teretna vozila osim teorije?Posto teorija i praksa nisu bas 1/1 iste.Moze lako bit da mu je od poslednjeg kocenja puklo crijevo,nesto otkazalo,i da kad je prilazio semaforu na pretiskanje papucice nije bilo pritiska.Ja kolko vidim on je isao srednjom trakom pa je pobjegao u desnu da izbjegne katastrofu,a pri 50km/h pod utovarom ni treci stepen retardera ga ne moze dovoljno usporit na ovako kratku relaciju
Bilo bi fino odradit neku statistiku u koliko biznismenovih postova se spominju zene. Garant preko 90% bi bio rezultat.
I dalje mi nije jasno ko su ljudi koji njega ne drze na block?
Inace,recite mi je li ovo nenormalno ili sam ja lud?
Testiraju trkacko vozilo i trkaju se na najprometnijoj magistrali u CGQuote:
Cetinjani su testirali trkački automobil Alfa 147. Simović je bio na mjestu suvozača, a upravo tim dijelom automobil se zabio u bankinu.
Simović i Mijanović spadaju u crnogorske sportske vozače koji su s dosta uspjeha nastupali na brdskim
meni bi bilo jasno da su ovome otkazale kocnice da je isao sporije...ali on ide prebrzo, pa mi onda nije jasno zasto bi tolikom brzinim isao sa sleperom kroz grad kao prvo...
a i rekose mi da je vidjen i pored trgivinske kako prolijece
Nemoguce sa neispravnim kocnicama da je ufatio ono skretanje udesno pored trgovinske :)
Kakvo je to ulijetanje u krivinu bilo, orden mu treba dat
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ne znam, ali je tuga kakvi se kamioni voze kroz CG i registruju.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Zar trkacko auto nema ona ojacanja i onaj kavez za udese bas?
Gledao sam na wrc dje sa 160 na sat izlete i nikom nista ne bude?
Ovo auto svo u pitu poslo ...
E zamisli koliko su leceli onamo na tri trake u trkacki auto. To je reper njihov legendarni dje probaju koliko ko moze.
I dje je policija? 2 km dalje posle kruznog da ufate na prekoracenje od 5 km na 50km
jesu li ovo na slikove izašli na put koji naravno nije očišćen i na kome može bit ulja pijeska šljunka i čega god oćeš jer svako malo pada nešto sa kamiona koliko "dobro" obezbijede teret...
Ja odlicno znam kako funkcionise vazdusni sistem kocnica. Prvo, kocnice mu nikako nisu mogle biti prazne jer je isao iz Zetatransa, znaci dosta pravine tako da je pritisak bio visok a ako bas pukne crijevo...taj tocak automatski blokira tako da kocnice nisu u pitanju. Uz to ima pomocne kocnice.
P.S. Ovo ti je inace Volvo FH.
možda je prispao ili se zanio negdje pa kad je ukapirao da je crveno i da ne može da se zaustavi onda je refleksno skrenuo i prošao kroz crveno
Jeste li primijetili na alfu dje mu je prednji desni tocak i zadnji desni + kako je bankina iskocila od udara.
Njima se neka muka desila prije udesa 99% ne bi me zacudilo da mu je tocak otpao.
Ovo je bruka, iovako nas nema saka jada, treba jos da svi izginemo po puteva.
Ako neko ima krvnu grupu A+ moze sjutra da donira krv za sestre Raonic: http://m.cdm.me#/article/447271
Jos je ovaj momak ovoga suvozaca s pumpe pokupio da "probaju auto"...
Da ako prezivi bar jedan [emoji58]
Sent from my iPhone using Tapatalk