sekvent plin,pali na gorivo i na 2500 obrtaja sam prebaci na plin,mislio sam ovaj zimski period da vozim samo na gorivo.Kako i sta treba da uradim?
Printable View
sekvent plin,pali na gorivo i na 2500 obrtaja sam prebaci na plin,mislio sam ovaj zimski period da vozim samo na gorivo.Kako i sta treba da uradim?
zasto bi to radio?
Ne znam zasto bi vozio na benzin. Sto ako je zima?
Ja vozim...evo 6 godina na plin, nikad na benzin nisam vozio jedino ako sam ostao bez plina, i to do prve pumpe.
Daj vise informacija, koje auto, koji uredjaj imas?
P.S. 2500 obrtaja je previse.
Ide na temp i giri.
a4 1.8T u pravu ste kad malo ugrije ali se muci i trza dok neprebaci na plin a ocu na benzin da vozim radi motora jer je auto vozeno 3god samo na plin
Da li si ocistio/zamijenio filtere (ovdje mislim na filter za gasno stanje koji ti je vjerovatno pun, ili ga nemas uopste)?
Ako trza prilikom prelazka na plin, postoji vjerovatnoca da su ti dizne pune ulja (ne motornog, nego plinskog), zato sto: nemas filter za gasno stanje, imas ga ali je pun, ili, nemas predgrijavanje dizni?
Da li cujes gasne dizne kad je hladno, dok radi na benzin?
dok radi na benzin ne rade gasne dizne,da li mogu kako da vozim samo na benzin?
Mozes naravno, da ugasis plinskim sistem, na dugme unutra.
Da maknem dva osiguraca od plina te idu na bombinu oce li moci tada raditi samo na benzin a i lakse mi je nego nego da diram oko dugmeta?
kako ti je to lakse?
Brate, don't **** with us.
Upalis auto, pritisnes dugme i cao.
Ocu li mijenjat diskove ili mogu jos, sta mislite? http://i.imgur.com/Zqrr8.jpg
ne kakvi mijenjat vozi ima tu jos dosta da se potrosi ...
Moze to jos, pa... 20.000 km lagano :lol: :lol: :lol:
Koliko sam vidio ovakvih scena...za popizdit.
Ovo je neki japaner, a?
Ima li dje neko ko stvarno zna da fino namjesti nove brisace (ne metlice, nego cijele brisace), jer mi ih je jedan tako fino postavio da kad je kisa bolja mi je preglednost da ih uopste ne palim jer kad rade ostavljaju citav trag po sred sofersajbne, plus sto su mi izgrebali staklo.
Trag ti je do metlica... ne znam koja je fora gumene plasticne... ali znam da jedne ubijaju kakav trag ostavljaju...
ja uzeh original vw a trag ostavljaju,jbg.:cower:
Ne bi bilo da ispolirate staklo prije montiranja novih metlica.
Placa li se carina na polovna vozila od preko 3000kubika ako se izvadi euro1?
Kakav je Audi-jev dizel motor, 2.0, 103KW 140KS ??
Ako neko nesto moze o njemu da mi kaze, objektivno i iz iskustva? :)
Koma. Kratko i jasno. Najgori njihov motor.