Momci ima li ko od vas moneyboolers da mu posaljem 5e pa da uplati? Sanse nema da mogu od posla ijedan dan iskocit da uplatim
sent from cp
Printable View
Momci ima li ko od vas moneyboolers da mu posaljem 5e pa da uplati? Sanse nema da mogu od posla ijedan dan iskocit da uplatim
sent from cp
http://img.tapatalk.com/d/14/02/20/une2emyb.jpg e Alaba za vazda ti majku je#em!!!
Dajte od NBA nesto za nocass
Nema toga u PG koji nije uplatio milan x-2
Ars x-2
E ja nisam uplatio to nego
x-x milan
x-2 bajern
A cijeli dan se mislim da li da stavim x-2 milan i na kraj se zajebah...
520e me baci kosta sutura se sa mosta :)
A to je bilo za ocekivati sto si odigrao,ali na srecu je dobio Atletiko sinoc,a mogao je i Milan dobiti.Evo imas nocas dosta utakmica pa bolje razmisli sta ces igrati.;)
Ja juce igram x-2 i Bajerna i Ateltika a na drugi tiket 2 na altetika i 0-2 bajern, ura za mene :D
Danas sam igrao x-1 x-1 Juventus i Ajaks fina kvotica, pa ko oce nek izvoli :)
Je li ko zainteresovan da produzimo ovu saradnju sa dvoznak.com ...placamo samo 5 eura mjesec dana,inace se kod njih place 74 eura mjesecno,svaki dan dobijate na mail masu kvalitetnih analiza
Evo ljudi izgleda nece da saradjuju :) jos 8 ljudi treba da uplati po 5e.
Pterodaktil i ostali, koliko si u plus proslog mjeseca? Sa koliko uloga?
Ja sam htio a onda procitah na net negativne stvari za dvoznak. Tako da ajde fino izbaci svoju statistiku.
Sto ce da se igra nocas?Dajte neki fini predlog:)
sinoc sve prodje.. Lomi gaaa :D
Posto je Lazio klasicna navlakusa od kvote, evo vam sastav da znate...uglavnom rezerve su tu...
https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/...44793528_n.jpg
Bas sam mislo da trpam na Lazio ali nista kad igraju sa rezervama... Nema hleba od ove kladionice,nevjerovatno..ne sjecam se kad sam dobio zadnji put...
Lion
dnjepar 1x
valensija x2
ajax
sevilja
Attachment 118131
Ima li ko ideju kad da se nadam isplati? Djevojka sto radi u kladionicu bas nikakve veze ni ocemu nema, niti moze dat ikakvu informaciju.
Jel to premier? Na sajt najavis isplatu i za 15 minuta podjes to ti je to.
Evo stavih sad vecu sliku. Jedan od ova 3 tenisa je walkover, a sistem sam igrao 2/3. Po mojoj racunici dobitak je oko 50 eura, samo ne znam kad ce bit registrovan kao dobitak.
Ja nisam igrao kako oni predlazu jer smo prvi put uzeli ovo i htio sam da vidim kako ide,tako da sam ih malo testirao i spajao 2-3 ili 3-4 njihove prognoze pa odigram tiket i mogu reci da sam cesto dobijao,pozitivno su me iznenadili sve u svemu....mada recimo,nikad im ne bih platio 74 eura za to,mislim da je to previse,ali brate 5 eura,dzabaluk,vrijedi sigurno
Kornet 2 1.9 kvota.