i mene isto zanima. iskontrolisase me na drac.
Printable View
i mene isto zanima. iskontrolisase me na drac.
axxaxa a on zapalio 100%
U mup izgleda postoje samo dva sektora (prvi saobracajna policija i drugi administracija sto u kancelarije zavodi te kazne ).Nema dana da nije obijeno po par auta i poneki stan a nidje pozornika u kvartove da sretnes. :confusion:
Imam dvije prijave, jednu za pojas i jednu za preticanje na punu, ali sam obje izgubio, mada znam da su mi 40 i 80e. Kako cu otici to da platim ako nemam papire od prijave, trebaju li mi uopste?
020/407-530 zovnes,das maticni i mogu na mail da ti posalju formu uplatnice....iskustvo :unconscious:
80 evra za punu? Dje to?
I meni puce za preko pune 80e prije neki dan, nije mi uzeo vozacku... A tu ne moze bit bolja preglednost i sigurnine je tu preteci nego na pola mjesta dje je isprekidana....
Edit: a rece mi da inace bude od 300 do 1000 o_O
Sent from my iPhone 5S
Jos vam daju nerealne popuste i zalite se... E paaa...
ja se vala ne zalim, samo kazem da je tu preglednost predobra i da mi nije jasna puna linija... plus debil ispred mene bg table clio isao 30 na sat ....
Pusti nego si poceo ozbiljno da Me shvatas :p
Ču ču :))
Inače ovu kaznu ću im platiti za 5,6.godina mozda :D
Sent from my iPhone 5S
Ja odoh da platim ove dvije moje 120e, kad mi tamo prisili jos neke dvije kojih se ne sjecam, jedne se sjecam i nju sam platio, i naravno nemam uplatnicu, a ova druga, pojma nemam... Tako da imam cetiri prijave za 210e, srecom se ne vodi nista na mene, imam boravisnu dozvolu njemacku, penis u bolu konstantno.
Bogami kad si pomenuo to,moram i ja poc da vidim kolko imam,znam da sam popio jednu kaznu za PP aparat sto nije bio bazdaren i to je to,ne bih se iznenadio da ima jos nesto
znaci meni fiknuse brate jos, koliko je to sa 120 na 210 - 90e kazni, koje su bile placenje, ali ja sam glupi magarac koji u olinjalu drzavu sa takvim pristupom naplate kazni ne cuva tu uplatnicu, jer cu sad morati ponovo. :)
Ma ne bre to mu je od kombija što vozi (mada platiće im firma to, dobri su ovi iz Volija). Za mala auta ne traže.
danas me kod pejtona zaustavlja saobracajna kad sam se vracao iz krune, posto ih nije bilo kad sam isao na tamo nisam vezao pojas(inace ga vezem u 90% slucajeva), on ne rece nista uze dokumenta ponese kod kolege upisase nesto dovidjenja prijatno ne pomenu pojas uopste... oce li mi stizat kakva kazna na adresu a glupo bi bilo jer mi nista ne rekose a i mogli su je napisat na lice mjesta? ili su prestali da pisu za pojas sto bi mi bilo previse cudno?
Polako...
nema tablica i saobracajnih,moze li se vozit auto na potvrdu iz Sup-a?