show.....
Printable View
show.....
Sad cete vjerovatno da krivite Nadala i zbog toga sto je kisa pocela... :D
Nadal se naoštrio na Đokovića, bolje je po njega što je onako časno ispao.Možda bi danas prisustvovali nekom neviđenom toplotnom talasu koji bi uzrokovao teško disanje.
vAMOS RAFA!!!!!!
Ima li neko link za live streaming?
bolje da je Nole pros'o...
Jedino mi je drago zbog publike sto gledaju najdosadnije moguce finale. Zaspah...
2:1, e ovo je stari Federer..
ES i ES2 Kvins,SK Hale,Istburn i Hertogenbos.SK i IN(mozda RTCG2) Vimbldon...
prenosi. pocinje da se zagvnva.
Aha, evo Rodja malo zivno:D
Stvarno smor ovo finale, shteta shto nema djokovica, zasluzhio je...
komentator na eurosportu rece da je ovo bilo jedno od najboljih finala u poslednjih 10-tak godina...
Finale je bilo dosadno,bez ritma,tempa.Federer je imao onaj prvi set,morao je da ga uzme,ali on se boji Nadala i to je jednostavno to.Nadal se strahovito brani(za mene je to ubijanje tenisa),a opet je teniski kralj(onaj pravi) imao oko 40 vinera.Dva finala Slema ove godine i oba dosadna do bola,nadam se da ce na Vimbldonu biti drugacije
komentator na eurosportu je polu-retard. ok, navija za federera, nije ni prvi ni zadnji, ali kad je federer preokrenuo u trecem setu, poce sa onom izlizanom pricom o tome kako je federer kompletniji, ili svestraniji. sto to tacno znaci? bekhend mu je ljepsi za oko?
Kad pricate o komentatorima na ES-u, precizirajte na kog mislite... Britanci nemaju veze s tenisom, a godinama prenose. Najjace je kad su prenosili Falju, pa ga se prisjecali tokom meca...
A Rafa bi mogao malo danauci himnu da pjeva...
slabo gledam eurosport, ali mislim na nekog balkanca, kako god se zvao...
E sa tvim svi imaju problema... Mijenjajte audio, ako mozete... A i cesto bude problema sa sihronizacijom, kad je "nas" audio...
nemam pojma, ja imam valjda samo bugarski i srpski audio. kako me izpizdio kad se zavrsi mec a on poce pricu o novaku kako dolazi njegovo vrijeme itd... wtf? aj da prenosi samo za srbiju ali s obzirom da je to za sve ex yu drzave... dno!
To je srpski audio,oni placaju lokalizaciju,nasi ne moraju da ga pustaju,mogu engleski.Neka CG da pare za lokalizaziju i slusacemo Sofra npr. :lolblue:
kakav god da je milije mi je njega slusat nego ove sa rtcg-a. a posto je srpski eurosport neka roka :mrgreen:
e dosadnog li meca... i polufinale Djokovica je bilo dosadno a kamoli ovo. ne mogu iscekat Wimbledon.